QUOTE(panama lb grazi @ 2010 08 22, 12:17)
nesuprantu, merginos, kam ta nauja tema, jei cia tikras piktu, pagiezingu bobu turgus

Kas norės temos, tas sukurs. Kad ir koks bobų turgus, bet labai populiari tema

as neatau jokio populiarumo, tik vieni keiksnojimai, tema jau isejo i antra plana

Si tema,kaip ir daugelis,yr niekuo neipatinga savo vystymo eiga..Pradzioj rasoma "i tema", paskui - nuomonems issiskyrus, pasikandziojimai, o kokiam 45 psl prasideda graudulingoli dalis su pasigraudenimais ir pasiverkslenimais,su nuorodomis i dalyviu sazine, sielos jautruma, sunkia vaikyste, likima ir pan.. Ir pagaliau-kokiam 50-am psl, ateina adminas, ir ta asaru pakalne uzdaro..
QUOTE(vilnera @ 2010 08 22, 16:52)
Si tema,kaip ir daugelis,yr niekuo neipatinga savo vystymo eiga..Pradzioj rasoma "i tema", paskui - nuomonems issiskyrus, pasikandziojimai, o kokiam 45 psl prasideda graudulingoli dalis su pasigraudenimais ir pasiverkslenimais,su nuorodomis i dalyviu sazine, sielos jautruma, sunkia vaikyste, likima ir pan.. Ir pagaliau-kokiam 50-am psl, ateina adminas, ir ta asaru pakalne uzdaro..
Taikliai

QUOTE(Blueta @ 2010 08 22, 17:43)
Tai reiskia, kad dar penkis psl galima graudentis

man tai atrodo, kad is vis cia tokias nesamones rasineja tik tos kurios istikruju neturi vyru
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2010 08 23, 20:14)
man tai atrodo, kad is vis cia tokias nesamones rasineja tik tos kurios istikruju neturi vyru
kokia gili ismintis...
O tai pati ko tada rašote? Ar vyro neturit

Jei turit, tai matyt paslaptį išlaikius ne taip kaip mes, kai kurios- miegam be triusikų ir basos su chalatais vaikštom, tai iš kur mums tie vyrai? (bandau verkšlenti ir apeliuot į gailestį)
QUOTE(Forget @ 2010 08 23, 21:30)
kaip mes, kai kurios- miegam be triusikų ir basos su chalatais vaikštom(bandau verkšlenti ir apeliuot į gailesti)
Labai taiklu...vargseles...

Papildyta:
Ismintingi zodziai...

Nors ir namuose budama stengiuosi neapsileisti, (esu zmona ir manau, kad vyras nuo manes nepabegs)
nesioju patogius drabuzius:
kuo dazniau (beveik visada) vilkiu trumpa dzinsini sijona ir jei salta megztas pedkelnes ir megztini, o jei karsta marskinelius.
Turiu pukuotas slepetes - sexsy
Vasarinio chalato neturiu - man jo ir nereikia. Vietoj jo velkuosi vyro nenesiojamus marskinius. O ziema stengiuosi silta chalata naudoti tik vonios reikalams, kuo trumpiau buti su juo.
Va taip tie mano reikalai
Man taip patinka

nesioju patogius drabuzius:
kuo dazniau (beveik visada) vilkiu trumpa dzinsini sijona ir jei salta megztas pedkelnes ir megztini, o jei karsta marskinelius.
Turiu pukuotas slepetes - sexsy

Vasarinio chalato neturiu - man jo ir nereikia. Vietoj jo velkuosi vyro nenesiojamus marskinius. O ziema stengiuosi silta chalata naudoti tik vonios reikalams, kuo trumpiau buti su juo.

Va taip tie mano reikalai

Man taip patinka