Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(Moniuke @ 2010 02 22, 19:18)
.o pasidaziusi tai bunu visad, pudra ir tusas. ir visai nesvarbu ar vyras namie ar ne. net jei zinau kad niekur nereiks kist nosies i lauka vistiek pasidazau. tiesiog taip esu papratusi, o ir tas visas dazymosi procesas man begalo patinka smile.gif

o tu manai tai sveika odai? blink.gif
Atsakyti
nesidažau , esu natūrali namie ir nešioju treningus ,timpes . vyras niekada nesakė kad blogai atrodau , manau jai žmonės dažosi visur ir visada tai jau tampa įpročių , atsikeli iš lovos iškart bėgte prie veidrodžio kad tik vyras nepamatytu tavęs nepasidažiusios nesąmonė ... galu gale kai pamatau drauges kokios jos nepasidažiusios tai baisu nes pripratau matyt pastoviai prišpakliuotas manau tai pat ir su vyrais beje vyras tos pačios nuomonės kaip aš. mirksiukas.gif
Atsakyti
namie vaikštau su džinsais su timpėm, niekada praktiškai pati nesidažau, tuo labiau namie, bet už tai džiaugiuos oda nenualinta smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif ziauru, as namie vaikstau su \patiniais, na jei sveciu turim tai jau apsirengiu(vaikas ta pati daro ) tongue.gif
bet kasdiena dazytis, nemanau,kad tai gerai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 24 vasario 2010 - 21:38
Humoras:
Kaip pasaulis atrodytų , jei jame nebūtų vyrų ?
Pasaulyje gyventų laimingos storos moterys

Galiu nuo savęs pridurti : nepasidažiusios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 02 25, 11:39)
Humoras:
Kaip pasaulis atrodytų , jei jame nebūtų vyrų ?
Pasaulyje gyventų laimingos storos moterys

Galiu nuo savęs pridurti : nepasidažiusios  mirksiukas.gif

Tai štai kodėl pasaulyje tiek daug nelaimingų moterų: nes šalia vyrų jos turi būti alinamos dietų ir pasidažiusios? laugh.gif ("Mano žmona yra nelaiminga su manimi, iš liūdesio ir depresijų neišlipa, bet ji yra liekna ir visada pasidažiusi" - tiesiog tobulas šeimos variantas)

Atsakyti
Man žmona namuse labiausiai patinka nepasidažiusi ir be drabužių... mirksiukas.gif
P.s. Ji ir taip dažosi labai retai, gal kelis kartus per metus ir natūrali man atrodo daug gražesnė..
Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 18, 17:26)
Klausimas pasvarstymui vyrams ir ne tik. Kaip Jūsų žmonos rengiasi namuose, ar dažosi, ar visiškai "atsipalaiduoja"? Ir kaip Jūs norėtumėte, kad jos atrodytų namų aplinkoje.

kadangi as net iseidama is namu labai retai dazausi, tai namuose nesidazau visai, o apranga paprasta, treningai - megztinis, vasara sortai ir maikute
Atsakyti
Geriausia apranga žmonai, tai jokios aprangos thumbup.gif
Atsakyti
namie bunu su bridzais ir maikute thumbup.gif . o dazausi kaip kada ax.gif jei turiu noro tai pasidazau tik blakstienas ir egipto zemes lengvai uztepu ... o siaip stengiuosi kuo maziau det ant veido visokios bjaurasties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blogas.tevelis @ 2010 02 27, 17:21)
Geriausia apranga žmonai, tai jokios aprangos  thumbup.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif na taip o jei vaikai namie tai ir nebetinkamas variantas schmoll.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
man svarbiausia kad mano žmona pati namie jaustusi patogei, ar ji bus su treningu ar su chalatu ar kaip motule gamta paleido... svarbu kad pati patogei jaustusi! o kam namie makijažas? mergina, moteris ar žmona ir be makiažo yra graži mylinčio vyro akyse.
ačiū už demesi smile.gif
Atsakyti