Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 08, 15:31)
nenuostabu...tu juk pipima.

ir?.. jei būčiau nebyli - nematoma - fėja, tai būčiau supratus apie kokias geltonas galvutes kalba biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 03 09, 09:25)
ir?.. jei būčiau nebyli - nematoma - fėja, tai būčiau supratus apie kokias geltonas galvutes kalba  biggrin.gif ?

jeigu buciau..jeigu buciau.
Pipima ir afrikoj pipima...
Nereikia reikalaut is saves daugiau, nei tavo pipima gali pakelt.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 09:47)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 09:47)

bjaurus gyvenimu nepatenkintas diedas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Goodrutis @ 2010 03 01, 21:17)
man svarbiausia kad mano žmona pati namie jaustusi patogei, ar ji bus su treningu ar su chalatu ar kaip motule gamta paleido... svarbu kad pati patogei jaustusi!  o kam namie makijažas? mergina, moteris ar žmona ir be makiažo yra graži mylinčio vyro akyse.
ačiū už demesi smile.gif

pasirodo yra protingu vyru 4u.gif nu saunuoliai 4u.gif maniskis lygiai tokios pat nuomones, dziaugiuosi, kad ir daugiau tokiu yra 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš žiemą mėgstu vaikščioti namuose apsirengusi chalatu, o vasarą - šortai, suknutės trikotažinės, bet tikrai niekada specialiai namie nesidažau, o kam? jei antakiai sutvarkyti, oda švari, lūpos nesuskeldėjusios - ir taip gražu... bigsmile.gif
Nors pažįstu ir tokių, kurios tik atsikėlusios blakstienas prisiklijuoja... lotuliukas.gif
Vargšai jų vyrai, jie nė neįsivaizduoja kaip jų mylimosios be tonos "špakliaus" atrodo... doh.gif
Papildyta:
Beje, mano vyras sako, kad be makijažo aš jam gražesnė blush2.gif
Atsakyti
Dauguma mano pažįstamų moterų iš pačio ryto bėga plautis galvos, tada dažosi, puošiasi, o tik tada jau gali ir vyrui rytinį bučkį duoti. Man tai atrodo nepriimtina. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 03 11, 14:13)
Dauguma mano pažįstamų moterų iš pačio ryto bėga plautis galvos, tada dažosi, puošiasi, o tik tada jau gali ir vyrui rytinį bučkį duoti.

jei dauguma moteru pries atsikeliant vyrui neissidazytu, tai vyras atsikeles gali jos nepazinti. Arba taip issigasti, kad ji istiks infarktas.
Atsakyti
Namai-ne darbo vieta,kad butu nustatyta aprangos stilius. Turi buti patogu ir jauku. Kiekvienam savo. Mes abu devim "naminius" rubus (lengvos kelnes,marskineliai).
Makijazo man namie tikrai nereikia,ir net eidama is namu nesidazau,nebent kur i svecius traukiam,ar i koki rengini. Mano draugiu tarpe,dauguma isaugo is to periodo,kai net siuksliu negali isnesti nenusipiese veido (kas vadinama makijazu),daugumai tai praeina kartu su paauglyste.
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2010 02 19, 10:20)
thumbup.gif  o mes ypac savaitgaliais su pizamom lakstom  lotuliukas.gif nerealus kaifas kai visi trys su pizamom dar kava geriam ( kai kas kakava) thumbup.gif  Niekada gyvenime nenorejau vyro , kuris ryte pirmiausia ne bucki duotu ir labas rytas istartu, o i dusa begtu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes ir daznai su pizamom lakstom, arba treningais kokias smile.gif
niekada nesipustom nei vienas nei kitas namuose, mums svarbiausia patogumas smile.gif
o del makiazo, tai kam jo reikia namuose, mane vyras myli visokia, ir pasidaziuse ir ne, ir storesne ir kudesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 11, 17:38)
jei dauguma moteru pries atsikeliant vyrui neissidazytu, tai vyras atsikeles gali jos nepazinti. Arba taip issigasti, kad ji istiks infarktas.

Tai jau tikrai, ne viena istiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ambush @ 2010 02 19, 16:13)
mano nuomone tiek vyras tiek moteris neturetu atsipalaiduot per daug namie.

O kur daugiau atsipalaiduot, jei ne namie? Tiesiog atsipalaidavimo sąvoką Jūs per daug išplėtėt. Suplyšę drabužiai jau apsileidimas, o ne atsipalaidavimas. O pastaroji sąvoka kaip tik taikliausiai ir nusako, kaip namie vertėtų rengtis. Drabužiai neturi būti varžantys, nepatogūs ir pan. Geriausia, kai jie mieli pačiai juos dėvinčiai moteriai. Tuomet ji gerai jaučiasi, o taip jausdamasi yra patraukli.
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 03 15, 21:03)
Tuomet ji gerai jaučiasi, o taip jausdamasi yra patraukli.

moters paskirtis gyvenime- graziai atrodyti ir kad ja kas nors patrauktu...
Man ***...jusu problemas...
Atsakyti