Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

QUOTE(vaidastf @ 2010 03 22, 21:45)
Na apie neisvaziavima tai net nenoriu pagalvoti. Vistiek jau nemaza pinigu suma investuota smile.gif
Papildyta:
Per ICEO. Matai mes buvom uzsirase i rezervine eile, t.y laukem kol atsilaisvins darbo vietos, tai dabar pries 2 savaites atsirado ir pradejom viska tvarkytis smile.gif Tai dar savaite lauksim, kol paaiskes, ar priimti mes ar ne smile.gif

Nu tikrai turetu priimt jei jau atsilaisvino smile.gif Tik tiek, kad labai jum cia viskas uzsitese smile.gif
Atsakyti
Mum jau liepe uzpildyt DS160 forma, tai cia reikalai jau pajudejo ? : D
Atsakyti
Pajudejo. O neparase kad DS2019 gauta? Jei neparase, tai reiskia turi ant dienu gaut smile.gif uzpildysi, ir jau galesi tartis kada i ambasada eit..
Atsakyti
Kai jus pildet ta ICEO application form kur sudaro 8 lapai, ten reikia viena lapa kad uzpildytu universitetas. Bet rastine atsisake pildyti angliskai, tai israse paprasta lietuviska pazyma "Pasaulio Lietuviu Centrui", kad esu studentas. Ar jums uzpilde ar irgi pazyma israse?
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 23, 10:23)
Pajudejo. O neparase kad DS2019 gauta? Jei neparase, tai reiskia turi ant dienu gaut smile.gif uzpildysi, ir jau galesi tartis kada i ambasada eit..

Nebutinai ant dienu smile.gif Man kai parase, kad uzpidyt DS forma, tai tik po daugiau nei dvieju savaiciu leido rinktis datas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(J.B. @ 2010 03 23, 10:40)
Kai jus pildet ta ICEO application form kur sudaro 8 lapai, ten reikia viena lapa kad uzpildytu universitetas. Bet rastine atsisake pildyti angliskai, tai israse paprasta lietuviska pazyma "Pasaulio Lietuviu Centrui", kad esu studentas. Ar jums uzpilde ar irgi pazyma israse?

As uzsipildziau pati, o jie tik pasirase ir uzdejo stampa smile.gif Siaip ten nebutina pildyt, nereikes tos tavo pazymos smile.gif
Atsakyti
Ne, parase tik, kad kadangi paraiska del formos yra issiusta, tai reiketu iki balandzio uzpildyt DS160. Sekmes kas sian einat i ambasada : )
Atsakyti
Man kai liepe uzpildyt DS160 tai uz savaites kazkur parejo. Nu zodziu, faktas, kad nedaug beliko...

O sekmes tikrai prireiks ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 23, 10:48)
Man kai liepe uzpildyt DS160 tai uz savaites kazkur parejo. Nu zodziu, faktas, kad nedaug beliko...

O sekmes tikrai prireiks ...  unsure.gif

Jooooo, as jau pradedu bijot biggrin.gif
Atsakyti
O ten ambasada ir konsulatas toj pacioj vietoj prie santuoku rumu? Vakar buvau tuose apylinkese tai is tolo matos,kad USA embassy
Atsakyti
O apsauginiai ten kazin, lietuviai? biggrin.gif kaip su jais sveikintis ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 03 23, 10:54)
O ten ambasada ir konsulatas toj pacioj vietoj prie santuoku rumu? Vakar buvau tuose apylinkese tai is tolo matos,kad USA embassy

Jop, ten pat smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 23, 11:00)
O apsauginiai ten kazin, lietuviai? biggrin.gif kaip su jais sveikintis ? biggrin.gif

Lauk kol jis pirmas pasisveikins biggrin.gif Siaip manau turetu but lietuvis smile.gif
Atsakyti
Ka manot ? Movingo darbas:

10 - 12 USD / valanda

30 - 40 valandu/savaite

Nuoma 450 USD per menesi be galimybes dalintis ant keliu zmoniu. ?
Atsakyti