Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti žmogui, turinčiam viską

leidziu ir jums ta ideja nusikopint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 03 04, 14:16)
leidziu ir jums ta ideja nusikopint  ax.gif

Tikrai nukopinsiu, aciu uz leidima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dopa @ 2006 03 04, 16:54)
Tikrai nukopinsiu, aciu uz leidima 4u.gif

o gal reiks apsigalvot mastau.gif nier cia ko kopint hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 01 18, 10:29)
Dar galima padovanoti spa masazo kupona  bet kuriame grozio centre arba sveikatingumo centre...

aš dovanojau ir buvo labai patenkinta (mat, visko pertekus buvo moteriškė) mirksiukas.gif

QUOTE(naaringiux @ 2006 03 04, 17:01)
o gal reiks apsigalvot  mastau.gif nier cia ko kopint 

vėlu apsigalvoti hihihi.gif
Atsakyti
Neseniai buvo ir mano draugės gimtadienis. Ta irgi turi visko daugiau negu reikia, tai ilgai sukau galvą kuo čia nustebinus biggrin.gif bet kadangi aš nesu labai išradinga, o šio skyrelio dar nebuvau pastebėjusi, tai paėmiau kvietimą į Sarmą.. bet panelė liko nepatinka.. bent jau man taip pasirodė. Matyt tikėjosi už gerokai didesnę sumelę doh.gif O šiaip atsimenu esu kažkada draugui dovanojus vasarai marškinėlius, o ant jų padarė užrašus. (Prieky metus, nugaroj palinkėjimas). Patiko jam thumbup.gif
Atsakyti
gal verta atkreipti demesi i zmogaus pomegius. mes taip esam dovanoje pypke, geru cigaru,ziebtuveli gera, buolingo batelius ir pati rutuli, auksine zuvele mazame akvariume mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va...einam i gimtadieni pas zmogu, kuris turi viska, gyvena gerai ir jo poreikiai atitinka jo lukescius.
Ilgai su vyru sukom galva koki prikola jam cia padarius...bet prikolas labai praktiskas gavosi smile.gif
Taigi prisiminem, kad jisai yra visiskas pirties megejas, o po pirties ir alc.gif tinka.
Tai nupirkom jam pilna pirties rinkini : ranksluosti apsijuosti juosmeni (specialiai vyrams yra), vantas, pirties kepure, kvapu pirciai, medaus masazui ir klevo lapa prisidengti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif (cia fainiausias daiktas , radom senukuose....nu cool).
Nupirkom didele torto deze, ir sudejom ten visa, ai tiesa dar Lietuvos aukstaitijos misku samanes buteliuka (cia svarbiausias pirties elementas bigsmile.gif ).
Tai va manau dovana tikrai pasieks to zmogaus sirdi....ir ne tik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 30 balandžio 2006 - 11:27
As irgi megstu daryti netradicines dovanas ,ypac savo vyrui gimtadienio proga 4u.gif Ir jis visad lieka patenkintas.Keletas is ju:
-masazo ir kitu proceduru kompleksas "Medaus menuo"(cia sudalyvavom abu blush2.gif smile.gif )
-kelione-staigmena i akvaparka Lenkijoj;
-motosafaris su draugais ''Lokes pedoj"(daugiau galima pasiskaityti www.motosafaris.lt ).
Tas motosafaris ypatingai patiko thumbup.gif ,nes tai grynai vyriskas pasismaginimas gavosi,be to sutapo su kito draugo gimtadieniu,tai vaziavo kartu.
Be to,manau,kad tiktu ir pasiskraidymas oro balionu,suolis su parasiutu ir t.t
Zinoma,priklauso nuo finansiniu isgaliu ir zmogaus drasos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2006 04 30, 11:25)
Tai va...einam i gimtadieni pas zmogu, kuris turi viska, gyvena gerai ir jo poreikiai atitinka jo lukescius.
Ilgai su vyru sukom galva koki prikola jam cia padarius...bet prikolas labai praktiskas gavosi smile.gif
Taigi prisiminem, kad  jisai yra visiskas pirties megejas, o po pirties  ir alc.gif  tinka.
Tai nupirkom jam pilna pirties rinkini : ranksluosti apsijuosti juosmeni (specialiai vyrams yra), vantas, pirties kepure, kvapu pirciai, medaus masazui ir klevo lapa prisidengti hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  (cia fainiausias daiktas , radom senukuose....nu cool).
Nupirkom didele torto deze, ir sudejom ten visa, ai tiesa dar Lietuvos aukstaitijos misku samanes buteliuka (cia svarbiausias pirties elementas  bigsmile.gif ).

Sauni dovanele!!! thumbup.gif
Ir as tokios noriu rolleyes.gif
Nu o kokia buvo reakcija jusu draugo? g.gif
Atsakyti
Aš tai dovanočiau pinigus, bet nuneščiau į dovanų pakavimo saloną, kad juos orginaliai supakuotų. Kelis kartus esu taip padariusi tikrai įspūdis buvo geras, o kai dovanėlę išvynioja turiniu taip pat nenusivilia.
Atsakyti
Galima dovanoti ypatingus, vienetinius, rankom darytus daiktus. Kad ir viskuo perteke, bet daugelis dazniausiai labai vertina rankomis darytus daiktus. Pvz. mes uosvienei 50-mecio proga dovanojome rankomis daryta rankine kurios virsus yra is zuvies odos. Atrodo labai fainiai! ax.gif Viena vietine meninke juos daro. Dovanosim kita sestadieni, ziuresim kokia reakcija bus. Bet manau kad patiks.

As labai vertinu vienetinius papuosalus, nes juk jie nelygus iprastiems parduotuviniams.
Pati suku galva ka padovanoti saviskiui. Vis dovanoju praktiskas dovanas, bet noretusi ko nors idomesnio. Tai galvoju gal i SPA nusivesti, arba kokia atrakcija kaip safaris ar kazka panasaus....

Pati gimtadienio proga gavau akordeona. thumbup.gif Uzsiminiau kad kada nors noreciau vel sugrizti prie grojimo savo malonumui (esu baigusi muzikalke), tai net issiziojau kai atidariau deze. Bus proga pasitreniruoti, nes mano senasis yra Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2006 04 30, 12:25)
Taigi prisiminem, kad  jisai yra visiskas pirties megejas, o po pirties  ir alc.gif  tinka.
Tai nupirkom jam pilna pirties rinkini : ranksluosti apsijuosti juosmeni (specialiai vyrams yra), vantas, pirties kepure, kvapu pirciai, medaus masazui ir klevo lapa prisidengti hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  (cia fainiausias daiktas , radom senukuose....nu cool).
Nupirkom didele torto deze, ir sudejom ten visa, ai tiesa dar Lietuvos aukstaitijos misku samanes buteliuka (cia svarbiausias pirties elementas  bigsmile.gif ).

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif idėja. Dar papildyčiau: vietoj džiovintos vantos daryčiau puokštę su beržų šakom (būsima vanta) mirksiukas.gif
Atsakyti