Įkraunama...
Įkraunama...

Rusu mokyklos

Mielos mamytes,
jokiu budu neleiskit savo atzalu i L.Karsavino [SIZE=14]vid. mokykla. Labai prastas mokytoju pasiruosimas (ne visu, zinoma), labai dideles problemos su morale, kysininkavimas . Vienu zodziu, baisu protest.gif
Atsakyti
Mano vyresnis sunus lanke "SVAJOS" darželį-mokyklą, likau labai patenkinta ir priežiūra ir mokymu. Lanke nuo 3 mt iki 5 klasės. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos smile.gif
norejau daugiau suzinoti apie pradines mokyklas Svaja ir Vaivorykste. kur jos randasi? ar sunku i jas patekti? ar reikia is anksto uzrasyti vaika i jas (pries kiek? pries metus, dvejus?) kaip supratau, jusu nuomone apie sias mokyklas gera.... dar buvo tokia nuomone , kad brangu, ar jos yra nevalstybines? kas butent ten kainuoja?
musu mazius dar mazas, bet as jau apie mokykla daznai pagalvoju, reikia is anksto issirinkti...
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikulija: 13 balandžio 2007 - 13:13
QUOTE(Jurina @ 2007 02 08, 14:47)
Lietuviu kalba destoma 2 kart per savaite visai klasei, nors turetu buti pogrupiai.
Bet destytoju stoka.
Raso raides , bet kam? - nelabai suprantu, nes jiems dabar reiktu zodyna papildyt, bet nesu pedagoge ir nenurodinesiu gi kaip reikia mokint vaikus.
Per pusmeti pasistumejo labai mazai, vnzo kol nekalbes tol jokiu izymiu suoliu ir nebus.

Sveiki smile.gif skaitau ir galiu pasakyti, kad nesamone doh.gif del lietuviu kalbos mokymo. Visur yra grupes (12 - 14 moksleiviu) ir lietuviu kalba destoma nuo 5 klases 3 kart per savaite smile.gif
http://www.sofija.sk...Lit/tvarkar.doc - cia tvarkarastis vienos rusiskos mokyklos. Galit paziureti kiek kokiu kalbos pamoku yra smile.gif Programa bendra, skirtumas gali buti tik vyr. klasese, priklausomai nuo profilio - humanitarinis ar realinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marina @ 2007 04 13, 16:33)
Sveiki smile.gif skaitau ir galiu pasakyti, kad nesamone doh.gif del lietuviu kalbos mokymo. Visur yra grupes (12 - 14 moksleiviu) ir lietuviu kalba destoma nuo 5 klases 3 kart per savaite smile.gif
http://www.sofija.sk...Lit/tvarkar.doc - cia tvarkarastis vienos rusiskos mokyklos. Galit paziureti kiek kokiu kalbos pamoku yra smile.gif  Programa bendra, skirtumas gali buti tik vyr. klasese, priklausomai nuo profilio - humanitarinis ar realinis smile.gif

Nesamonė, ką aš rašau? ar nesamonė kad taip mažai pamokų? (bet mes tik pirmokai biggrin.gif ) ar nesamonė kad dėstoma visai klasei? ar kad raides rašo? konkrečiau prašom ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2007 04 18, 13:44)
Nesamonė, ką aš rašau? ar nesamonė kad taip mažai pamokų? (bet mes tik pirmokai biggrin.gif )  ar nesamonė kad dėstoma visai klasei?  ar kad raides rašo? konkrečiau prašom  ax.gif  biggrin.gif

Atsiprasau blush2.gif rasiau ne apie pirmokus, nes nuo 5 klases pamoku zymiai daugiau ir destoma gupese, o ne visai klasei 4u.gif Ir tikrai as kaip pastebejau (dirbu rusu mokykloj), kad vaikams nera problemos su lietuviu kalba, nors tai ir rusu mokykla butu. Toliau, nuo 6-7 klases ir kai kurie dalykai destomi lietuviu kalba, be to visi vadoveliai lietuviski. Tai likti "be kalbos" gana mazai sansu smile.gif
Atsakyti
Ka galite pasakyti apie Lazdynu vidurine mokykla (rusu-lenku)? Gal kieno nors vaikai ten mokosi?
Atsakyti
QUOTE(Marina @ 2007 04 20, 16:35)
Atsiprasau blush2.gif rasiau ne apie pirmokus, nes nuo 5 klases pamoku zymiai daugiau ir destoma gupese, o ne visai klasei 4u.gif  Ir tikrai as kaip pastebejau (dirbu rusu mokykloj), kad vaikams nera problemos su lietuviu kalba, nors tai ir rusu mokykla butu. Toliau, nuo 6-7 klases ir kai kurie dalykai destomi lietuviu kalba, be to visi vadoveliai lietuviski. Tai likti "be kalbos" gana mazai sansu smile.gif

Jei ne paslaptis ką dėstot?
Žinau kad mum irgi priklauso lietuvių kalbos dėstymas pogrupėse, bet nėra dėstytojų doh.gif tikėkimes kad atsiras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2007 04 23, 15:57)
Jei ne paslaptis ką dėstot?
Žinau kad mum irgi priklauso lietuvių kalbos  dėstymas pogrupėse, bet nėra dėstytojų  doh.gif  tikėkimes kad atsiras  biggrin.gif

Ne paslaptis smile.gif Esu rusu kalbos mokytoja ir dirbu vienoj is geriausiu rusu mokyklos - Kacialovo gimnazijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2007 04 23, 09:21)
Ka galite pasakyti apie Lazdynu vidurine mokykla (rusu-lenku)? Gal kieno nors vaikai ten mokosi?

Mano vyresnis sunus ten mokosi jau 7 metus. Mokyklos keisti nezadu, o kiek kalbejau su viena mamyte, tai is Kacialovo gimnazijos nori pervesti i Lazdynu vidurine.Ir dukra lankys ta pacia mokykla. Domejausi daugeliu mokyklu, kiek zinau pas visus “savi tarakonai”. Neseniai mokykloje irenge vaizdo kameras, aukletoja labai idomiai dirba su vaikais. I mokykla eina noriai. Ir zinios geros. Kenguru visai neblogi rezultatai.... Tave kas domina – pradinukai ar didesni....
Tiesa, daug renginiu ir pradineje mokykloje buvo, ir dabar nemazai....

mano bernas rusu klaseje....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viketa: 01 gegužės 2007 - 13:54
dar neparasiau - nera privalomos uniformos ir mokyklos remontui tevai prasomi tik pervesti 2% pajamu mokescio. nu, kartais klases fondui renka - dovanelems vaikuciams, kokiom klijuotem (darbeliu pamokoms) pirkti. Bet cia kai buvo 1-2 kl. ir viskas! o matau, kad mokykloje yra vaizdiniu graziu priemoniu, tai aukletoja sake, kad skiria lesu daug kam.
Atsakyti
QUOTE(viketa @ 2007 05 01, 13:43)
Tave kas domina – pradinukai ar didesni....
  Tiesa, daug renginiu ir pradineje mokykloje buvo, ir dabar nemazai....
mano bernas rusu klaseje....

Mane domina pradinukai. Buvom sestadieni susipazinti su mokytoja (atrodo, vardu Zana, is to strioko pamirsau biggrin.gif ). Labai maloniai pabendravom ir vaikam patiko. Gal jinai buvo ir tavo vaiko mokytoja? Gal ka gali pasakyti apie ja?
Didelis privalumas, kad nuo siu metu zada ivesti papildoma prailgintos grupes mokytojos etata.
Atsakyti