"Jeigu nerimo ir rūpesčio paukščiai skraido virš tavo galvos, nieko nepadarysi. Tik neleisk jiems susukti lizdų savo plaukuose. " (Kinų patarlė)
Įprasti atleisti yra mūsų svarbiausias įnašas gydyti pasaulį.
Marianne Williamson
Nesileisk pikto nugalimas, bet nugalėk pikta gerumu.
"Kiekvieno žmogaus gyvenime stoja toks išbandymų laikas, kai patikrinami visi jo resursai. Laikas, kai gyvenimas ima rodytis neteisingas. Kai turime sutelkti visą tikėjimą, visas vertybes, kantrybę, atjautą, atkaklumą. Ir net dar daugiau. Vieni pasinaudoja tokiomis aplinkybėmis ir tampa geresni, o kiti, deja, žlunga" (Antony Robbins)
Jūs turite galių, apie kurias net nesapnavote. Galite nuveikti tai, apie ką net negalvojote. Nėra jokių ribų tam, ko galite tikėtis, išskyrus tas ribas, kurias nubrėžia jūsų mintys. Negalvokite, jog negalite. Galvokite, kad galite.
Darwin P. Kingsley
Darwin P. Kingsley
Esu vargšas ir turiu tik savo svajones. Kloju jas tau po kojų. Atsargiai! Juk lipi ant mano svajonių.
QUOTE(lavega @ 2010 06 07, 18:24)
Esu vargšas ir turiu tik savo svajones. Kloju jas tau po kojų. Atsargiai! Juk lipi ant mano svajonių.
kaip gražu....
QUOTE(lavega @ 2010 06 07, 18:24)
net susigraudinau