Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

Pasisakysiu ir aš smile.gif Ilgai, labai ilgai dairiausi, kokį čia geresnį triratuką nupirkus... Kadangi viską perku ne sezonu (pinigus taupau biggrin.gif ), tai pamaniau, kad pats tas bus Kalėdoms triratukas. Labai patiko Smart trike, bet atbaidė tai, kad nuotraukose jis atrodo tikra pigios plastmasės krūvelė ir nieko daugiau, bet pagalvojau, jei jau bus labai blogai, tiesiog pabandę parduosim, į galvą nieks neduos. Kolkas labai patinka, kai pas senelius į kaimą nuvažiuojam (kol kas ten paliktas), po namus "brūžinam", laukiam pavasario:) Rankena labai patogi, mano ūgis 183cm, nereikia kūprintis, tėtukui ~10cm aukštesniam taip pat patogu. Ir visai nėra jis plastmasės gabalas:) Bus matyti kaip su barškėjimu, na rankena gal norėtųsi, kad tvirčiau laikytųsi, o gal silpnai prisukau, bet šiaip viskas puiku thumbup.gif
Įkišim savo nosiukąsmile.gifuser posted image
Atsakyti
Sveikos mamos, aš irgi triratuko savo metinukuo gimtadienio proga ieškau, mastau apie smart...kuom skiriasu deluxe nuo paprastesnio? kaina matau net 100 skiriasi...
Atsakyti
o gal kas KEttler triratuką turite? ar kaina (gana aukšta) atitinka kokybę?
Atsakyti
QUOTE(Natali69 @ 2010 02 18, 15:02)
Pasidalinkit patirtimi apie siuos triratukus
user posted image
ar
user posted image

Pliusai bei minusai  ax.gif

Niekaip neapsisprendziu kuri savo kleckui pirkti

Antra lygiai toki pati turim,net spalvos tokios pat super thumbup.gif Labai lengvai valdosi, lengva vaikui minti be teveliu pagalbos, gerai labai vaziuoja, na as esu patenkinta situo triratuku ir rekomenduoti galiu drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraz@: 22 sausio 2011 - 02:23
Mes irgi kaledom nusipirkom smart'uka labi laukiam pavasario wub.gif isbandyti lauke, nes kambaryt tai thumbup.gif
Atsakyti
Gal visgi kas nors turi triratuką Radio Flyer? Ar tiko, kaip kokybė? Ar pvz. šitas http://pigu.lt/vaiki..._deck?id=687347 yra su guminiais ratukais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bilekokia: 26 sausio 2011 - 12:56
QUOTE(bilekokia @ 2011 01 26, 13:56)
Gal visgi kas nors turi triratuką Radio Flyer? Ar tiko, kaip kokybė? Ar pvz. šitas http://pigu.lt/vaiki..._deck?id=687347 yra su guminiais ratukais?

Mane irgi domina sis triratukas. Kazin, kuris geresnis - sis ar Kettler g.gif
Atsakyti
QUOTE(andriushka @ 2011 01 18, 23:15)
Sveikos mamos, aš irgi triratuko savo metinukuo gimtadienio proga ieškau, mastau apie smart...kuom skiriasu deluxe nuo paprastesnio? kaina matau net 100 skiriasi...

deluxe, jei neklystu skirtas nuo 8 ar 10 men (daugiau apsaugu bei paminkstinimu) dar reguliuojasi sedynes atstumas nuo vairo, pakojis kad vaikas nekistu kojyciu prie pedalu. Daugiau kazkaip nepamenu skirtumu g.gif tai jei reikia metuku proga tai tikrai neverta permoketi uz deluxa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2011 02 04, 00:09)
deluxe, jei neklystu skirtas nuo 8 ar 10 men (daugiau apsaugu bei paminkstinimu) dar reguliuojasi sedynes atstumas nuo vairo, pakojis kad vaikas nekistu kojyciu prie pedalu. Daugiau kazkaip nepamenu skirtumu  g.gif tai jei reikia metuku proga tai tikrai neverta permoketi uz deluxa  4u.gif

Dekui, apsiziurejau visus variantus, tikrai delux jau mums neverta imt 4u.gif
Atsakyti
triratukas pats geriausias mums zaislas ir namie ir kieme thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renxtx @ 2011 02 03, 14:27)
Mane irgi domina sis triratukas. Kazin, kuris geresnis - sis ar Kettler  g.gif

Gerumu viens kitam nenusileidžia, tokie kokybiški tvirti triratukai skirti jau nulipusiems nuo pirmųjų triratukų ir norintiems savarankiškai lakstyti. Nors yra ir su stūmimo rankenomis abeji.
Abiejų rėmai padengti apsauga nuo nubrozdinimo, rida gali būti laisva arba fiksuota, bet ne visuose modeliuose lygtais, "daiktadėžė" būna daugumoje Kettler modelių, Radio Flyer tik viename lyg, patogesnės sėdynės Kettler su aukšta nugarėle, nors ir Radio Flyer turi kelis tokius modeliukus. Radio Flyer gal dizainas kai kurių modeliukų labiau retro, o Kettler klasikinis.
Atsakyti
QUOTE(čia-čia-čia @ 2011 02 16, 02:57)
Gerumu viens kitam nenusileidžia, tokie kokybiški tvirti triratukai skirti jau nulipusiems nuo pirmųjų triratukų ir norintiems savarankiškai lakstyti. Nors yra ir su stūmimo rankenomis abeji.
Abiejų rėmai padengti apsauga nuo nubrozdinimo, rida gali būti laisva arba fiksuota, bet ne visuose modeliuose lygtais, "daiktadėžė" būna daugumoje Kettler modelių, Radio Flyer tik viename lyg, patogesnės sėdynės Kettler su aukšta nugarėle, nors ir Radio Flyer turi kelis tokius modeliukus. Radio Flyer gal dizainas kai kurių modeliukų labiau retro, o Kettler klasikinis.

o kurio ratai geriau pritaikyti žvyro dangai?
Atsakyti