Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(Moniuke @ 2010 03 18, 21:23)
nemanau kad sveika, bet as taip papratusi.

kaip sakant pasitempusi visur ax.gif

tai tada čia žalingas sveikatai įprotis biggrin.gif

o nepasidažiusi negali jaustis pasitempusi? g.gif
Atsakyti
As vaikstau su ''timpem'' ir megziniais,dzemperiais.Vasara -suknelem.
Susitvarkau plaukus, pasitepu veido kremu ir tiek.Niekad nesidazau namie,jei neplanuoju kur iseit.
MB sako,kad as be makiazo grazesne ir jam nepatinka,kai as dazaus, nei jei kur iseinam.
Atsakyti
nekenciu halatu, nebent kai labai salta ziema galima leist
Atsakyti
Labai dažnai - chalatas. Laisvos kelnes ir kokia maikute. Rečiau koks padoresnis rūbelis :smile.gif
Atsakyti
Mano apsirengimas irgi priklauso nuo metu laiko: ziema megstu aptemtas treningines kelnes ir kokia maikute (jei salta - gofuka). Vasara - sijoneli ar sortukus+maikute.
Ryte ar vakare megstu buti su naktiniais ir chalatu (pats MB ji isrinko, tai zinau, kad jam patinka ax.gif )
o namie bunant nesidazau

siaip istikruju, daug geriau pati jauciuos, jei rubai tvarkingi, neapsmuke ir nenunesioti 4u.gif
Atsakyti
Aš namuose stengiuosi chalato nedevėti (nors pasitaiko). Dėviu treningiuką, vasarą maikutę ir kokias lengvas kelnes. Man svarbu namuose jaustis patogiai. Makiažo namuose nevartoju smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustema: 23 balandžio 2010 - 19:08
Kojinaitės, apatiniai ir maikutė.
Šortukai ir maikutė arba MB džemperis( bent jau buvo)
Suknutė
Atsakyti
mano boba vaiksto po namus su vestuvine balta suknia ir pliazankem.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 25, 23:21)
mano boba vaiksto po namus su vestuvine balta suknia ir pliazankem.

O TAVO MEILUZIS? g.gif
Atsakyti
Kai bunu namie, dazausi labai retai, nebent jei ruosiuosi kur nors eiti.Apsirengusi bunu dazniausiai dzinsiukais,maikutem ir dzemperiukais, o kai karsta - suknute ar sortukais smile.gif
Atsakyti
Chalatas ir pizama thumbup.gif
Atsakyti
galvojau smagiai pasiskaitysiu ka vyrai kalba, bet kaip matau beveik nei vieno vyro pasisakymo, o jei koks drasuolis ir isiterpia, tai tuoj "Supermamos" randa ka atsakyt biggrin.gif duodat jus vaizdu
Atsakyti