Aš tai už dovanų čekius
Žinoma vyrui tai nelabai tinka, bet visiems kitiems, kas viską turi....
Dabar begalė parduotuvių siūlančių šią paslaugą ir tikrai galima pasirinkti pagal žmogaus pomėgius, poreikius....
Savo tėvams visada dovanoju Senukų, jie labiau praktiški žmonės, o šeip labiausiai man patinka Europos, nes galioja visoms parduotuvėms, pasirinkimas didelis
Aš tai visiškai nebesikraunu dėl dovanų, juolabiau, jei žmogus turi viską...nėriesi iš kailio, ir galiausiai vistiek neįtaikai Todėl esu suvartojamųjų dovanų šalininkė (ne suvenyrų), o, jei jubilijatas nieko prieš - tai pinigais. Ir pati nesitikiu kažko gauti (iš draugų, pažįstamų...), ir neteikiu dovanoms didelės svarbos. Kitas dalykas - dovanos iš sutuoktinio arba mano dovanos jam
Papildyta:
jei kalba eina apie sutuoktinio dovanos man - tai visada šią užduotį palengvinu
Papildyta:
jei kalba eina apie sutuoktinio dovanos man - tai visada šią užduotį palengvinu
QUOTE(kybirkstele @ 2007 12 09, 22:32)
O gal kas turetu patarimu ka padovanoti uosviam ir tevam? suku galva turbut nuo lapkricio pradzios, bet niekaip nesugalvoju nieko doro...
gal pasidalintumete savo ptirtimi ka esate dovanoje? buciau be galo dekinga...
gal pasidalintumete savo ptirtimi ka esate dovanoje? buciau be galo dekinga...
Tėvams, uošviams siūlau dovanot bilietus į renginius. Kalėdoms nupirkau visiems bilietus į ''Liepsnojantį Kalėdų ledą''. Buvo laimingi nerealiai, nes patys tai neleistų sau bilieto po 100 lt. Jie nesuvikia tokių kainų. Man irgi piniginė žiauriai suplonėjo, nes buvom 7-niese. Bet džiaugsmas, kurį mačiau tėvų veiduose atpirko viską. Kitą kartą galima kažkokį pigesnį renginį rasti- kad ir dramos ar muzikinis teatras, geras filmas, jei kaulai neišretėję- galima ant ledo pačiuožinėt Tėvai dažniausiai jau viską turi, geros emocijos- puikiausia dovana
Visu pirma, manau nera tokiu, kurie turi viska. Kuo daugiau turi, tuo labiau auga ir norai, todel galima siek tiek pasigilinti ir issiaiskinti ko dar siekia gyvenime tas zmogus ir padovanoti tai, kas nors siek tiek priartintu ji prie jo tikslo.
O siaip labai teisingai pastebeta - tokiems zmonems, kurie mano esa turintys viska, neverta stengtis itikti, vistiek neivertins visu pastangu, geriau tuomet paprasta simbolika ar suvartojamos dovanos.
O siaip labai teisingai pastebeta - tokiems zmonems, kurie mano esa turintys viska, neverta stengtis itikti, vistiek neivertins visu pastangu, geriau tuomet paprasta simbolika ar suvartojamos dovanos.
Mano gimtadienis tik,ka praejo.Gavau ivairiu dovanu.Ir brangiu,ir praktisku,ir graziu,bet man asmeniskai pati geriausia dovana yra kai susirenka mano seima.Ir kai yra agalimybe pabuti visiems drauge!
kai viska turi galima padovanoti BIBLIJA. nesvarbu ar jaunas ar senas kadanors prireiks o siaip tai labai grazu tureti toki daikata ir pasiskaityneti karts nuo karto (aisku jei zmogus katalikas) mano daruge neseniai dovanojo su auksiniais galais puslapiu ispudingai atrodo
QUOTE(goduke @ 2008 04 11, 11:57)
kai viska turi galima padovanoti BIBLIJA. nesvarbu ar jaunas ar senas kadanors prireiks o siaip tai labai grazu tureti toki daikata ir pasiskaityneti karts nuo karto (aisku jei zmogus katalikas) mano daruge neseniai dovanojo su auksiniais galais puslapiu ispudingai atrodo
Biblija grazi ir gera butu dovana,beda ta ,kad daugelis dabartiniu zmoniu nevertina nieko iskyrus materializma.Ir kaip bebutu gaila jiems nieko iskyrus pinigus ir pasipuikavima pries kitus nereikia nieko
QUOTE(milarika @ 2008 04 17, 08:08)
Jei turit daug nuotrauku, galima padaryti knyga apie visa zmogaus gyvenima. Tokias knygas galima uzsisakyti internetu, tereikia tik nusiusti nuotraukas.
o gal adresiuka kartais turite kur tas knygas daro
QUOTE(goduke @ 2008 04 20, 10:45)
o gal adresiuka kartais turite kur tas knygas daro
Klaipedoje daro "Technologiju parke",bent pries metus tai tokia paslauga jie teike
QUOTE(merga @ 2008 04 21, 10:25)
Klaipedoje daro "Technologiju parke",bent pries metus tai tokia paslauga jie teike
del anytos tai cia geras o internetinio adreso turbut neturit na panarsysiu gal rasiu aciu
QUOTE(goduke @ 2008 04 21, 22:34)
o internetinio adreso turbut neturit na panarsysiu gal rasiu aciu
Jeigu netycia rastum - imesk nuorodele. Ir man labai reikia
Žinau kas daro tokias knygas. www.brukne.lt Tai tikrai bus labai įspudinga dovana.