Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

nesuprantu, merginos, kam ta nauja tema, jei cia tikras piktu, pagiezingu bobu turgus
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(panama lb grazi @ 2010 08 22, 12:17)
nesuprantu, merginos, kam ta nauja tema, jei cia tikras piktu, pagiezingu bobu turgus
unsure.gif

Kas norės temos, tas sukurs. Kad ir koks bobų turgus, bet labai populiari tema bigsmile.gif
Atsakyti
as neatau jokio populiarumo, tik vieni keiksnojimai, tema jau isejo i antra plana doh.gif
Atsakyti
Si tema,kaip ir daugelis,yr niekuo neipatinga savo vystymo eiga..Pradzioj rasoma "i tema", paskui - nuomonems issiskyrus, pasikandziojimai, o kokiam 45 psl prasideda graudulingoli dalis su pasigraudenimais ir pasiverkslenimais,su nuorodomis i dalyviu sazine, sielos jautruma, sunkia vaikyste, likima ir pan.. Ir pagaliau-kokiam 50-am psl, ateina adminas, ir ta asaru pakalne uzdaro..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 08 22, 16:52)
Si tema,kaip ir daugelis,yr niekuo neipatinga savo vystymo eiga..Pradzioj rasoma "i tema", paskui - nuomonems issiskyrus, pasikandziojimai, o kokiam 45 psl prasideda graudulingoli dalis su pasigraudenimais ir pasiverkslenimais,su nuorodomis i dalyviu sazine, sielos jautruma, sunkia vaikyste, likima ir pan.. Ir pagaliau-kokiam 50-am psl, ateina adminas, ir ta asaru pakalne uzdaro..

Taikliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 22, 17:43)
Taikliai  biggrin.gif

Tai reiskia, kad dar penkis psl galima graudentis biggrin.gif , o siaip tai supertaikliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
man tai atrodo, kad is vis cia tokias nesamones rasineja tik tos kurios istikruju neturi vyru
Atsakyti
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2010 08 23, 20:14)
man tai atrodo, kad is vis cia tokias nesamones rasineja tik tos kurios istikruju neturi vyru

kokia gili ismintis...
Atsakyti

O tai pati ko tada rašote? Ar vyro neturit bigsmile.gif
Jei turit, tai matyt paslaptį išlaikius ne taip kaip mes, kai kurios- miegam be triusikų ir basos su chalatais vaikštom, tai iš kur mums tie vyrai? (bandau verkšlenti ir apeliuot į gailestį)
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 23, 21:30)
O tai pati  ko tada rašote?

Taiklu.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 23, 21:30)
kaip mes, kai kurios- miegam be triusikų ir basos su chalatais vaikštom(bandau verkšlenti ir apeliuot į gailesti)

Labai taiklu...vargseles... hihihi.gif
Papildyta:

Ismintingi zodziai... clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 23 rugpjūčio 2010 - 23:55
Nors ir namuose budama stengiuosi neapsileisti, (esu zmona ir manau, kad vyras nuo manes nepabegs) smile.gif
nesioju patogius drabuzius:
kuo dazniau (beveik visada) vilkiu trumpa dzinsini sijona ir jei salta megztas pedkelnes ir megztini, o jei karsta marskinelius.
Turiu pukuotas slepetes - sexsy 4u.gif
Vasarinio chalato neturiu - man jo ir nereikia. Vietoj jo velkuosi vyro nenesiojamus marskinius. O ziema stengiuosi silta chalata naudoti tik vonios reikalams, kuo trumpiau buti su juo. biggrin.gif

Va taip tie mano reikalai rolleyes.gif
Man taip patinka
Atsakyti