Klausimas pasvarstymui vyrams ir ne tik. Kaip Jūsų žmonos rengiasi namuose, ar dažosi, ar visiškai "atsipalaiduoja"? Ir kaip Jūs norėtumėte, kad jos atrodytų namų aplinkoje.
idomu ir man, kaip vyrai nori ir kaip iprate savo moteris matyt namie

Kadangi klausimas ne tik vyrams, tai pasisakysiu
Namuose aš visada, na kokį 90 proc., kad pasidažau, bet tas pasidažymas, tai tik blakstienytes ir viskas. Apranga - mėgstu tampomus džinsus, kad nevaržytų, timpas ir tokias "apteškes" kaip aš sakau
Na aptemptos treninginės kelnės, kurios apačioje platėja. Viršuje arba koks megztukas, arba tiesiog ilgom rankovėm palaidinė. Šiaip stengiuosi išmesti visus nereikalingus rūbus, kurie jau susidėvėję ir nekaip atrodo, nesinori kad ir namie vaikščioti apdribusiai, gal dėl to, kad labai kažkur ir neišeinu, nedirbu, kol vaikai maži, tai man norisi patikti pačiai sau, kad ir namuose.

Senus rubus as irgi ismetu. Siaip namuose rengiuosi laisvai. Daznai koki sijona uzsimaunu. Dazausi tikrai ne visada. As ir taip gerai atrodau

QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 18, 17:26)
kaip Jūs norėtumėte, kad jos atrodytų namų aplinkoje.
negi jos jums kaip namų interjero detalė, puošianti/darkanti jų aplinką?
Dekui uz pirmuosius atsakymus. Autore irgi pasisakys. Nors seimos nesusikuriau, net drebulys krecia pagalvojus, kad vaiksciosiu namuose "apsileidus". Dekoratyvines kosmetikos nenaudoju. O pasirenku toki silta megztini pacios megzta, spalvota is ilga:) Arba marskinius jaukius ant maikutes deduodi. Del kelniu-sportines. Atrodo, lyg nieko ypatingo, bet nors ir viena esu, derinu pgl spalvas ir pan.

QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 19, 08:28)
Dekui uz pirmuosius atsakymus. Autore irgi pasisakys. Nors seimos nesusikuriau, net drebulys krecia pagalvojus, kad vaiksciosiu namuose "apsileidus".
Valerijono gal isgerkit.

Mes abu su mb namuose vaisktom su treninginem kelnem,o virsus kokia nors trikotazine bliuskute arba bliuzoniukas

Vasara visada vaikstom tik su apatiniais
ziema kadangi man visada salta, o sildyma gaila atsukt iki tiek kad man butu sita tai tenka man visais budais sildytis, tai as bunu arba su timpom, arba su aptemptom ar siaip kokiom smagiom sportinem kelnem, ir palaidine, dzemperiukas bei velai vakare ir pukuotas halaciukas, tai is sono juokinga, nes draugas trumpom rankove sedi, o man prie +22 namuose salta

QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 19, 07:28)
Nors seimos nesusikuriau, net drebulys krecia pagalvojus, kad vaiksciosiu namuose "apsileidus".
Kai sukursit šeimą, turėsit mažą nemiegalių, tad nepurtys