Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

Namie nesidažau, o rengiuosi tai, kas patogu - džinsai, timpės, megztukas, marškinukai, maikutė ir pan... Būna kartais dienų, kai visą dieną tik su chalatu praleidžiu. Brangusis neprieštarauja smile.gif
Atsakyti
As taip pat nesidazau.MB net gi grazesne atrodau nepasidazius.
O apranga,laisvos kelnes,treningai,megztiniai ar maikutes.Dzinsai schmoll.gif ,nepatogu man.
Na,o MB tai pat laisvai rengiasi.
Pasipuosiam kai iseinam is namu.
Atsakyti
Dabar namie deviu timpes, ar svelnias (tas su pukeliu) kelnes. Nelabai jos ten ir treningines smile.gif Ir dzemperiuka ar palaidine ir panasiai. Viena karta, vyrui gryzus pietu buvau dar su chalatu... smile.gif dabar visada speju persirengti iki 12 tikrai smile.gif (Mat namuose auginu vaikeli). Nenesioju namuose tokiu baisiu drabuziu, kad netiketai uzejus sveciui ar jei extra begti i parduotuve tureciau eiti persirengti. Naminiam nesiojimui perku naujus drabuzius kaip ir ejimui i svecius ar i darba smile.gif Tik ju modeliai, stilius skiriasi smile.gif Visada vaikstau susisukavus, sutvarkytais nagais, bet be makiazo smile.gif (Tik pirma menesi po gimdymo truputi apsileidus buvau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 18, 18:26)
Klausimas pasvarstymui vyrams ir ne tik. Kaip Jūsų žmonos rengiasi namuose, ar dažosi, ar visiškai "atsipalaiduoja"? Ir kaip Jūs norėtumėte, kad jos atrodytų namų aplinkoje.

as noretau, kad mano zmona, kai as griztu is darbo, devetu stebuklinga nematomo zmogaus apsiausta.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 21:55)
as noretau, kad mano zmona, kai as griztu is darbo, devetu stebuklinga nematomo zmogaus apsiausta.

O... tai nesunku paverst realybe, pakanka užpildyt skyrybų dokumentus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mindudo @ 2010 02 26, 10:35)
Man žmona namuse labiausiai patinka nepasidažiusi ir be drabužių...  mirksiukas.gif

Kadaise bandžiau ir aš, bet bais nepatogu kotlektus kept su tokia apranga cool.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 08 kovo 2010 - 12:27
QUOTE(alter ego @ 2010 03 08, 13:27)
O... tai nesunku paverst realybe, pakanka užpildyt skyrybų dokumentus  tongue.gif

a kas tada est darys ir grindis plaus?
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 08, 14:06)

samdoma darbuotoja. Kuri atsieis tikrai pigiau nei žmona. Ir nervų mažiau kainuos.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 08, 13:06)

Arba pats arba... jau Forget anksčiau už mane atsakė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 21:55)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje,gal čia kiek ne į temą,bet yra geras posakis,kad apie vyrą galima spręsti pagal jo pasirinktą moterį smile.gif , tad greičiausiai tamstele būsite dėl savo asmeninių savybių susiradęs būtent tokią kokia jums ir yra tinkama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 03 08, 15:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

beje,gal čia kiek ne į temą,bet yra geras posakis,kad apie vyrą galima spręsti pagal jo pasirinktą moterį  smile.gif , tad greičiausiai tamstele būsite dėl savo asmeninių savybių susiradęs būtent tokią kokia jums ir yra tinkama  smile.gif

labai netgi i tema, nes moteri as rinkausi pagal jos deliojamu geltonu galvyciu skaiciu..
Issirinkau ta, kuri ju daugiausiai dejo.
Nes ji man atrodi linksmiausia.
Dabar renkuosi atvirksciai...
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 08, 14:14)
labai netgi i tema, nes moteri as rinkausi pagal jos deliojamu geltonu galvyciu skaiciu..
Issirinkau ta, kuri ju daugiausiai dejo.
Nes ji man atrodi linksmiausia.
Dabar renkuosi atvirksciai...

nieko nesupratau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 03 08, 15:20)
nieko nesupratau  biggrin.gif  biggrin.gif

nenuostabu...tu juk pipima.
Atsakyti