Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

QUOTE(keity` @ 2010 02 18, 23:15)
Casual bet kokia, visos ten tiks smile.gif Man ir buvo neaiskumu, tai ten viska greit pasake kaip ka daryt ir viskas smile.gif

Tai ir as va ruosiuosi eiti i dabar, pries paskaita reikia prasisukti smile.gif
Atsakyti
Sian buvom plc, dave tas formas pildytis, bet dar neuzpildem. Uz kiek plc gali nupirkti bilietus iki NYC? Butina ten is ju pirkt? Nes as tai labai nemegstu skraidyt su levais lektuvais ir ypac airbusais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 19, 19:05)
Sian buvom plc, dave tas formas pildytis, bet dar neuzpildem. Uz kiek plc gali nupirkti  bilietus iki NYC? Butina ten is ju pirkt? Nes as tai labai nemegstu skraidyt su levais lektuvais ir ypac airbusais  g.gif

Anksciau bent jau uz 1600lt rasdavo, siaip galima ir patiems ieskot, tik reikes su jais pasitart ar kazkas tokio. O tai ko nepildet kai as atsiunciau?
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 19, 20:05)
Sian buvom plc, dave tas formas pildytis, bet dar neuzpildem. Uz kiek plc gali nupirkti  bilietus iki NYC? Butina ten is ju pirkt? Nes as tai labai nemegstu skraidyt su levais lektuvais ir ypac airbusais  g.gif

Kuom airbusas blogai?
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 02 19, 20:21)
Anksciau bent jau uz 1600lt rasdavo, siaip galima ir patiems ieskot, tik reikes su jais pasitart ar kazkas tokio. O tai ko nepildet kai as atsiunciau?

Kas ten per avialinijos,kad 1600? Cia gal kokie spec pasiulymai taip pigiai? Su LOT vakar ziurejau buvo uz 2048. Ai laiko nebuvo uzpildyt, sian gal uzpildysiu.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 19, 21:13)
Kas ten per avialinijos,kad 1600? Cia gal kokie spec pasiulymai taip pigiai? Su LOT vakar ziurejau buvo uz 2048. Ai laiko nebuvo uzpildyt, sian gal uzpildysiu.

As kai plc kazkada rugseji buvau tai girdejau kai zmones ir apie 1200 is lenkijos snekejo... iki varsuvos su traukiniu 80lt.
Kolkas kiek maciau trumpiausia kelione butu uz 2200.
pries 3 metus skridau i jav su 3 ar 4 persedimais (nzn ar is bostono i cikaga skaitos ar ne), bet bilietai ten laaaaaaabai pigus buvo, uztat kelione 26h... doh.gif
Atsakyti
Flippe, i kokia valstija skrisi?

Parabellum, gali imt verslo klase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 19, 22:26)
Flippe, i kokia valstija skrisi?

Parabellum, gali imt verslo klase biggrin.gif

NY - i NYC thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 19, 20:13)

Mes šnd susitvarkėm dokumentus, užpildėm tą prašymą kad padėtų bilietus susirast, tai atsiunte dabar mūsų pasirinktom dienom berodz uz 1924 is rygos ir ar 1937 is vilniaus, varsuvoj persedimas ir tada tiesiai i NY. Man is rygos dar arciau iseina, bet nzn gal dar neskubet ir dar bus pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 19, 20:13)

As tai nesistebejau tokiomis ju kainomis, nes pati ziurejau bilietus pries pora savaiciu tai irgi radau ne viena varianta uz 1600lt iki NY
Papildyta:
QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 19, 22:25)
Mes šnd susitvarkėm dokumentus, užpildėm tą prašymą kad padėtų bilietus susirast, tai atsiunte dabar mūsų pasirinktom dienom berodz uz 1924 is rygos ir ar 1937 is vilniaus, varsuvoj persedimas ir tada tiesiai i NY. Man is rygos dar arciau iseina, bet nzn gal dar neskubet ir dar bus pigiau?

Mum kazkaip del bilietu dar nieko neuzsimine, tai nusprendem, kad po vizos pirksim
Atsakyti
As SAS maciau uz biski daugiau nei 1800 birzelio pradzia - rugsejo vidurys.
Man irgi idomu kada pigiau pirkt bilietus - dabar ar laukt balandzio kokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 02 19, 22:51)
As SAS maciau uz biski daugiau nei 1800 birzelio pradzia - rugsejo vidurys.
Man irgi idomu kada pigiau pirkt bilietus - dabar ar laukt balandzio kokio  g.gif

Siaip pagal ideja, tai kuo mazesnis laikas lieka iki isvykimo, tuo brangesni bilietai, tai net nezinau, bet as nerizikuosiu ir pirksiu po vizos gavimo smile.gif
Atsakyti