leidziu ir jums ta ideja nusikopint
QUOTE(naaringiux @ 2006 03 04, 14:16)
leidziu ir jums ta ideja nusikopint
Tikrai nukopinsiu, aciu uz leidima
QUOTE(dopa @ 2006 03 04, 16:54)
Tikrai nukopinsiu, aciu uz leidima
o gal reiks apsigalvot nier cia ko kopint
QUOTE(divaa @ 2006 01 18, 10:29)
Dar galima padovanoti spa masazo kupona bet kuriame grozio centre arba sveikatingumo centre...
aš dovanojau ir buvo labai patenkinta (mat, visko pertekus buvo moteriškė)
QUOTE(naaringiux @ 2006 03 04, 17:01)
o gal reiks apsigalvot nier cia ko kopint
vėlu apsigalvoti
Neseniai buvo ir mano draugės gimtadienis. Ta irgi turi visko daugiau negu reikia, tai ilgai sukau galvą kuo čia nustebinus bet kadangi aš nesu labai išradinga, o šio skyrelio dar nebuvau pastebėjusi, tai paėmiau kvietimą į Sarmą.. bet panelė liko nepatinka.. bent jau man taip pasirodė. Matyt tikėjosi už gerokai didesnę sumelę O šiaip atsimenu esu kažkada draugui dovanojus vasarai marškinėlius, o ant jų padarė užrašus. (Prieky metus, nugaroj palinkėjimas). Patiko jam
Tai va...einam i gimtadieni pas zmogu, kuris turi viska, gyvena gerai ir jo poreikiai atitinka jo lukescius.
Ilgai su vyru sukom galva koki prikola jam cia padarius...bet prikolas labai praktiskas gavosi
Taigi prisiminem, kad jisai yra visiskas pirties megejas, o po pirties ir tinka.
Tai nupirkom jam pilna pirties rinkini : ranksluosti apsijuosti juosmeni (specialiai vyrams yra), vantas, pirties kepure, kvapu pirciai, medaus masazui ir klevo lapa prisidengti (cia fainiausias daiktas , radom senukuose....nu cool).
Nupirkom didele torto deze, ir sudejom ten visa, ai tiesa dar Lietuvos aukstaitijos misku samanes buteliuka (cia svarbiausias pirties elementas ).
Tai va manau dovana tikrai pasieks to zmogaus sirdi....ir ne tik
Ilgai su vyru sukom galva koki prikola jam cia padarius...bet prikolas labai praktiskas gavosi
Taigi prisiminem, kad jisai yra visiskas pirties megejas, o po pirties ir tinka.
Tai nupirkom jam pilna pirties rinkini : ranksluosti apsijuosti juosmeni (specialiai vyrams yra), vantas, pirties kepure, kvapu pirciai, medaus masazui ir klevo lapa prisidengti (cia fainiausias daiktas , radom senukuose....nu cool).
Nupirkom didele torto deze, ir sudejom ten visa, ai tiesa dar Lietuvos aukstaitijos misku samanes buteliuka (cia svarbiausias pirties elementas ).
As irgi megstu daryti netradicines dovanas ,ypac savo vyrui gimtadienio proga Ir jis visad lieka patenkintas.Keletas is ju:
-masazo ir kitu proceduru kompleksas "Medaus menuo"(cia sudalyvavom abu )
-kelione-staigmena i akvaparka Lenkijoj;
-motosafaris su draugais ''Lokes pedoj"(daugiau galima pasiskaityti www.motosafaris.lt ).
Tas motosafaris ypatingai patiko ,nes tai grynai vyriskas pasismaginimas gavosi,be to sutapo su kito draugo gimtadieniu,tai vaziavo kartu.
Be to,manau,kad tiktu ir pasiskraidymas oro balionu,suolis su parasiutu ir t.t
Zinoma,priklauso nuo finansiniu isgaliu ir zmogaus drasos
-masazo ir kitu proceduru kompleksas "Medaus menuo"(cia sudalyvavom abu )
-kelione-staigmena i akvaparka Lenkijoj;
-motosafaris su draugais ''Lokes pedoj"(daugiau galima pasiskaityti www.motosafaris.lt ).
Tas motosafaris ypatingai patiko ,nes tai grynai vyriskas pasismaginimas gavosi,be to sutapo su kito draugo gimtadieniu,tai vaziavo kartu.
Be to,manau,kad tiktu ir pasiskraidymas oro balionu,suolis su parasiutu ir t.t
Zinoma,priklauso nuo finansiniu isgaliu ir zmogaus drasos
QUOTE(Solve @ 2006 04 30, 11:25)
Tai va...einam i gimtadieni pas zmogu, kuris turi viska, gyvena gerai ir jo poreikiai atitinka jo lukescius.
Sauni dovanele!!!
Ir as tokios noriu
Nu o kokia buvo reakcija jusu draugo?
Aš tai dovanočiau pinigus, bet nuneščiau į dovanų pakavimo saloną, kad juos orginaliai supakuotų. Kelis kartus esu taip padariusi tikrai įspūdis buvo geras, o kai dovanėlę išvynioja turiniu taip pat nenusivilia.
Galima dovanoti ypatingus, vienetinius, rankom darytus daiktus. Kad ir viskuo perteke, bet daugelis dazniausiai labai vertina rankomis darytus daiktus. Pvz. mes uosvienei 50-mecio proga dovanojome rankomis daryta rankine kurios virsus yra is zuvies odos. Atrodo labai fainiai! Viena vietine meninke juos daro. Dovanosim kita sestadieni, ziuresim kokia reakcija bus. Bet manau kad patiks.
As labai vertinu vienetinius papuosalus, nes juk jie nelygus iprastiems parduotuviniams.
Pati suku galva ka padovanoti saviskiui. Vis dovanoju praktiskas dovanas, bet noretusi ko nors idomesnio. Tai galvoju gal i SPA nusivesti, arba kokia atrakcija kaip safaris ar kazka panasaus....
Pati gimtadienio proga gavau akordeona. Uzsiminiau kad kada nors noreciau vel sugrizti prie grojimo savo malonumui (esu baigusi muzikalke), tai net issiziojau kai atidariau deze. Bus proga pasitreniruoti, nes mano senasis yra Lietuvoje.
As labai vertinu vienetinius papuosalus, nes juk jie nelygus iprastiems parduotuviniams.
Pati suku galva ka padovanoti saviskiui. Vis dovanoju praktiskas dovanas, bet noretusi ko nors idomesnio. Tai galvoju gal i SPA nusivesti, arba kokia atrakcija kaip safaris ar kazka panasaus....
Pati gimtadienio proga gavau akordeona. Uzsiminiau kad kada nors noreciau vel sugrizti prie grojimo savo malonumui (esu baigusi muzikalke), tai net issiziojau kai atidariau deze. Bus proga pasitreniruoti, nes mano senasis yra Lietuvoje.
QUOTE(Solve @ 2006 04 30, 12:25)
idėja. Dar papildyčiau: vietoj džiovintos vantos daryčiau puokštę su beržų šakom (būsima vanta)