Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(biziukas @ 2010 02 19, 14:05)
Na, mes neklausiame, ka padaryti, kad vyras visai nebegriztu namo.

Taip, jūs teisi. Čia aš persistengiau..

QUOTE(salve123 @ 2010 02 19, 14:16)
Todėl, kad aprašytieji vyrai turi nepataisomą negalią – smegenys neatlieka funkcijos, kurios pagalba kontroliuojamas liežuvis....

Ši negalia pataisoma. Su laiku susiformuoja sąlyginis refleksas - pasakai tiesą - bausmė. Tiesa - bausmė. Tiesa - bausmė. Melas - pamaloninimas. Tik vieni lengviau, kiti sunkiau dresūrai pasiduoda.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 14:32)
Ši negalia pataisoma. Su laiku susiformuoja sąlyginis refleksas - pasakai tiesą - bausmė. Tiesa - bausmė. Tiesa - bausmė. Melas - pamaloninimas. Tik vieni lengviau, kiti sunkiau dresūrai pasiduoda.

Vis tik taip mes neisprendziame problemos. Moteriai gal ir butu palamoninimas, bet pagalvokime apie vyrus. Jiems ir zmona baisi namie, ir dar melu apraizgyta itampa su ja apie tai snekant. Tad velgi - ka daryti (patikslinsiu, kaip atrodyti), kad vyrui butu malonu akiai ir bent vienu klausimu maziau meluoti reiketu? Ar tai yra neimanoma ir mes bergzdziai snekames?
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 02 19, 14:40)
Ar tai yra neimanoma ir mes bergzdziai snekames?

Manau bergždžiai. Yra žmonės - snobai, kurie turi tam tikras savo taisykles ir jų laikosi, bei vertina aplinkinius pagal tas pačias taisykles.
Visiems kitiems vyrams gerokai iki lemputės kaip jų žmonos atrodo. Jei tris dienas nesidažys ir vaikščios su savo motinos nunešiotu treningu, o po to apsivilks savąjį - bus gražu. Neapsivilks - bus kaip visuomet.

Užvakar reikėjo nusipirkti kopmpiuterinę pelę, tai kaip buvau namie apsirengęs, taip ir išėjau į parduotuvę, striukę užsimetęs. Bomžai galėjo pirštais užbadyti, bet nesutikau nei vieno.
Kaip Simas Donskovas dainuoja - "man gerai, kada man gerai".
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 14:47)
Manau bergždžiai. Yra žmonės - snobai, kurie turi tam tikras savo taisykles ir jų laikosi, bei vertina aplinkinius pagal tas pačias taisykles.
Visiems kitiems vyrams gerokai iki lemputės kaip jų žmonos atrodo. Jei tris dienas nesidažys ir vaikščios su savo motinos nunešiotu treningu, o po to apsivilks savąjį - bus gražu. Neapsivilks - bus kaip visuomet.

Užvakar reikėjo nusipirkti kopmpiuterinę pelę, tai kaip buvau namie apsirengęs, taip ir išėjau į parduotuvę, striukę užsimetęs. Bomžai galėjo pirštais užbadyti, bet nesutikau nei vieno.
Kaip Simas Donskovas dainuoja - "man gerai, kada man gerai".

Sutinku su jusu nuomone. Pasiskaicius, dar karta galima isitikinti, kad sunkiausia yra spresti lengviausius uzdavinius.
Atsakyti
Nematau jokio reikalo namie dažytis.
Prisiskaitau čia forumuose visokių istorijų, o po to pradedu galvoti, kad turbūt mano prioritetai ne ten sudėlioti.
Nu viskas, vakare vyro paklausiu, ką jis galvoja apie mano nesidažymą namie. O jeigu, kaip čia kažkas sakė, treninginės kelnės namie netinka, dabar reikės gerai pagalvoti į ką savo vyrą įsprausti po darbo. Turbūt ne lygis po kostiumo ir kaklaraiščio su treningais vaikščioti. O man ką daryti? Turiu visokių nesunešiotų megztukų, kelnių, suknelių, kurias stengiuosi pribaigti namie. Matau teks pirkti kokių firminių rūbų po namus vaikščioti.
Atsakyti
mėnulis, jei replikuota man, tai patikslinsiu. nesakau kad treningai blogai. jie patogus ir t.t. nemazai draugu su treningais namie. bet man kazkaip nesiziuri. taip dirbu su kostiumu, o namie lengvos kelnes, vasara linines, sortai, nors ir ziema lygiai taip pat. silta.
tiesiog kiekvienas rengiasi pagal save. vargu ar gerai kai visuomenej kostiumai o namuose apsmurge rubai.
tas pats ir makiazui.
neretai jei vyro kojines skyletos darbe, tai ir namie taip pat tik skyluciu daugiau. cia lyg iseigines vs namines. iseigines su laiku tampa naminem.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 15:32)

Aš Medini, kalbu apie tiesos sakymą visiškiems pašaliečiams, o ne tam kas su tuo tiesiogiai susietas. Ir su dresūra tai neturi jokio ryšio. Nebent iš dalies paaiškina norą papasakoti visam pasauliui koks negražus (plačiąja prasme) yra žmogus su kuriuo gyveni, beje niekeno neverčiamas..

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 02 19, 15:49)
Nebent iš dalies paaiškina norą papasakoti visam pasauliui koks negražus (plačiąja prasme) yra žmogus su kuriuo gyveni, beje niekeno neverčiamas..

Ar dažnai susiduriate su tokiu noru?
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 02 19, 15:49)
Aš Medini, kalbu apie tiesos sakymą visiškiems pašaliečiams, o ne tam kas su tuo tiesiogiai susietas. Ir su dresūra tai neturi jokio ryšio. Nebent iš dalies paaiškina norą papasakoti visam pasauliui koks negražus (plačiąja prasme) yra žmogus su kuriuo gyveni, beje niekeno neverčiamas..

Na, bet tiesa vis tik ta, kad vyrams, atrodo, yra smagiau pasiguosti ir papasakoti, kokia žmona yra ragana, nei ja pasigirti. Beje, panašiai elgiasi ir moterys.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 02 19, 15:56)
Na, bet tiesa vis tik ta, kad vyrams, atrodo, yra smagiau pasiguosti ir papasakoti, kokia žmona yra ragana, nei ja pasigirti.

Šis pastebėjimas iš gyvenimo ar iš forumo? Forume galiu prisiminti tik kelta atvejų, kai vyras sakė, jog jo žmona bloga.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 15:59)
Šis pastebėjimas iš gyvenimo ar iš forumo? Forume galiu prisiminti tik kelta atvejų, kai vyras sakė, jog jo žmona bloga.

Iš gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 16:50)
Ar dažnai susiduriate su tokiu noru?

Savyje tokio noro neturiu. Aplinkinių su poreikiu rėkti visam pasauliui apie tai koks blogas jo žmogus retai, bet pasitaiko. Vyrų - vienetai. Šitoj srity laimi moterys. Todėl stebina parašymai, kad štai dauguma vyrų guodžiasi ir pan. dėl vienos ar kitos savo moters neigiamos savybės. Nežinau, bet aš tikiu, kad tokių vienetai...smile.gif
Atsakyti