Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės!

QUOTE(shaiba @ 2009 03 01, 22:59)
Ar jau ruošiatės ketvirtokų išleistuvėms

Reikia idomių minčių ax.gif  bigsmile.gif

mes Europos parke sventem. thumbup.gif
Atsakyti
Jau galvojam apie išleistuves, bet pirmoji užduotis - dovana mokytojai. O šiaip mąstom apie išvyką į gamtą.
Atsakyti
Mes per sūnaus išleistuves užsakėme salę "Bernelių užeigoje" Kaune, ten yra ir žaidimų kambarys, sugalvojom vaikams įv. užduočių, po to Pepė buvo atėjusi, linksmino vaikus. Vaikams labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
lengviausia tai gamtoj. Bet dažnai pakiša koją oras. Nors man asmeniškai kažkaip nepatinka tokios šventės - kaip nori taip, vistiek viskas baigias tėvelių išgertuvėm g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Su oru tai tikrai problematiška. Bet kiti tėveliai išvis neturi ką pasiūlyt. Nenori to, nenori ano, ten brangu ir t.t.
Pernai buvo vaiko išleistuvės pusiau kavinėj, tai pasėdėjom porą valandų kaip svetimi ir išsiskirstėm. verysad.gif Net nepatogu prieš mokytoją.
Atsakyti
aš atsimenu, mano 4 klasės išleistuvės buvo raudondvario pilyje ax.gif buvo laaabai smagu. ten visiems vaikams davė persirengt įvairius rūbus iš pasakų ir pan,( aš gavau princesės suknelę) žaidėm visokius žaidimus lauke ir viduje, buvo vaišės ir pan..labai malonios vedėjos buvo;] ir geras oras pasitaikė, nes galėjom žaisti lauke smile.gif žodžiu buvo labai smagu, dar ilgai atsiminsiu nors jau 6 metai praėjo biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai smagu. O mes ieškom Klaipėdos apylinkėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2009 03 13, 14:36)
aš atsimenu, mano 4 klasės išleistuvės buvo raudondvario pilyje ax.gif  buvo laaabai smagu. ten visiems vaikams davė persirengt įvairius rūbus iš pasakų ir pan,( aš gavau princesės suknelę) žaidėm visokius žaidimus lauke ir viduje, buvo vaišės ir pan..labai malonios vedėjos buvo;] ir geras oras pasitaikė, nes galėjom žaisti lauke smile.gif žodžiu buvo labai smagu, dar ilgai atsiminsiu nors jau 6 metai praėjo biggrin.gif

Idomu,ar dar kas organizuojama tenai g.gif .Man patiktu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 03 15, 14:26)
Idomu,ar dar kas organizuojama tenai g.gif .Man patiktu ax.gif .

aš dabar nežinau, bet reikėtų pasidomėti...nes tikrai, tada išleistuvės buvo super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinapuma @ 2008 06 15, 00:32)
Sūnytis baigė 4 klasę, tai tėvai darė vaikams siurprizą, klasėje buvo vaikų paruošta programa, tortas. Vaikai gavo po helio balioną kuriuos visi kartu paleido į dangų, gavos super nuotraukytės. O vakare nieko neitardami visi susirinko prie mokyklos su tėveliais ir išvykome į pažintinį taką " požemiai ir jų gyventojai'. Visi vaikai gavo po prožektorių kaip atminimo dovanėlę ir pagal paruoštą scenarijų pirmame forte su instruktoriumi leidosi į požemius, o tuo metu tėveliai linksminosi gamtoje. Vaikams buvo didelis įspūdis tamsoje. tiesa išvykome 22 val. grįžome 2 val. Super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kam įdomu galėsiu atsiust visa scenarijų

Žinoma,kad įdomu bigsmile.gif Laukiu į až
Papildyta:
QUOTE(juriukas7 @ 2009 03 28, 18:52)
Žinoma,kad įdomu  bigsmile.gif  Laukiu į až

ir - ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juriukas7 @ 2009 03 28, 17:55)
Žinoma,kad įdomu  bigsmile.gif  Laukiu į až
Papildyta:

ir - ačiū  blush2.gif

Man irgi būtų įdomu gauti scenarijų smile.gif. Ačiū.
Papildyta:
Mano krikštasūnis šiemet baigia 4 klases... Ieškojom su mama idėjų, kaip čia būtų galima atšvęst išleistuves. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, ar geriau kažką mieste organizuoti, ar važiuot kur su vaikais į ekskursiją? Nors sako, tų ekskursijų ir taip nemažai būna...
Dar galvojam gal kokią specialią teminę programą suorganizuot, bet va niekas iš tėvų nenori apsiimti tuo rūpintis. o mokytoja ir taip daug rūpesčių turi... Gal žinot firmą ar žmogų, kas gerą programą galėtų pravesti?
Radau internete, kad www.sypsomes.lt tuo užsiima. Gal žinote ir kitų firmų?
Atsakyti
Dabar esu penktokė. Išleistuvės mūsų buvo tokios. Pirma-Antra pamoka: Direktoriaus iteikimas mums diplomus. Tada ėjome visi namo. Atgal į mokyklą atėjo pavakary [ apie 16val] Pradėjome ruoštis šventei. persirengė [ nes vaidinome tėveliams spektaklį "Nykštukas nosis", o po to buvome paruošę tėveliams psirodimus. Po oficialios dalies rašėme savo svajones ir mokytoja jas sudėjo i dėzutę ir užrišo. Sakė kad kai būsim dvyliktokai per išleistuves atiduos smile.gif Tada, parašę tuos rašinukus valgėme tortą ir ėjome linksmintis [krėsti išdaigas] kol tėvai gurkšnojo šampaną. Apie 21 val. važiavome į baulingą. Vaikai žaidė baulingą , o tėvai užkandžiavo kalbėjosi ir taip pat gere šampaną.... Buvome iki 00Val biggrin.gif
Atsakyti