va va, as ir panasiai galvoju, bet is kitos puses virsvallandziu ten visokiu nusmato gal uzdirbt normaliai galima. kas nepatinka tai kiek supratau jei noriu turet sita darba reik labai greit viska pradet tvarkyt dokumentus, pinigus sumoket. dar turiu biski vilties kad gentle giant paims (sansai aisku ten minimalus), o ju atsakymo dar reik palaukt... :/
QUOTE(landzbergis @ 2010 02 23, 21:06)
va va, as ir panasiai galvoju, bet is kitos puses virsvallandziu ten visokiu nusmato gal uzdirbt normaliai galima. kas nepatinka tai kiek supratau jei noriu turet sita darba reik labai greit viska pradet tvarkyt dokumentus, pinigus sumoket. dar turiu biski vilties kad gentle giant paims (sansai aisku ten minimalus), o ju atsakymo dar reik palaukt... :/
Jei zvejybos sezonas blogas, tai ne tik kad virsvalandziu netbus, bet gali isvis tekt be darbo pasedet.
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 23, 13:56)
Snekejau siandien su tais kurie jau dirbo toj pacioj vietoj kur dirbsim, tai atsiliepimai vien geri ,sake,kad labai geri seimyninkai, visokie patogumai, namukas kuris suteikiamas nemokamai irgi labai geras. O kas keisciausia, kad tas darbas is plc tos darbu bazes, tiek issiuntinejom laisku i visokius nezinomus adresus, o darbas cia pat po nosim buvo. 

Congrats

Nu va, pradejo plaukt atsakymai is kitu darbdaviu, bet kolkas visi raso, kad jau uzimtos visos vietos, jei kazkas kazka pasiulys, tai galesiu pasidalint kontaktais, kadangi man ju nebereikia

QUOTE(Parabellum @ 2010 02 24, 01:08)
Rasiau kordinatorei del skolu, tai atrase man
"Del skolu - WT programoje galima dalyvauti su skolomis (jei neprarandate studento statuso). Viena skola tikrai neturetu itakoti vizos gavimo."
"Del skolu - WT programoje galima dalyvauti su skolomis (jei neprarandate studento statuso). Viena skola tikrai neturetu itakoti vizos gavimo."
O tai jau planuoji su skolom baigt?

QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 24, 09:49)
Tai jau turiu viena ir neislaikysiu jos iki ejimo i ambasada, nes tai apimtim neimanoma, o ir siaip islaikyma lemia austesnes jegos, ne vien zinios..Dar pries tai reik eit i kelis perlaikymus. Jeigu negausiu viza tai vasara ketinu mokytis, gal per 3 menesius pavyks

QUOTE(Parabellum @ 2010 02 24, 09:17)
Tai jau turiu viena ir neislaikysiu jos iki ejimo i ambasada, nes tai apimtim neimanoma, o ir siaip islaikyma lemia austesnes jegos, ne vien zinios..Dar pries tai reik eit i kelis perlaikymus. Jeigu negausiu viza tai vasara ketinu mokytis, gal per 3 menesius pavyks
Bet gal gausiu, as moku pilna kaina uz moksla, negaliu prarast studento statuso del skolu. Be to kadangi moku uz moksla tai manau tai jau kazkiek irodo,kad esu susidomejes savo mokslu.

Aisku, aš tai be skolu pakolkas