Man tai isvis kosminiai dalykai si semestra, neisivaizduoju kaip reikes issilaikyt egzaminus neisejus viso kurso, sudetinga ziauriai bus.
QUOTE(keity` @ 2010 02 24, 13:27)
Man tai isvis kosminiai dalykai si semestra, neisivaizduoju kaip reikes issilaikyt egzaminus neisejus viso kurso, sudetinga ziauriai bus.
Aš tai tik birzelio 4 teplanuoju išskrist, tai per daug ankstintis ir nereikės sesijos, bet šiaip tai dėstytojai iš kart klausia ar daug bus išvykstančių, tai patys jau iškart [ranešė, kad viską bus galima anksčiau atsiskaityt.
QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 24, 15:56)
Aš tai tik birzelio 4 teplanuoju išskrist, tai per daug ankstintis ir nereikės sesijos, bet šiaip tai dėstytojai iš kart klausia ar daug bus išvykstančių, tai patys jau iškart [ranešė, kad viską bus galima anksčiau atsiskaityt.
Pas mus kazkaip niekas neklausineja ar reikes, bet galima rasyt prasyma del paankstintos sesijos

QUOTE(Parabellum @ 2010 02 24, 11:01)
PAs mane su isankstine sesija irgi bedu gali but, bet ten jau nebesvarbu tos skolos
kur mokaisi?
QUOTE(ensueno @ 2010 02 24, 16:03)
O gavai pasiulyma juo dirbt?
Papildyta:
QUOTE(keity` @ 2010 02 24, 17:07)
Pas mus kazkaip niekas neklausineja ar reikes, bet galima rasyt prasyma del paankstintos sesijos 

Hmm reikės ir man į rašinę nueit paklaust gal reikia irgi kokio prašymo ar pareiškimą kokį parašyt, nes vistiek jau rugėjo gale į mokslus begrišiu
QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 24, 18:50)
O gavai pasiulyma juo dirbt?
Papildyta:
Hmm reikės ir man į rašinę nueit paklaust gal reikia irgi kokio prašymo ar pareiškimą kokį parašyt, nes vistiek jau rugėjo gale į mokslus begrišiu
Papildyta:
As su savo kuratore kalbejau, tai sake, kad ankstina sesija, kaip ir problemu del to nebus, tik va reikia neprisidaryt skolu

QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 24, 16:56)
Mes jei gausim viza tai ketinam koki 22 isskrist, tai ta pacia diena jau ten ir butume. O siaip pas mus birzeli sesija prasideda tai sunku sunku bus ;|
[quote
Taip gavau
[/quote]
Gal i Gillians Wonderland Pier?
Papildyta:
Pas mus sesija kazkur geguzes paskutine savaite, tai jei dar anksciau susitvarkysim gerai bus. Tai jus gausit sparciau pasidarbuot
Taip gavau

[/quote]
Gal i Gillians Wonderland Pier?
Papildyta:
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 24, 19:24)
Mes jei gausim viza tai ketinam koki 22 isskrist, tai ta pacia diena jau ten ir butume. O siaip pas mus birzeli sesija prasideda tai sunku sunku bus ;|
Pas mus sesija kazkur geguzes paskutine savaite, tai jei dar anksciau susitvarkysim gerai bus. Tai jus gausit sparciau pasidarbuot

QUOTE(Parabellum @ 2010 02 24, 19:57)
MRU TF
Klasiokas MRU praitais metais tai lengvai viska iš anksto susitvarkė, tik tiek kad jis viešajam administravime, tai ten matyt žymiai lengviau.