Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

QUOTE(Parabellum @ 2010 02 21, 23:54)
* Pastaba. Pagal JAV įstatymus darbdaviai neprivalo mokėti didesnio atlyginimo už viršvalanadžius sezoniniams darbuotojams. Nepaisant to, daugelis moka!

http://www.ziptravel...l_usa_naujienos

Ir siaip sake man kazkada.

Aj jo, atsimenu dabar, kad skaiciau, siaip kiek mano draugu buve tai viiems mokedavo, cia jau reikia paciu darbdaviu klaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 02 22, 00:58)
Aj jo, atsimenu dabar, kad skaiciau, siaip kiek mano draugu buve tai viiems mokedavo, cia jau reikia paciu darbdaviu klaust smile.gif

Na as irgi manau,kad jei sako,kad mokes vadinas mokes, kitaip nebutu prasmes sakyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 22, 01:00)
Na as irgi manau,kad jei sako,kad mokes vadinas mokes, kitaip nebutu prasmes sakyt. smile.gif

O tai atrašė ką nors tavo draugei? smile.gif
Atsakyti
Nu gal yra pas ka nors jau naujienu del vizu? smile.gif
Atsakyti
labai abejoju, ar kas nors taip anksti jau eina. tik pries savaite pristaciau ta application, tai man laukt ir laukt...

Tiesa, ZIPtravel maciau parasyta, kad tos DS formos reikia laukt 3 savaites, o Gediminas is PLC sake kad 6 savaites. Tai nezinia kaip cia yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 22, 18:48)
labai abejoju, ar kas nors taip anksti jau eina. tik pries savaite pristaciau ta application, tai man laukt ir laukt...

Tiesa, ZIPtravel maciau parasyta, kad tos DS formos reikia laukt 3 savaites, o Gediminas is PLC sake kad 6 savaites. Tai nezinia kaip cia yra. g.gif

Man tai Rasa PLC sakė, kad 3 savaitės laukt dabar formos reikės
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 22, 18:48)

Yra terminas, kad nuo 3 iki 6 savaiciu reikia laukt, man jau eina trecia savaite kaip laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 02 22, 19:02)
Yra terminas, kad nuo 3 iki 6 savaiciu reikia laukt, man jau eina trecia savaite kaip laukiu smile.gif

O paskui kai gauni ta forma vaziuoji i ambasada? o ten is anksto reikia kaip nors uzsiregistruot kokia diena ar taip vaziuot ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 22, 19:04)
O paskui kai gauni ta forma vaziuoji i ambasada? o ten is anksto reikia kaip nors uzsiregistruot kokia diena ar taip vaziuot ir tiek?

Ten dar daug popierizmo bus kiek zinau, bus paskirta diena ir laikas kada reikes eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 02 22, 20:01)
Ten dar daug popierizmo bus kiek zinau, bus paskirta diena ir laikas kada reikes eit smile.gif

Ajsq taip ir maniau... biggrin.gif taip lengvai cia niekas nesibaigs laugh.gif
Atsakyti
Jau tas popierizmas uzkniso juodai. Na, tikekimes kad ilgai laukt nereikes, nes man vis dar neramu, kai jau turesiu viza rankose, tada jau atsipalaiduosiu ir is tikruju pradesiu planuotis savo kelione smile.gif

Del ambasados, tai jo, ten reikes dar kazka pildyt ir paskirs kelias dienas, is kuriu turesim issirinkt tinkama ejimui i ambasada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 22, 21:22)
Jau tas popierizmas uzkniso juodai. Na, tikekimes kad ilgai laukt nereikes, nes man vis dar neramu, kai jau turesiu viza rankose, tada jau atsipalaiduosiu ir is tikruju pradesiu planuotis savo kelione smile.gif

Del ambasados, tai jo, ten reikes dar kazka pildyt ir paskirs kelias dienas, is kuriu turesim issirinkt tinkama ejimui i ambasada smile.gif

***** visi sneka, kad nereikia bijot tos ambasados, bet as vistiek kazkaip bijau, nenaudoju as tos anglu kalbos, tai sudetingai man ten bus smile.gif Sia savaite bus aisku ar i ambasada zygiuosiu su skola ar be smile.gif
Atsakyti