Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

QUOTE(Seila @ 2010 05 06, 10:26)

Kai kurie žmonės ateina į mūsų gyvenimus ir greitai išeina...
O kai kurie žmonės tampa draugais ir pasilieka...
Palikdami nuostabius pėdsakus mūsų širdyse...
Ir po to mes niekada nebebūname tokie patys,
nes esame radę gerą draugą!!!

* * *

Draugai... Kas jie?... Ar tie, kurie tave myli? (gal tik taip sako?), ar tie kurie skaudina? (ne, tai tikriausiai priešai), o gal tie, kurie paprasčiausiai yra šalia... nors ir už šimto mylių? Ir nesvarbu jis jaunas ar senas, aukštas ar žemas... Nesvarbu! Jei supranti vienas kitą be žodžių... Saugokim juos, nes už jokius aukso kalnus, ar nuo kelio surinktus akmenėlius jų nenupirksime...

* * *

Draugas – tas, kuris atiduos ką turi, nors nieko pačiam nebeliks.
Draugas – tas, kuris nusišypsos nors pačiam širdy sunku.
Draugas – tas, kuris tikės nors pats jau netiki savimi.
Tai Tu.
Atsakyti
Seila, abi ieškome žodžių draugėms mirksiukas.gif .
Man irgi reikalingas tostukas ar šiaip gražūs žodžiai geriausios draugės gimtadieniui rolleyes.gif .


Labai patiko viena mintis, kurią perskaičiau žurnale "linkiu tau laimės taip, kaip tu ją supranti"
Atsakyti
QUOTE(gyvenu gerai @ 2010 05 06, 17:51)
''linkiu tau laimės taip, kaip tu ją supranti"



Kaip grazu rolleyes.gif trumpai, bet aiskiai ir zavingai skamba wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 06 gegužės 2010 - 15:53
QUOTE(Seila @ 2010 05 06, 11:26)
Merginos, gal kuri turite koki grazu palinkejima ar tosta draugystes proga? blush2.gif tiesiog dalyvausiu gimtadienyje kuriame busim visos artimos geros senos drauges, taip noretusi kazka grazaus pasakyti...Bet nesukuriu doh.gif padekite 4u.gif  blush2.gif



QUOTE(gyvenu gerai @ 2010 05 06, 17:51)
Seila, abi ieškome žodžių draugėms  mirksiukas.gif .
Man irgi reikalingas tostukas ar šiaip gražūs žodžiai geriausios draugės gimtadieniui  rolleyes.gif .
Labai patiko viena mintis, kurią perskaičiau žurnale  "linkiu tau laimės taip, kaip tu ją supranti"



gal tiktu toks:

Niekada niekada nepamišrk, jog kad ir kur bebūtum, kad ir ką bedarytum, kad ir kokie būtų mūsų santykiai, kad ir ką begalvotum, esi mylima, branginama ir man be galo rūpi. Siunčiu Tau glėbį nuoširdžiausių sveikinimų. AČIŪ, KAD ESI! 4u.gif
Atsakyti
Nera nieko galingesnio ir stipresnio uz sy jausma.MEILE.Kazkas bande jy paslepti,nuzeminti,kazkas isaukstinti,atskleisti,taciau ji likdavo tokia pati-aistringa,beribe,nepakartojama....Nera tokiu garsu,kad galetume ja isgirsti,nera tokiu spalvu,kad galetume ja isvysti...Nera rankos,kuri galetu ja nupiesti taip,kad visi pamatytu.Nera zodziu apie MEILE,kad visi suprastu... Tai kazkas nepaprasto,kazkas tokio,ko negali pamatyti,taciau aiskiai jauti jos svelnu zvilgsni.Bet nuostabiausia,kad MEILE galima dovanoti kitam zmogui.Ir as labai laiminga,kad ja galiu padovanoti tau,ne kaip puokste geliu,ne kaip zodzius,o kaip jausma,pati svelniausia ir ilgiausia is visu... AS TAVE MYLIU wub.gif MYLIU tavo akis,tavo lupas,tavo sypsena ir tavo mintis...galeciau siuos zodzius kartoti amzinai,kad tik yrodyciau kaip tave MYLIU... Leidziu savo jausmui paliesti tave,pazvelgti y tavo akis ir pasnibzdeti... AS TAVE MYLIU ! ! ! wub.gif


kai myli,tai atskleidi tokius savo lobius,toky svelnuma,meiluma,net stebiesi,jog taip moki myleti! wub.gif
Atsakyti
Dažnai žmonės gyvena atvirkščią gyvenimą: siekia turėti daugiau daiktų arba daugiau pinigų, kad už juos gautų, ko nori, ir tapti laimingesni. Turite būti tuo, kas iš tikrųjų esate, tik tada daryti tai, ką Jums reikia daryti, kad turėtumėte, ko norite.
Margaret Young


Tik nedaugeliui pakanka proto naudingus papeikimus laikyti vertesniais už netikrus pagyrimus. F. de LAROŠFUKO


Humoras - didi jėga. Niekas taip nesuartina žmonių, kaip smagus, nekandus juokas. LEVAS TOLSTOJUS

Atsakyti
Stiprios,glaustos mintys,labai padeda GYVENTI !
Atsakyti
Niekas iš išorės tavęs negali pažeisti, jei iš vidaus nesileisi pažeidžiama...
Atsakyti
Kartais tu pradedi santykius,o kartais jie prasideda patys
Atsakyti
"Ten, kur jis įžvelgė vienatvę ir atsiskyrimą, ji matė savisaugą, nes saugiau yra tada, kai mažiau turi ką prarasti." (Kate Morton, "Užmirštas sodas")
Atsakyti
Graudus VAIKINO LAISKAS MERGINAI...

UGNIS...
Ant stogo stovejo jis,tvirtas kunas , akyse ugnis. kodel,kodel vaikinas stovi cia ?! Atsakymas paprastas - jy stumia kancia. Nors neviltis ir skausmas jam plauna akis , taciau liudna sypsena grazina praeities mintis . Vaikinas pamena koks saltas buvo jis . Neturejo problemu,jam neverke sirdis. Mintyse tik viena - sportas ir ugnis. Taisiklingai spirt y galva,apgint save ir eit pirmyn...
Jausmuose ramybe ir salta mintis. Dar pries metus toks buvo jis, taciau pamate,pamate kazkur tave. Ir visi tau pasakys,kad tu graziausia pama. Jam to uzteko,prabego tik viena diena. Ir jo salta krutine - jausmu pilna !
Krutinej neverke sirdis. Ja uzdege ugnis. Atgijo jausmai,juos uzpilde kaitra. Uzgime jo sirdy PRAZUTINGA AISTRA ! kita diena jis sutiko vel tave. Tu priejai ir pasakei :"pakabink mane ! "
bachuras dziauges is laimes,trosko but salia. Tirpo ledo sirdis akmenineme kune. JIS GYVENO TIK TAVIM,TU PALAUZEI JO BUDA! Jis PAMILO TAVE,O TU TIKTAI JO KUNA !
Ir diena is dienos vis stiprejo jame. Meile ir mintys, tiktai apie tave. Taip praejo menuo,ir tau pabodo,tu nusprendei pakabinti kita bachura ! Atstumei tu jo meile vakar vakare. Ir pasakei : ATSIBODO,PALIEKU TAVE !
Tuomet KVAILELE,Tu pati nesupratai, kad lygiai taip beprotiskai vaikina pamilai. O jam siandien tavo zodziai skamba ausyse ... " nepyk,atsibodai,palieku tave " ... Tai perdidelis smugis jo temperamentui, ikalbinet,kad jis pamirstu viska,buvo veltui. Tik asaros istrysko griestame veide.. Ir pastumejo Prie MIRTIES,SETONO RANKA !! .. Prisimine jis tai,per kelias minutes, apsidaire ant STOGO Y VISAS PUSES ! Ziaurios mintys tvinksejo jaunoje galvoje. Asarotas zvilgsnis, ir mirtis veide... Atejo pagaliau sutarta valanda. Pasirodei tu prie jo namo,bet buvai ne viena! . Neatstumei jo kvietimo ir nusprendei ateiti. Norejai paziureti,kuo zaidimas baigsis. Pamate jis tave ateinant su kitu...
UZMERKE AKIS IR ATSIDUSO BALSU...
Tik tada tu supratai,kad tai ne zaidimas - tai MIRTIS...!
Tik tada tu supratai kad suwirpejo tau sirdis,o jis pasviro pirmyn,rankas issketes y salis...
Jau neatsuksi laiko,jo nieks nesustabdys ! Sio lemtingo skrydzio,siurpi valanda... Prie silto grindinio,prigludo galva..pabalai kaip drobe,grazuole isdidi ! Pries minute - jis ! Dabar - tu,kenti !
Atminty tau iskilo paskutine kalba,nusviro ant krutines isdidi galva...
Tu priklupai prie jo ir pradejai verkti, ir i kruvina veida isdrysai pazvelgti ! Sujudejo tavo lupos,tu virpejai visa ! Susnibzdejai : "kodel,juk mylejau tave..."
tik dabar tu supratai,ka tu padarei.nesugrazins jau tavo asaros jo tikrai. Praradai zmogu,kuris tave mylejo. Tu pati kalta,kad jisai isejo. Ir niekad nieks taves nepamils kaip jis, NES JO KRUTINEI, TAU DEGE UGNIS !
Atsakyti
KAIP NONEČIAU NENORĖTI TO KO NEGALIU TURĖTI.
Atsakyti