Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti žmogui, turinčiam viską

Bandau realizuoti tokį dalyką, bet nežinau ar pavyks doh.gif Rinksiu iš savo vaikino draugų filmuotus sveikinimus jam, suklijuosiu klipuką ir padovanosiu jam. Tik kad draugai nėra tokie aktyvūs ir drąsūs iššūkiams g.gif
Atsakyti
Tikrai visai idomi ir originali doavana, tik reikalauja daugiau laiko ir pastangu:)

Sekmes !
Atsakyti
Skaitau jūsų idėjas, tiek įdomių ir originalių pasiūlymų kuriais tikrai planuoju pasinaudoti ateityje thumbup.gif tačiau pati susidūriau su tokiu rūpesčiu kad reikia draugei dovanėlę nupirkti gimtadienio proga, tačiau ji ne Lietuvoj gyvena... nesumąstau ką sugalvoti įdomaus, kad būtų įmanoma tą dovanėlę ir nusiųsti.. Gal kas jau išsprendėt tokį rūpestį? pasidalinkit idėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena ideja kuri sove man i galva, mamai 50-ecio progai padovanot saksofonista(valandziuke, ar pora melodiju), balius vyks kavineje su didzejumi ir vedeju.
Nzn ar nepadaysiu klaidos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(konkreciai @ 2011 01 14, 21:36)
Bandau realizuoti tokį dalyką, bet nežinau ar pavyks doh.gif  Rinksiu iš savo vaikino draugų filmuotus sveikinimus jam, suklijuosiu klipuką ir padovanosiu jam. Tik kad draugai nėra tokie aktyvūs ir drąsūs iššūkiams g.gif

Si ideja tikrai labai super thumbup.gif
Neseniai patys dalyvavome tokioje "dovanoje" smile.gif Tikrai labai graziai viskas buvo igyvendinta. Zmona vyro 30-mecio proga nufilmavo visu draugu sveikinimus, i juosta sudejo vaikystes nuotrauku, visokiu filmuku is vyro darzelio laiku, pusvalandziui isnuomavo kino teatre mazaja sale, ten atveze vyra uzristom akim, visi jau laukem su gelem ir dovanom. Tyloje atriso akis, visi stovejom su saltom ugnelem ir valio valio sudainavom. Ziurint filmuka, buvo ir juoko, ir asaru. Zodziu, visi ilgai prisimins wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2011 01 28, 11:00)
Neseniai patys dalyvavome tokioje "dovanoje" smile.gif Tikrai labai graziai viskas buvo igyvendinta. Zmona vyro 30-mecio proga nufilmavo visu draugu sveikinimus, i juosta sudejo vaikystes nuotrauku, visokiu filmuku is vyro darzelio laiku, pusvalandziui isnuomavo kino teatre mazaja sale, ten atveze vyra uzristom akim, visi jau laukem su gelem ir dovanom. Tyloje atriso akis, visi stovejom su saltom ugnelem ir valio valio sudainavom. Ziurint filmuka, buvo ir juoko, ir asaru. Zodziu, visi ilgai prisimins wub.gif

Įsivaizduoju, jog viskas turėjo atrodyti nerealiai! smile.gif

Jei ne paslaptis kiek kainuoja kino salę išsinuomot maža? Ir kuriam mieste nuomavai?
Atsakyti
QUOTE(konkreciai @ 2011 01 14, 21:36)
Bandau realizuoti tokį dalyką, bet nežinau ar pavyks doh.gif  Rinksiu iš savo vaikino draugų filmuotus sveikinimus jam, suklijuosiu klipuką ir padovanosiu jam. Tik kad draugai nėra tokie aktyvūs ir drąsūs iššūkiams g.gif

Mes irgi turėjome panašią idėją, tačiau nebuvo galimybės visų draugų nufilmuoti ir pan., tad sumąstėm nupirkti gražų sąsiuvinį ir į jį surinkti visų linkėjimus bei pasisakymus, ar prisiminimus apie jubiliatą. Dar priklijavom nuotraukų iš vaikystės, jo pirmus piešinius ir panašiai.. O linkėjimus surinkti nebuvo taip sunku kaip kad nufilmuoti, nes perdavė vieni kitiems į rankas, kiti internetu sveikinimus siuntė, o mes juo surašėm. Pririnkom tikrai sveikinimų iš tokių žmonių, kurių buvo galima mažiausiai tikėtis smile.gif Gavosi tikrai graži ir nuoširdi dovana, o jubiliajatas vakaro pabaigoje padėkojo už pačią geriausią ir nuoširdžiausią dovaną smile.gif jau planuoju ir kitų gimtadieniams šitą idėją panaudoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes draugui, tikrai turinciam viska, ko reikia, dovanojom "Dzentelmeno iranki" (toki kasytuva elegantiska), tai ir juoko buvo, ir siaip idomi dovana pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2010 01 06, 19:46)
nesutinku kad paciu pagaminta dovana yra menkaverte, net jei tai ir "nesamone" kaip jus sakote:
visu pirma, jei jie patys ja dare, tai jau idejo daug ismones, kurybos, sugaiso laiko, o tai reiskia, kad jus jiems rupite ir jie labai stengesi jus nudziuginti.

ar stengėsi nudžiuginti, ar tai tiesiog jų "kūryba" už kurią tikėjosi įvertinimo? nu nepraėjo ta kūryba dry.gif

zinokite: kurti dovanas savo rankomis, ideti i tai daug darbo ir sumanumo, yra labai smagu.

aš tikiu kad smagu, tai hobis, saviraiška, bet kitam žmogui to hobio resultatas yra šlamštas, kurio nėr kur padėti.

o DABAR Į TEMĄ:
aš pati iš tų žmonių kurie turi "viską". t.y. kas man reikia, įsigyju pati,pagal savo skonį, o kas tikrai reikia, (pvz. naujo kompo ar mašinos) niekas nepadovanos.
man patinka saldumynai, taurieji gėrimai, prieskoniai ir aliejai.
pabandykit saviems... gal tiks?
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2011 01 28, 12:00)

Planuoju savo vyrui ir as kazka panasaus daryti, bet nezinau nuo ko pradeti,,,MAn sudetinga is visu draugu paimti interviu, o po to montuot reiktu nesti kokiam prfesionalui, kad tikrai butu smagu ziuret g.gif Kazin ar reikia viska su viena kamera filmuot, ar galetu sumontuos is daugybes failiuku, kuriuos draugai tiesiog susiustu g.gif
Patarkit merginos blush2.gif
Atsakyti
jei zmogus viska turi, tiktu ispudzio dovanos. pvz as saviskiui siemet padovanojau skrydi lektuvu. labai patiko ir jam, ir man thumbup.gif o kol vieni skraido, kiti aerodrome kepasi saslykus, vazineja keturraciais ir pan. manyciau, butu puiki ideja ir del dovanos, ir del pacios sventes smile.gif del informacijos skambinau situo nr +37067982577
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Liepa_: 31 gegužės 2011 - 12:56
aš manau tokiu atveju geriausiai yra dovanų čekiai, kai žmogus gali nueiti ir išsirinkti tai ko jis nori smile.gif
Atsakyti