labukas na o as sulau padovanot marskinelius ant kuriu už detumet savo seimos nuotrauka (arba geriausiu draugu nuotraukas) uzrasyt koki puiku suki ir pasveikint. mano vyrui ta dovana labai patiko
QUOTE(raganele @ 2006 01 13, 18:56)
Leita, betgi populiarus baisiai prietaras, kad peilio dovanot negalima, nes susipyksit
tada reikia prašyti viso (!) lito, kad už dovaną susimokėtų
QUOTE(Leita @ 2006 01 06, 14:09)
esu maciusi juvelyrinese pardese, tiesa kaina
siaip del tu tauriu, puodeliu ir visikiu kitu dalykeliu pasiteiraukit raklamos gamybos firmose (pvz Vilniuje Mylida savanoriu prospekte)...taciau del kainu nezinau
Dar galima padovanoti spa masazo kupona bet kuriame grozio centre arba sveikatingumo centre...
Mačiau labai gražią dovana:stkliniam, (o gal ten krikštolas)trikampio piramidėj lazeriu nuotrauka įdėta.Labai gražu ir originalu.
QUOTE(lolakola @ 2006 01 18, 17:34)
Mačiau labai gražią dovana:stkliniam, (o gal ten krikštolas)trikampio piramidėj lazeriu nuotrauka įdėta.Labai gražu ir originalu.
kaina super
QUOTE(lolakola @ 2006 01 18, 18:34)
idomu kur tai daro?
QUOTE(Auges @ 2006 01 25, 10:48)
daro www.3dstikle.lt tarp Akropolio ir Ermitažo kažkurioj alejoj.
aha, as kaip tik savaitgali dar karta paziurejau. siaip kokie objektai nieko, o va zmones, man kaip vaiduokliai purto negaliu
gal cia man vienai
As kaip tik toki gavau per kaledas nuo mylimojo su jo nuotrauka,raktu pakabuka ir dar uzrase "Buk gerute,as tave stebiu"
MAN LABAI PATIKO...ir visai mano seimai patiko tokia dovanele
MAN LABAI PATIKO...ir visai mano seimai patiko tokia dovanele
O as esu draugei gimtadienio proga iteikus netradicine dovana. Paemiau deze, ja apklijavau popierium, o i deze idejau tokius dalykus, kuriuos ji pati po viena turejo issitraukti, kai istraukia, sakau toki palinkejima:
sokolada, linkiu, kad gyvenimas butu saldesnis,
tempo serveteles, kad gyvenimas butu svelnesnis,
desra - sotesnis,
muila - svaresnis,
vyno buteliuka - svaigesnis,
prezervatyva - saugesnis,
pinigu - turtingesnis,
degtuku - siltesnis,
lempute - sviesesnis,
sokolada - saldesnis
Tiesa visus tuos daiktus sudejus i deze, dar ant virsaus uzdejau is popieriaus padarytu suglamzytu rutuliuku, kad butu idomiau traukti.
Drauges reakcija buvo
sokolada, linkiu, kad gyvenimas butu saldesnis,
tempo serveteles, kad gyvenimas butu svelnesnis,
desra - sotesnis,
muila - svaresnis,
vyno buteliuka - svaigesnis,
prezervatyva - saugesnis,
pinigu - turtingesnis,
degtuku - siltesnis,
lempute - sviesesnis,
sokolada - saldesnis
Tiesa visus tuos daiktus sudejus i deze, dar ant virsaus uzdejau is popieriaus padarytu suglamzytu rutuliuku, kad butu idomiau traukti.
Drauges reakcija buvo
idėja liuks