raganele, 13 Sau 2006 - 18:56, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
raganele, 13 Sau 2006 - 18:56, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Leita, betgi populiarus baisiai prietaras, kad peilio dovanot negalima, nes susipyksit
![]()

tada reikia prašyti viso (!) lito, kad už dovaną susimokėtų

Leita, 06 Sau 2006 - 14:09, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Leita, 06 Sau 2006 - 14:09, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
esu maciusi juvelyrinese pardese, tiesa kaina

siaip del tu tauriu, puodeliu ir visikiu kitu dalykeliu pasiteiraukit raklamos gamybos firmose (pvz Vilniuje Mylida savanoriu prospekte)...taciau del kainu nezinau

lolakola, 18 Sau 2006 - 17:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
lolakola, 18 Sau 2006 - 17:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Mačiau labai gražią dovana:stkliniam, (o gal ten krikštolas)trikampio piramidėj lazeriu nuotrauka įdėta.Labai gražu ir originalu.
kaina super

lolakola, 18 Sau 2006 - 18:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
lolakola, 18 Sau 2006 - 18:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Mačiau labai gražią dovana:stkliniam, (o gal ten krikštolas)trikampio piramidėj lazeriu nuotrauka įdėta.Labai gražu ir originalu.
idomu kur tai daro?
Auges, 25 Sau 2006 - 10:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Auges, 25 Sau 2006 - 10:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
daro www.3dstikle.lt tarp Akropolio ir Ermitažo kažkurioj alejoj.
aha, as kaip tik savaitgali dar karta paziurejau. siaip kokie objektai nieko, o va zmones, man kaip vaiduokliai

gal cia man vienai

MAN LABAI PATIKO...ir visai mano seimai patiko tokia dovanele

sokolada, linkiu, kad gyvenimas butu saldesnis,
tempo serveteles, kad gyvenimas butu svelnesnis,
desra - sotesnis,
muila - svaresnis,
vyno buteliuka - svaigesnis,
prezervatyva - saugesnis,
pinigu - turtingesnis,
degtuku - siltesnis,
lempute - sviesesnis,
sokolada - saldesnis
Tiesa visus tuos daiktus sudejus i deze, dar ant virsaus uzdejau is popieriaus padarytu suglamzytu rutuliuku, kad butu idomiau traukti.
Drauges reakcija buvo