Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 01, 09:36)
ne.
rodymas yra tuscio zmogaus garbes troskimas..

Kas ne? Tai aš juk ir sakau - tuščia vieta ir nesvarbu per kur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 01 rugsėjo 2010 - 09:32
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 10:31)
Kas ne? Tai aš juk ir sakau - tuščia vieta ir nesvarbu per kur...

nu gerai tada.
Atsakyti
Nu aš visada pasidažau, kad ir namie būdama, ir galvą išsiplaunu biggrin.gif Ir treningų nenešioju - rengiuosi savo stiliumi ir tiek. Ir ne dėl vyro dažausi, o man tiesiog patinka dailiai atrodyt. Užtat neturiu problemų jei reik staigiai kur išeit ar išvažiuot - nereik nei persirengt, nei bėgt galvos plaut, nei dažytis skubėt. Atsikeliu iš ryto ir susitvarkau - man tai toks pats ritualas, kaip ir dantis išsivalyt. Studijų metais taip įpratau, taip ir liko. O vyrui tai jokio skirtumo, pasidažius aš, ar ne - sako, jam aš visokia graži.
Vienintelis priekaištas iš vyro - dėl mano pamėgtų baggy kelnių - tų, su nukarusiu klynu biggrin.gif Bet man patinka ir aš jas nešioju.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 09 01, 15:05)
Nu aš visada pasidažau,
  tiesiog patinka dailiai atrodyt.

vadinasi is principo esi negrazi
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 01, 14:57)
vadinasi is principo esi negrazi

Nebūtinai. Esu graži, bet patinka atrodyt dar gražesnei negu esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 09 01, 15:05)
Nu aš visada pasidažau, kad ir namie būdama, ir galvą išsiplaunu biggrin.gif Ir treningų nenešioju - rengiuosi savo stiliumi ir tiek. Ir ne dėl vyro dažausi, o man tiesiog patinka dailiai atrodyt. Užtat neturiu problemų jei reik staigiai kur išeit ar išvažiuot - nereik nei persirengt, nei bėgt galvos plaut, nei dažytis skubėt. Atsikeliu iš ryto ir susitvarkau - man tai toks pats ritualas, kaip ir dantis išsivalyt. Studijų metais taip įpratau, taip ir liko. O vyrui tai jokio skirtumo, pasidažius aš, ar ne - sako, jam aš visokia graži.
Vienintelis priekaištas iš vyro - dėl mano pamėgtų baggy kelnių - tų, su nukarusiu klynu biggrin.gif Bet man patinka ir aš jas nešioju.

O kas valgyt gamina??? Negi su aptaskytais rubais nuo bulviu skutimo, riebalais aptiskusiom kelnem su nukarusiu klynu ir leki kur nors ?
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 09 01, 18:43)
O kas valgyt gamina??? Negi su aptaskytais rubais nuo bulviu skutimo, riebalais aptiskusiom kelnem su nukarusiu klynu ir leki kur nors ?

bigsmile.gif šitaip valgyt gaminat??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 09 01, 16:04)
Nebūtinai. Esu graži, bet patinka atrodyt dar gražesnei negu esu biggrin.gif

lygiai ta pati sakydavo bobos pries 30 metu.
Jos visos budavo grazios, bet noredamos but dar grazesnes, darydavo idijotiskas sukuosenas, dazydavo save ir rengdavosi labai graziai.
Ar matei nuotrauku 30 metu senumo, kuriose yra pasigrazine bobos?
Nu ir kaip...kiek laiko is ju zvengei?
Issidazius boba netampa grazesne.
Ji tampa juokingesne.
Nu kaip klounai cirke..
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 01, 18:23)

ne ***..
Valgis gaminamas isimant is saldytuvo pokeli saldytu koldunu ir supilant juos i verdanti puoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.246: 01 rugsėjo 2010 - 20:13
QUOTE(Simulcika @ 2010 09 01, 17:05)

Gerai, kai viena esi ir vaikas nereikalauja pusryčių , aprengti, įjungti filmuką , sekioti ir zysti- galima valandą dažytis . biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 01, 20:23)

O kas čia tokio? g.gif Aš prijuosčių nekenčiu, tai irgi po maisto gaminimo, kepimo nebūna idealiai švarūs rūbai.

QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 01, 23:14)
ne ***..
Valgis gaminamas isimant is saldytuvo pokeli saldytu koldunu ir supilant juos i verdanti puoda...

biggrin.gif Tada apranga bus švari, gal tik tykštantis vanduo paliks dėmių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 01 rugsėjo 2010 - 21:06
QUOTE(Jurada @ 2010 09 01, 21:58)
Gerai, kai viena esi ir vaikas nereikalauja 

vaikas yra blogai?
Atsakyti
Arba aš skaityti nemoku, arba temoje apie save rašančios moterys yra iki tiek bukos, kad nesupranta jog klausimas - kaip jūsų žmonos rengiasi namie? (akloms primenu, kad jis yra temos antraštėje), yra teisogiai adresuotas tik vyrams...
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 22:20)
apie save rašančios moterys yra iki tiek bukos, kad nesupranta jog klausimas - kaip jūsų žmonos rengiasi namie? (akloms  primenu, kad jis yra temos antraštėje), yra teisogiai adresuotas tik vyrams...

Nevaryk čia ant moterų dabar... mes moterys nesam tiek bukos, mes tiesiog labai darbščios.
Jei vyrai savo darbo nedirba ir temoje nedalyvauja, tai moterytės tai padaro už juos (kaip ir visus kitus buities darbus, nuo pat gimimo).
Atsakyti