Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti žmogui, turinčiam viską

Labai gera dovana zmogui, turinciam viska - sukurtas asmeninis tinklalapis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujoke supermamoje, taciau daznai pasiskaitinedavau ir anksciau. Dabar ir man prireike jusu pagalbos. Po triju savaiciu vyro sesers gimtadienis, o as visiskai, absoliuciai nzn ka dovanoti, cekiai jau pabode, i masazus ar panasius dalykus ji nenori, o be to ji nestuke.gif , prasau padekit, beje mes gyvenam Londone, lb aciu ax.gif
Atsakyti
Ir man reikia pagalbos ax.gif Ką galima padovanoti vyrui 60-mečio proga g.gif
Atsakyti
60 metuku proga, jei tai artimas zmogus, na pvz senelis, galetum padovanoti gimines medi mirksiukas.gif mes senelei dovanojom, kai buvo 70, tai ji lb patenkinta buvo smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, si ideja manau tiktu kaip dovana zmogui turinciam viska, tai gi:

Buvo mano pažįstamos gimtadienis, kadangi apie jį sužinojau likus vos kelios dienos iki gimtadienio, ėmiau sukti galvą kuo čia nustebinti ir sugalvojau:
Pripirkau įvairiaspalivių balionų, susiradau 23 (tiek kiek jai metų) citatas + 1 eileraštuką sveikinimo, sukarpiau tuos lapukus, susukau i tubeles ir surisau siūlais, į kiekvieną balioną įdėjau po tubelę ir surišau balionus į vieną krūvą. Pasveikinau ją dieną prieš gimtadienį ir pasakiau kurios spalvos balioną susprokdint gimtadienio rytą, visus kitus liepiau sprokdint, kiekvieną dieną po vieną, kad darbo turėtų visas 23 dienas. Dovana nebrangi ir labai džiuginanti smile.gif).
Atsakyti
Idomios idejos yra pakabukai, pakabukai is nuotraukos, ar paveiksliuko, kas svarbiausia tai ne seip perkeltas libdukas, o graveriskai atliktas darbas. Pameginkite pazieti Pakabukas,
Atsakyti
QUOTE(GYZMO @ 2009 11 18, 10:58)
Idomios idejos yra pakabukai, pakabukai is nuotraukos, ar paveiksliuko, kas svarbiausia tai ne seip perkeltas libdukas, o graveriskai atliktas darbas. Pameginkite pazieti Pakabukas,

Galima padaryti nuotrauka ant paprasciausio lauko akmens, ant storo stiklo: http://www.fotofabri..._1-2421538.html
Ir originalu ir idomu, reikia tik nuotraukos skaitmeniniu formatu.
Atsakyti
Musu dovana draugui, ant sugalvoto fono priklijuotos tikros 10 tines (reikia sesiu kupiuru):
user posted image
Atsakyti
Aš tai manau, kad jeigu žmogus turi viską, visokie daikčiukai: pakabukai, vazos, sėkmės simboliai ir t.t. bus eilinis dulkes renkantis dalykėlis spintoje...

Aš tai tokiu atveju, dovanoju dovanų čekį kokiai nors pramogai arba 2 bilietus kur nors. Pvz. neseniai su chebra padovanojome draugui ekskursiją po Vilnių, vadinasi "Vaiduokliška naktis". Gidė buvo superinė, taip fainai pasakoja, žiauriai patiko. thumbup.gif

O vasara planuoju tos pačios firmos išbandyti ekstremalią pramogą po bunkerius. Tokia dovana faina, nes ir pats pasilinksmini, ir draugui geras gimtadienis būna.

O db va kad ir per Kalėdas, galima padovanoti bilietą į ekskursiją "Kalėdinis Vilnius", aš su šeimyna jau planuoju apsilankyti. rolleyes.gif
Atsakyti
MAN PACIAI LABAI NEPATINKA GAUTI MENKAVERTES, NIEKAM NEREIKALINGAS, BAJERINES AR SIAIP KOKIAS SIUVENYRINES DOVANAS, DEL TO TOKIU PATI NET NEPERKU...GERIAU NEGAUTI JOKIOS DOVANOS O TIK GELIU IR SAMPANO, NEGU GAUTI NESAMONE ARBA DAR BLOGIAU PACIU PADARYTA NESAMONE...GAVE TOKIAS DOVANAS ZMONES TIK I AKIS SYPSOSI KAD JUSU NEIZEISTU O ISTIKRO NENORI TOKIU DOVANU....
SUANDIENA EINAME I 34 VYRISKIO GIMTADIENI(JIS LABAI ISRANKUS IR VERTINANTIS KOKYBE) TAI NUPIRKOM 3 AUKSTU AZUOLINI BARIUKA VYNUI AR KITIEMS TAURIESIAMS GERIMAMS LAIKYTI....NA MANAU TOKIOS DOVANOS VERTOS DEMESIO...
Atsakyti
[quote=boruzele_adeliuke,2009 11 16, 22:24]
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, si ideja manau tiktu kaip dovana zmogui turinciam viska, tai gi:

Buvo mano pažįstamos gimtadienis, kadangi apie jį sužinojau likus vos kelios dienos iki gimtadienio, ėmiau sukti galvą kuo čia nustebinti ir sugalvojau:
Pripirkau įvairiaspalivių balionų, susiradau 23 (tiek kiek jai metų) citatas + 1 eileraštuką sveikinimo....

Patiko jusu ideja, tokia miela dovana.... Patarkite dar ir del tu citatu -kur jas radote, nes paprastai tokios labai jau "rimtuoliskos" ir pamokancios jos buna. O juk gimtadienis -linksma svente, todel norisi ko nors svelnesnio, linksmesnio, o ne pamokymu rinkinio... Gal jus kartais jas issaugojote?
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 01 01, 19:49)
MAN PACIAI LABAI NEPATINKA GAUTI MENKAVERTES, NIEKAM NEREIKALINGAS, BAJERINES AR SIAIP KOKIAS SIUVENYRINES DOVANAS, DEL TO TOKIU PATI NET NEPERKU...GERIAU NEGAUTI JOKIOS DOVANOS O TIK GELIU IR SAMPANO, NEGU GAUTI NESAMONE ARBA DAR BLOGIAU PACIU PADARYTA NESAMONE...GAVE TOKIAS DOVANAS ZMONES TIK I AKIS SYPSOSI KAD JUSU NEIZEISTU O ISTIKRO NENORI TOKIU DOVANU....
SUANDIENA EINAME I 34 VYRISKIO GIMTADIENI(JIS LABAI ISRANKUS IR VERTINANTIS KOKYBE) TAI NUPIRKOM 3 AUKSTU AZUOLINI BARIUKA VYNUI AR KITIEMS TAURIESIAMS GERIMAMS LAIKYTI....NA MANAU TOKIOS DOVANOS VERTOS DEMESIO...

nesutinku kad paciu pagaminta dovana yra menkaverte, net jei tai ir "nesamone" kaip jus sakote:
visu pirma, jei jie patys ja dare, tai jau idejo daug ismones, kurybos, sugaiso laiko, o tai reiskia, kad jus jiems rupite ir jie labai stengesi jus nudziuginti. todel turetumet vertinti ne pati daikta, o jame susikaupusia teigiama energija, kuria tas daiktas"uzkraunamas" ji ruosiant, darant.
visu antra, jei jau jums padare savo rankomis tokia "nesamone", tai tie zmones yra labai geros nuomones apie jusu jumoro jausma. o tai reiskia, kad jie jus aukstai vertina. todel jusu asmenybes ivertinimas ir turi buti jums kaip komplimentas, o tai nera menkavertis dalykas.

zinokite: kurti dovanas savo rankomis, ideti i tai daug darbo ir sumanumo, yra labai smagu.
galetumet kada nors pabandyti ir tada suprastumet. ypac jei tai darysite su jums mielu zmogum - skiriant dovana bendram pazystamam, draugui, giminei - siame kurybos procese patirsite daug smagiu akimirku. ir tai jums bus savotiska satisfakcija uz visus nusivylimus, patirtus kada nors gavus sveciu daryta "nesamone"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeja7: 06 sausio 2010 - 18:48