Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 20:27)
O jus naudojates google ,nes nezinote taisykliu,ar ne...I

Klausykit. Kabutes uždėjote ne ant to žodžio. Tokių taisyklių "kur noriu ten dedu kabutes" tiesiog nėra. Jeigu aš neteisi, paneikit mano teiginį argumentu - parašykit konkrečią taisyklę, kuri pagris jūsų kabučių uždėjimą ant žodžio "tokiu".

Ir taip. Jūs vėpla.
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 20:27)

Juk siuliau pasiskaitykite savo visus pasakymus apie savo apredus,ir suprasite...,as tikrai nesivarginsiu...nematau reikalo.

Ne nu jūs tikrai tokia durna ar tik apsimetat? Žmogus temoje rašo su ironija, o jūs aiškindama kitiems, kad nereikia visko suprasti tiesiogiai, pati gi tik taip ir tesuprantat. Nu negi rimtai manot, kad vilnera, ar kuri kita čia rašanti yra frecenbok išvaizdos ir nuolankiai vyrui tarnaujanti moteris? Galvą išsiplaukit..Aš rimtai.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 08 19, 20:48)
Klausykit. Kabutes uždėjote ne ant to žodžio. Tokių taisyklių "kur noriu ten dedu kabutes"  tiesiog nėra. Jeigu aš neteisi, paneikit mano teiginį argumentu - parašykit konkrečią taisyklę, kuri pagris jūsų kabučių uždėjimą ant žodžio "tokiu".
Ne nu jūs tikrai tokia durna ar tik apsimetat? Žmogus temoje rašo su ironija, o jūs aiškindama kitiems, kad nereikia visko suprasti tiesiogiai, pati gi tik taip ir tesuprantat. Nu negi rimtai manot, kad vilnera, ar kuri kita čia rašanti yra frecenbok išvaizdos ir nuolankiai vyrui tarnaujanti moteris? Galvą išsiplaukit..Aš rimtai.

Nesivarginsiu nesveikam zmogui,argumentuoti,nes rasau kabutes,todel ,kad tuos zodzius sakau su IRONIJA,o jei jus to nesuprantate,tai ir toliau vaidinkite morka,advokate ar dar kuo nors,man tai visai dzin...
O jus suprantate ,kad mes NE JUOKAUJAME,o RIMTAI...,tai jus tikra MORKA... lotuliukas.gif Jus geriau savo likusius smegenis prasiplaukite... lotuliukas.gif
Ir aplamai , kai nesugebate pati mastyti,tai gal tada tikrai eikite i ta savo biblioteka...
Zinote,tikrai is jusu tik ir belieka saipytis,nes jokioms diskusijoms jus neverta... wacko.gif
Atsakyti
Iki šios nakties maniau, kad lietuvių patarlė "Ilgas plaukas, trumpas protas" yra antifeministinė ir įžeidžia visas moteris. Bet šiąnakt supratau, kokį tiksliai žmogų turėjo omeny lietuvių liaudis, ją sukurdama. Ji buvo įžvalgi, reik pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 08 20, 02:21)
Iki šios nakties maniau, kad lietuvių patarlė "Ilgas plaukas, trumpas protas" yra antifeministinė ir įžeidžia visas moteris. Bet šiąnakt supratau, kokį tiksliai žmogų turėjo omeny lietuvių liaudis, ją sukurdama. Ji buvo įžvalgi, reik pasakyti.

Super. Jusu postas viska apibendrino drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 15:47)
Del higieniskumo nusisnekejote... :wacko:Kur as rasiau,kad miegu su "trusikais"(kelnaitem) ar be ju(prasau istrauk is senu temu!) ...,as rasiau(anksciau),kad nehigieniska Cia tema ne apie tai...,ir nereikia spresti pagal save (del patalynes keitimo)...

Mokeisi,mokeisi ir nieko galveleje neliko... lotuliukas.gif Sakoma: "Ziuri i knyga ir mato spyga"...Necituosiu lietuviu k. taisykliu,bet viena priminsiu,kad : "...kabutes dedama zodziai,kurie tariami su IRONIJA...",taigi,ar aisku "moksliukei" lotuliukas.gif

Ir taip nesugebate "kai kurios" logiskai mastyti,o dar bandote mane "perprasti"...neverta... lotuliukas.gif

Papildyta:
  O ,tai bent ...,tik supratote pagal savo smegenu kieki,deja... wacko.gif

O gal parodysite,kur rasiau(sakiau) ,kad miegu su "triusikais"(lietuviskai- apat.kelnaitem) ar be ju...Ar kaip Gaile parase "nesamone",istraukusi kelis jai reikalingus sakinius ir sprendziate...,jus tada  ":super" lotuliukas.gif

uuuuuu koks minčių lietus... lotuliukas.gif doh.gif pati supratai, ką parašei? nes aš tai nlb biggrin.gif

apie miegojimą su triusikais rašei temoje apie tėvų nuogumą mirksiukas.gif . tikrai nesiruošiu ieškot citatų. jau bilobil gal pagerk, jei neatsimeni, ką pliurpi. rašei kad miegi su naktiniais ir kelnaitėm, nes nuogai miegot gėdinga.

apie smegenis tai net nekomentuosiu, biški takto poniai žiūriu trūksta, nesugebi bendraut be įžeidinėjimų. visam forume draskaisi įrodinėdama savo nesąmones ir pati savo žodžiuose painiodamasi. o kai susipainioji, tada pradedi įžeidinėt. kultūros 0 pas tamstą.

ir gal atsakyk pagaliau į klausimą apie kabutes. arba nedėliok jų bet kur, nes jau erzina. vis tik liko nemažai man iš tų žinių, be to kasdien tas žinias praktikoj vartoju. ir tavo beraštiškumas bado akis. jei turi pretekstą taip rašyt, tai prašom neslėpt jo ir neišsisukinėt nuo paprastų atsakymų.
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 20:50)
Nesivarginsiu nesveikam zmogui,argumentuoti,nes rasau kabutes,todel ,kad  tuos zodzius sakau su IRONIJA,

čia ironija?:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 17:34)
O manote,kad nieks nezino...,matyt ji jus asmeniskai informavo... lotuliukas.gif  Bet matyt ,kai gyva buvo isivaizdavo va tokia kaip vilnera...arba vilnera prisiskaite vaikysteje...ir uzsimane "patapti" kaip Freken Bok,kad vyrui grazesne,seksualesne atrodytu,nes kai kurios TIK TAIP ir supranta,kad reikia vaikscioti namuose...su chalatais,treningais...ir "bigudukais" galvoje...,o jau kitaip niekaip wacko.gif

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 18:03)
Nesu "tokios" lakios vaizduotes kaip jus... lotuliukas.gif

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 18:11)
Vis sprendziat pagal save...vis stebiuosi,bet ka jau ten...Va,geriau jau su "bigudukais",prijuoste,kaip tarnaite,o gal vyras del to ir "paeme" i zmonas,kad butu  kas patarnautu,nes taip sutaupo...Taupumas krizes metu pagirtinas... lotuliukas.gif
Papildyta:
  "tokios" ...,va kaip kad rasete...perskaitykite viska ka pati parasete... mirksiukas.gif

gal tu LT žodyne paskaityk, ką reiškia sąvoka „ironija" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 08 20, 14:47)
apie miegojimą su triusikais rašei temoje apie tėvų nuogumą mirksiukas.gif . tikrai nesiruošiu ieškot citatų. jau bilobil gal pagerk, jei neatsimeni, ką pliurpi. rašei kad miegi su naktiniais ir kelnaitėm, nes nuogai miegot gėdinga.

apie smegenis tai net nekomentuosiu, biški takto poniai žiūriu trūksta, nesugebi bendraut be įžeidinėjimų. visam forume draskaisi įrodinėdama savo nesąmones ir pati savo žodžiuose painiodamasi. o kai susipainioji, tada pradedi įžeidinėt. kultūros 0 pas tamstą.
ir gal atsakyk pagaliau į klausimą apie kabutes. arba nedėliok jų bet kur, nes jau erzina. vis tik liko nemažai man iš tų žinių, be to kasdien tas žinias praktikoj vartoju. ir tavo beraštiškumas bado akis. jei turi pretekstą taip rašyt, tai prašom neslėpt jo ir neišsisukinėt nuo paprastų atsakymų.
gal tu LT žodyne paskaityk, ką reiškia sąvoka „ironija"

Nepergyvenk,as tikrai atsimenu ka ir kur rasiau...Va ,butent apie tevu nuoguma...Ir jei tu miegi nuoga prie vaiku ar net su jais ,tai gal tau reiketu psichologo pagalbos,o ne man..Ir negedinga,o ne higieniska,jauti skirtuma...
wacko.gif

Apie koki bendravima galima cia kalbeti,kai puola,nes kitu nuomone yra nepriimama...,tai vadini bendravimu...tai gerai isiskaityk,nes vien Salve123 visur kur eina,ten kritikuoja,pasiepia ir t. t. ,tai vadini bendravimu...Yra patarle: " kaip saukiama,taip atsisaukiama".

Del rastingumo...beviltiska gincytis...del ironijos tai tikrai vertetu pasiskaityti((( trumpai galiu parasyti- IRONIJA- PASLEPTA,SAMONINGA PASAIPA; SU KABUTEMIS GALI BUTI RASOMI NETIESIOG. IRONISKA REIKSME PAVARTOTI ZODZIAI; Vikizodynas)))..."kvailiui duosiu kelia"... blink.gif Kur tu matai,kad as issisukineju...jei juoku kazkas nesupranta ,kaip beje ir tu ,tai ne mano problema lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 20 rugpjūčio 2010 - 16:29

wacko.gif
Esate tobulai "izvalgus" ...,bet mazas pastebejimas,kur jus ,ten ir "protingos" mintys ...Tokius vadinu "tobulybemis" ,bet deja tik virtualiame pasaulyje... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 20 rugpjūčio 2010 - 17:04

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 20, 17:28)
wacko.gif
  Esate tobulai "izvalgus" ...,bet mazas pastebejimas,kur jus ,ten ir "protingos" mintys ...Tokius vadinu "tobulybemis" ,bet deja tik virtualiame pasaulyje...  blink.gif

dzieve,dzieve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 21, 13:38)
dzieve,dzieve  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif diskusijoje apie plaukų ilgį kaip proto požymį dar reikėtų paminėti jų spalvą doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o vargeli, jau nuklydote i lankas, gerai kad tema baigiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 08 21, 15:17)
o vargeli, jau nuklydote i lankas, gerai kad tema baigiasi lotuliukas.gif

Deja, visada galima sukurti naują mirksiukas.gif
Atsakyti