"Kol gyveni, mokykis, kaip reikia tai daryti". (L.A.Seneka)
"Nė vieno, net ir paties nekalčiausio, veiksmo mes negalime atlikti vieni; todėl mus visada gelbsti meilė". (R. Nybūras)
QUOTE(S@r@ @ 2010 03 30, 07:30)
Jeigu aš galėčiau sugauti vaivorykštę - taip ir padaryčiau. Tiktai Tau, kad galėtume kartu ja pasigrožėti...
Tomis dienomis, kai jautiesi vienišas - aš supilčiau kalną, kuris priklausytų tiktai Tau. Tai atvirumo vieta, kurioje galėtum pabūti vienas...
Jeigu galėčiau Tavo sunkumus surinkti į saują - aš išberčiau juos į jūrą...
Bet visi šie dalykai man neįmanomi. Aš negaliu nei supilti kalno, nei sugauti vaivorykštės...
Tad leisk man būti tuo, kuo geriausiai galiu būti: Draugu, kuris visada yra šalia...
Tomis dienomis, kai jautiesi vienišas - aš supilčiau kalną, kuris priklausytų tiktai Tau. Tai atvirumo vieta, kurioje galėtum pabūti vienas...
Jeigu galėčiau Tavo sunkumus surinkti į saują - aš išberčiau juos į jūrą...
Bet visi šie dalykai man neįmanomi. Aš negaliu nei supilti kalno, nei sugauti vaivorykštės...
Tad leisk man būti tuo, kuo geriausiai galiu būti: Draugu, kuris visada yra šalia...
Kaip gražu . Vis ieškojau gražių žodžių sveikinimui geriausiai draugei... O štai ir jie . AČIŪ S@r@
QUOTE(gyvenu gerai @ 2010 03 30, 17:38)
Kaip gražu . Vis ieškojau gražių žodžių sveikinimui geriausiai draugei... O štai ir jie . AČIŪ S@r@
Smagu, kad pasinaudojai...
Jei vieną dieną atsirastų noras verkti, paskambink man. Nepažadu tavęs prajuokinti, bet galėčiau verkti kartu... Jei vieną dieną nuspręstum dingti, paskambink man. Nepažadu tavęs prašyti pasilikti, bet galėtume dingti kartu... Jei vieną dieną nebūtų noro kalbėti,paskambink man. Patylėsime kartu!!! Bet jei vieną dieną TU paskambintum, o aš neatsiliepčiau, vis tiek ieškok manęs! Galbūt man velniškai reikia tavęs..
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....
Papildyta:
zodziai. Labai . Kazkada labai seniai man jie praverte
Papildyta:
QUOTE(tutifruti @ 2010 03 30, 22:03)
Jei vieną dieną atsirastų noras verkti, paskambink man. Nepažadu tavęs prajuokinti, bet galėčiau verkti kartu... Jei vieną dieną nuspręstum dingti, paskambink man. Nepažadu tavęs prašyti pasilikti, bet galėtume dingti kartu... Jei vieną dieną nebūtų noro kalbėti,paskambink man. Patylėsime kartu!!! Bet jei vieną dieną TU paskambintum, o aš neatsiliepčiau, vis tiek ieškok manęs! Galbūt man velniškai reikia tavęs..
zodziai. Labai . Kazkada labai seniai man jie praverte
Žmonės pamiršo šią tiesą,- tarė lapė. - Bet tu neturi jos pamiršti. Pasidarai amžinai atsakingas už tą, su kuo susibičiuliauji... ("Mažasis princas")
Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusį ir iš visų jėgų reikalauti, ko trokšti.
Sielvarto negalima išlieti ašaromis. Tikrasis liūdesys tylėjimas, kai niekas nežino, kaip kenčia tavo siela. (A. Bikčentajavas)
Stiprus žmogus paprastai kenčia nesiskųsdamas, silpnas skundžiasi nekentėdamas. (P. Buastas)
Stipriam žmogui kartasi labai sunku pakelti savo stiprybę. (F. Dostojevskis)
Nuo sviedinio žmogus gali žūti, nuo skriaudos jis tik akmenėja. (I. Erenburgas)
Stiprus žmogus paprastai kenčia nesiskųsdamas, silpnas skundžiasi nekentėdamas. (P. Buastas)
Stipriam žmogui kartasi labai sunku pakelti savo stiprybę. (F. Dostojevskis)
Nuo sviedinio žmogus gali žūti, nuo skriaudos jis tik akmenėja. (I. Erenburgas)
Svajonės praplečia tikrovę už dabarties ribų. Svajoti - tai neapsiriboti vien tuo, kas įprastai įmanoma.
Anne Wilson Schaef
Anne Wilson Schaef
"Nors atrodo, kad visus jungiklius spaudome patys, dažniausiai giliai miegame, kai jie paspaudžiami." A.Dillard
QUOTE(Kleckutė @ 2010 03 30, 22:26)
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....
va cia tai tikra tiesa...