Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti žmogui, turinčiam viską

Ką padovanoti uošviams, jai 65 m., o jam 70 lt kartu švęs, tai nuo 300 iki 600 lt galime skirti. Patarkite prašau. Norisi ko nors praktiško, kad ilgam liktų atsiminimui.
Atsakyti
sveikos sveikos sveikos...reikia jusu pagalbos...arteja vyro 30 metu gimtadienis, todel suku ir lauzau galva, ka cia padovanoti, nes is daiktu, lyg viska ko jam reikia siai dienai turi...tad neisisvaizduoju, kaip galeciau ji nuztebinti...gal gaklite patarti smile.gif?

Atsakyti
Norejau paklausti ar daznai perkate dovanu cekius? Man tai atrodo praktiska dovana, nes siais laikais zmones tikrai turi viska kas jiems reikalinga, tdl ir padovanoti kazka originalaus sunku.. Gal turit kokiu nors ideju kaip juos originaliai galima supakuoti?
Atsakyti
Paskaičiau nors ir seną, bet labai aktualią temą, ilgai ieškojau ypatingos dovanos ir - radau smile.gif
Ypatingam žmogui nupirkau super dovaną. A.Aleksandravičiaus albumą "Tyli naktis. Aktas". Labiausiai man patiko, kad albumas autoriaus ranka pasirašytas ir numeruotas. Vadinasi, niekas kitas tokio pat neturės thumbup.gif
Atsakyti
aga - as paskaitciau jusu atsiliepimus ir depresija apeme
toks dalykas kaip albumas.... gerai jei zmogus menininkas... jei jis tuo domisi - o jei ne? pas mus yra tokiu dovanu (ir ypac mama turi ju daug) kur nors lva lauzyk- ka su jomis daryti? net mama kartais sako kad geriau jau dovanu cekis butu... sumoketa bile zin kiek o tolko???

ka dovanot- jei uzduodamas toks klausimas reiskiasi tai mazai pazystamas zmogus- pvz as zinau ka dovanot- ko kiekvienas mano artimas noretu- bet mano finansai neisfali...
pvz klausimas=- ka dovanot galim skirti iki 600lt...
tai ziurekit ko reikia?
gal uosviams reikia naujo TV? senasis jau n metu...
gal zmones taupo stogo remontui? ir jiems tie pinigai butu super?
gal naujas plastikinis langas ar net pora ... su istatymu?
o gal teatro abonementa? jei didmiestis ir zmones labai megsta teatra=- galima gi nupirkti metu abonementa jei zmones megsta vaikscioti i teatra...
ideju daug o igyvendinti jas... finansai neisgali... tai sukames kaip galim: dovanas va patys darom: 4u.gif
vyras pasistenge ziemine meskere ranku darbo padare- isdroze rankena kaip mokejo nuslifavo- super gavosi zinokit biggrin.gif
Atsakyti
Esam pakviesti i viena jubilieju (40). Zmogus turi tikrai viska, pramogomis persisotines. Pinigu nedovanosiu, nes irgi geda. Kam jie jam? Gal kas patars kokia originalia, kad ir savotiska, kad ir nebrangia gera minti dovanai. Esu visai pasimetusi g.gif
Atsakyti

Manau solidi ir turinti vertę ateity dovaną būtų įvairios monetos

Monetų namai

Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2013 01 17, 23:31)
Esam pakviesti i viena jubilieju (40). Zmogus turi tikrai viska, pramogomis persisotines. Pinigu nedovanosiu, nes irgi geda. Kam jie jam? Gal kas patars kokia originalia, kad ir savotiska, kad ir nebrangia gera minti dovanai. Esu visai pasimetusi g.gif

Zinau sia beda bet radau netycia viena sprendimo buda. pinigai remelyje 6 po desimt litu suklijuota taip kad sudaro milijuna

Šiame rėmelyje esantys pinigai yra tikri ir jų vertė 60 Lt, esant reikalui juos galima išimti ir panaudoti. Taip pat užrašytas puikus palinkėjimas" Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi pakankamai. Todėl pirmą milijoną dovanojame, o visus kitus linkime užsidirbti"
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2013 01 18, 09:22)
Manau solidi ir turinti vertę ateity dovaną būtų įvairios monetos

Monetų namai

Esam gave dovanu specialia moneta-neturim kur kisti, metosi doh.gif Taciau viena dovana vis tik panaudojom, o ir originali ji buvo: is monetu kalyklos surinkta po 1lt 200lt vertes monetu rinkinys ir sudetas i tokia nedidele medine skrynele, a la lobis. biggrin.gif Labai patiko, o ir tie pinigeliai buvo panaudoti bent parkuojantis masina.

QUOTE(as1978 @ 2013 01 24, 19:11)
Zinau sia beda bet radau netycia viena sprendimo buda. pinigai remelyje 6 po desimt litu suklijuota taip kad sudaro milijuna

Šiame rėmelyje esantys pinigai yra tikri ir jų vertė 60 Lt, esant reikalui juos galima išimti ir panaudoti. Taip pat užrašytas puikus palinkėjimas" Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi pakankamai. Todėl  pirmą milijoną dovanojame, o visus kitus linkime užsidirbti"

Si ideja labai gera, esame nevienam isbande drinks_cheers.gif Datr vienas panasus variantas patiko, maciau, kaip paprasta nezydinincia lapine gele "prazydino" su islankstytais desimties litu banknotais. Bet tokie ispudingi ziedeliai buvo padaryti, kad iki siol stovi akyse, mastau, kad kam dovanu reiks taip padaryti drinks_cheers.gif

Dar viena ideja, ja mano vyras igyvendino: jis megsta su medziu dirbti, tai is medzio padare tanka, kurio vamzdis buvo konjako butelis. Manau, kad internete butu galima paieskoti tokio varianto, originalu, ir nenumes niekur drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2012 12 07, 17:14)
Paskaičiau nors ir seną, bet labai aktualią temą, ilgai ieškojau ypatingos dovanos ir - radau smile.gif
Ypatingam žmogui nupirkau super dovaną. A.Aleksandravičiaus albumą "Tyli naktis. Aktas". Labiausiai man patiko, kad albumas autoriaus ranka pasirašytas ir numeruotas. Vadinasi, niekas kitas tokio pat neturės thumbup.gif

Superine dovana. thumbup.gif Tik jau kai parodziau savajam doh.gif Na sunku su dovanom kai skoniai visiskai skirtingose pusese. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(as1978 @ 2013 01 24, 20:11)

Šiame rėmelyje esantys pinigai yra tikri ir jų vertė 60 Lt, esant reikalui juos galima išimti ir panaudoti. Taip pat užrašytas puikus palinkėjimas" Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi pakankamai. Todėl  pirmą milijoną dovanojame, o visus kitus linkime užsidirbti"

tai, kad jau pats jubiliatas uzdirbo ne viena ir ne antra milijona. 4u.gif Klausiau apie solidesnes dovanas.
Atsakyti
Visiškai visko turėti neįmanoma. Man patinka praktiškos dovanos, todėl stengiuosi patikusius daiktus padovanoti ir kitiems. Pvz: fiskar bulvių skustukai (galimi ir kitokie, bet aš pati sau nuspirkau-patiko, apdovanojau ne vieną draugę).
Turintiems sodą, gyvenantiems name reikalingas sekatorius. Sulauki nuolaidų-nuperki kelis, pagalvojant kam galėtum padovanot. Dovaną jau turi.
Esam atsispausdinę su jubiliato nuotraukomis saldainių popieriukų. Nusipirkę ananasinių ar panašių į jas ir pervynioję su nuotraukomis.
Visai neseniai užmačiau iš tešlos iškeptą kraitelę. Vakar pabandžiau iškepti. Kaip pirma, ne itin gerai gavosi, bet kitą kai kepsiu, žinosiu kur galiu patobulinti. Galėjo būt mažesnė, et tokį indą turėjau
user posted image
Šią kraitelę reiks ištiest šiugždančiu popieriumi. Prikept kokių sausainių ar pridaryt tų su nuotraukom pervyniotų saldainių. Ši kraitelė 0,5kg saldainių svorį atlaikė. Daugiau bijau kraut, kad nesulūžtų, nes tešla mielinė.
Kitą darysiu mažesnę ir tankesnę. Gal pilnai užsipildys tarpai arba bent bus mažesni. Tešlos nemažai sueina.
Esu dovanojusi įvairių trąšų : žydinčioms gėlėms, kaktusams, daržovėms..Tiesiog kai galvoji kam dovanosi, pabandai prisimint ko jis augina daugiau ir pagal tai pasirenki. Geresnės trąšos nėra pigios, tad negali visokių prisipirkti. O jos susinaudoja.
Dabar planuoju kada nupirkti žaismingų ir ryškių kelis dubenėlius sriubai ir kelias tokio pat margumo lėkštes. Ne komplektą, tiesiog tiek, kiek toje šeimoje žmonių. Man pačiai labai patiko kai prieš naujus metus sau tokių kelis nusipirkau. Kai nuotaika prastesnė tiesiog norisi tos žaismingesnės lėkštutės. Štai kokios jos:
user posted image
Jos kasdieninės, bet panaudoti tikrai galima.
Pagal metų laikus galima suorganizuoti eglutę iš makaronų, saldainiais puošti butelį, ant stovo su tvirtu virbalu prinerti rudenį margintų daug klevo lapų. Viršūnėje iš lapų susukti rožę. Iki pavasario tas lapų šakotis padovanotas džius, raitysis lapai įvairiai. Mano draugams labai patiko.
Visada smagu pačiai kai randu idėją kuri man pačiai patinka. Tada nebūna sunku ją atlikti. Tik ne visiems gali tas pačias pritaikyti..tad tenka vis ieškoti minčių..gal šios idėjos kam pravers..
Atsakyti
Pritariu nuomonei, kad jei nzn ka dovanot, geriau neik pas zmogu, nepazisti to jo visai...
BET, siaip, man visai idomi ideja VISKA TURINCIAM ZMOGUI padovanot jo gimimo metu leidybos alkoholio buteli: konjaka, vyna, tauresni toki, ne vodka, zinoma. LT gal nlb yra pirkt, bet pasaulis dabar be ribu...
Atsakyti