Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

buvau Amerikoj 2001 ir 2002 metais, viskas buvo gerai, geri darbdaviai papuolė ir šiaip nebuvo jokių problemų...užsidirbom pakankamai, ne sgeras dolerio kursas buvo, tik programa pakankamai prangiai atsiėjo, ar tik 6 tūkstančius (bet čia su bilietu ir draudimu).....
Atsakyti
Sveikos sveikos sveikos!

Sumaniau ir aš važiuoti šią vasarą padirbėti USA. Viena važiuoti nenoriu, todėl ieškau draugijos. Gal yra entuziastingų žmonių, kurie kartu norėtų domėtis, ieškoti ir išbandyti save? smile.gif Pas mane kolkas laaaabai didelis noooras, todėl jei kažkur yra žmogus, kuris mąsto panašiai, tačiau stabdo save, nes vienam "nejauku" - gal sujungiam jėgas? ;D Lauksiu bendraminčių smile.gif

(kniu.kniu@gmail.com)
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 21, 00:45)
buvau Amerikoj 2001 ir 2002 metais, viskas buvo gerai, geri darbdaviai papuolė ir šiaip nebuvo jokių problemų...užsidirbom pakankamai, ne sgeras dolerio kursas buvo, tik programa pakankamai prangiai atsiėjo, ar tik 6 tūkstančius (bet čia su bilietu ir draudimu).....

Ar atsipirko?
Atsakyti
Buvau USA 2007 metai, atsipoirko ir pati nerealiausia ma no vasara... buvau siltoje valstijoje prie vandenino..atostogos, o dar uzsidirbau..kompanija pasitaike nereali, poto keliavau dar..super thumbup.gif visada prisimenu su nostalgija wub.gif ..mastau pakartoti...
Atsakyti
Kadangi uždarė mūsų temą, tai kuriu naują smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra vaziuojanciu ar vaziavusiu pagal sia programa is VDU universiteto ?smile.gif))
Atsakyti
Sveiki, gal kas buvote siandiena darbu mugeje i California? Kaip sekesi?? smile.gif
Atsakyti
Parabellum, tai jum cia is vis fantastinis darbas nuskilo smile.gif Sveikinu!
Papildyta:
QUOTE(keity` @ 2010 02 18, 20:51)
Kadangi uždarė mūsų temą, tai kuriu naują smile.gif

Ten dar pirmojoj temoj rasei kad reikia Casual foto. Pasidarėm kažkokias, bet nzn ar tiks wink.gif Ir ten tame sutarties pildyme dar daug neaiškumu, tai ryt iš pat ryto eisim į PLC visko pabaigti pildyti.
Atsakyti
QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 18, 22:34)
Parabellum, tai jum cia is vis fantastinis darbas nuskilo smile.gif Sveikinu!
Papildyta:
Ten dar pirmojoj temoj rasei kad reikia Casual foto. Pasidarėm kažkokias, bet nzn ar tiks wink.gif Ir ten tame sutarties pildyme dar daug neaiškumu, tai ryt iš pat ryto eisim į PLC visko pabaigti pildyti.

Casual bet kokia, visos ten tiks smile.gif Man ir buvo neaiskumu, tai ten viska greit pasake kaip ka daryt ir viskas smile.gif
Atsakyti
Tiems, kurie anksciau susirado darba, - ar palaikot jus kontakta su darbdaviu? Ar raso jis jums? Siaip idomu, nes man bent jau karta per savaite tai paraso, toks rupestingas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 18, 23:20)
Tiems, kurie anksciau susirado darba, - ar palaikot jus kontakta su darbdaviu? Ar raso jis jums? Siaip idomu, nes man bent jau karta per savaite tai paraso, toks rupestingas atrodo smile.gif

Nepalaikau jokiu rysiu, parasysiu jam kai viza gausiu arba ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 02 19, 01:15)
Casual bet kokia, visos ten tiks smile.gif Man ir buvo neaiskumu, tai ten viska greit pasake kaip ka daryt ir viskas smile.gif

ten ta casual tai bent jau mums sake, kad 9x13 butinai but turi smile.gif bet kiek skaiciau, tai vizai vel irgi foto reikes pasines... smile.gif
Atsakyti