buvau Amerikoj 2001 ir 2002 metais, viskas buvo gerai, geri darbdaviai papuolė ir šiaip nebuvo jokių problemų...užsidirbom pakankamai, ne sgeras dolerio kursas buvo, tik programa pakankamai prangiai atsiėjo, ar tik 6 tūkstančius (bet čia su bilietu ir draudimu).....
Sveikos sveikos sveikos!
Sumaniau ir aš važiuoti šią vasarą padirbėti USA. Viena važiuoti nenoriu, todėl ieškau draugijos. Gal yra entuziastingų žmonių, kurie kartu norėtų domėtis, ieškoti ir išbandyti save?
Pas mane kolkas laaaabai didelis noooras, todėl jei kažkur yra žmogus, kuris mąsto panašiai, tačiau stabdo save, nes vienam "nejauku" - gal sujungiam jėgas? ;D Lauksiu bendraminčių 
(kniu.kniu@gmail.com)
Sumaniau ir aš važiuoti šią vasarą padirbėti USA. Viena važiuoti nenoriu, todėl ieškau draugijos. Gal yra entuziastingų žmonių, kurie kartu norėtų domėtis, ieškoti ir išbandyti save?

(kniu.kniu@gmail.com)
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 21, 00:45)
buvau Amerikoj 2001 ir 2002 metais, viskas buvo gerai, geri darbdaviai papuolė ir šiaip nebuvo jokių problemų...užsidirbom pakankamai, ne sgeras dolerio kursas buvo, tik programa pakankamai prangiai atsiėjo, ar tik 6 tūkstančius (bet čia su bilietu ir draudimu).....
Ar atsipirko?
Buvau USA 2007 metai, atsipoirko ir pati nerealiausia ma no vasara... buvau siltoje valstijoje prie vandenino..atostogos, o dar uzsidirbau..kompanija pasitaike nereali, poto keliavau dar..super
visada prisimenu su nostalgija
..mastau pakartoti...

Kadangi uždarė mūsų temą, tai kuriu naują

Parabellum, tai jum cia is vis fantastinis darbas nuskilo
Sveikinu!
Papildyta:
Ten dar pirmojoj temoj rasei kad reikia Casual foto. Pasidarėm kažkokias, bet nzn ar tiks
Ir ten tame sutarties pildyme dar daug neaiškumu, tai ryt iš pat ryto eisim į PLC visko pabaigti pildyti.

Papildyta:
QUOTE(keity` @ 2010 02 18, 20:51)
Ten dar pirmojoj temoj rasei kad reikia Casual foto. Pasidarėm kažkokias, bet nzn ar tiks

QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 18, 22:34)
Parabellum, tai jum cia is vis fantastinis darbas nuskilo
Sveikinu!
Papildyta:
Ir ten tame sutarties pildyme dar daug neaiškumu, tai ryt iš pat ryto eisim į PLC visko pabaigti pildyti.

Papildyta:

Casual bet kokia, visos ten tiks

Tiems, kurie anksciau susirado darba, - ar palaikot jus kontakta su darbdaviu? Ar raso jis jums? Siaip idomu, nes man bent jau karta per savaite tai paraso, toks rupestingas atrodo

QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 18, 23:20)
Tiems, kurie anksciau susirado darba, - ar palaikot jus kontakta su darbdaviu? Ar raso jis jums? Siaip idomu, nes man bent jau karta per savaite tai paraso, toks rupestingas atrodo 

Nepalaikau jokiu rysiu, parasysiu jam kai viza gausiu arba ne

QUOTE(keity` @ 2010 02 19, 01:15)
Casual bet kokia, visos ten tiks
Man ir buvo neaiskumu, tai ten viska greit pasake kaip ka daryt ir viskas 

ten ta casual tai bent jau mums sake, kad 9x13 butinai but turi