Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

QUOTE(Baisa. @ 2013 03 12, 17:15)
Pirkom is ju distributoriaus Lietuvoje Kavaleta. Va su jais ir buvo bedu, neatsakinejo i zinutes. Rasem laiskus patiems gamintojams, jie mielai bendravo ir atsiunte naujas dalis. Garantija metams, o gal daugiau, reiktu i dokumentus pasiziureti. Siaip triratis puikus, geresnio varianto neradau.

O jie gaminami Latvijoje, ar aš kažką painioju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 03 12, 21:42)
O jie gaminami Latvijoje, ar aš kažką painioju? g.gif

Taip, Latvijoje.
Atsakyti
Na mes isrinkom mazajai dviratuka, tai PUKY cat 1L berods taip vadinasi. pripuciami ratukai, tik mehanizmas ne grandinis o pedalai ant priekinio ratuko...

Dabar kitas klausimas, dviratukas vyresnelei. Renkames tarp Panther kid 12" ir PUKY Z2 12" (is paziuros jie panasus, pather rinkti lietuvoj, puky- vokiski), puky brangesni 100lt, gal kas turi ir gal kas gali parasyt kokiu atsiliepimu apie viena ir kita.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 03 12, 22:43)
Taip, Latvijoje.

Dėkui už pasidalinimą patirtimi 4u.gif

Būtų šaunu išgirsti daugiau nuomonių apie latviškus triratukus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 14 kovo 2013 - 21:06
sveikos mamytes mes labai ieskom tokio triratuko gal zinot kur galetu isigyti, nes kiek ieskojau tai nesiuncia is rusijos i lietuva:( o gal kas turiot toki jau isaugta?
https://www.google.l...&...2F;842;1024
labai tikiuosiu jei ka zinot is jusu ziniu i az didelisdekui isanksto:)
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 03 12, 16:58)
sveikos ax.gif  Ateinu jusu patarimo 4u.gif
Ruosiuosi pirkt savo berniukui RADIO FLYER triratuka stai toki
user posted image

Gal kuri turit toki?Ar mano berniukas 2.8m pasieks pedalus? g.gif  labai laukiu jusu patarimu.Aciu  4u.gif

Turejom, isbandem. Didelis, sunkus, ir kaip ne keista tarskantis barskantis.
Nuliudino nepripuciami ratai 4u.gif
Mes nepasilikom, pardavem. Radom geresniu alternatyvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 03 12, 18:15)
Pirkom is ju distributoriaus Lietuvoje Kavaleta. Va su jais ir buvo bedu, neatsakinejo i zinutes. Rasem laiskus patiems gamintojams, jie mielai bendravo ir atsiunte naujas dalis. Garantija metams, o gal daugiau, reiktu i dokumentus pasiziureti. Siaip triratis puikus, geresnio varianto neradau.

Uz panasia kaina galima gi Kettler nusipirkti g.gif As irgi buvau susidomejusi situo triratuku. Nes vaikysteje toki turejau ir tikrai su juo vazinejo ne vienas ir ne du vaikai po manes...Kai apziurejau is arti parduotuveje sita nauja, tai nusivyliau is karto. Medziagu kokybe visiskai kitokia. Tai Jusu zinute visai nenustebino...
Atsakyti
o kur tokius perkat? kokios kainas ?as ir ieskau tokio.

QUOTE(Jutkė @ 2013 03 12, 17:58)
sveikos ax.gif  Ateinu jusu patarimo 4u.gif
Ruosiuosi pirkt savo berniukui RADIO FLYER triratuka stai toki
user posted image

Gal kuri turit toki?Ar mano berniukas 2.8m pasieks pedalus? g.gif  labai laukiu jusu patarimu.Aciu  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 03 20, 15:14)
Uz panasia kaina galima gi Kettler nusipirkti  g.gif As irgi buvau susidomejusi situo triratuku. Nes vaikysteje toki turejau ir tikrai su juo vazinejo ne vienas ir ne du vaikai po manes...Kai apziurejau is arti parduotuveje sita nauja, tai nusivyliau is karto. Medziagu kokybe visiskai kitokia. Tai Jusu zinute visai nenustebino...

Kettler tikrai tvirti, bet pedalai ant priekinio rato. Nera ka lyginti su grandininiu mechanizmu biggrin.gif
Atsakyti
4 m koki galetumet pasiulyti norim gimtadienio proga
Atsakyti
sveikutes, iskilo klausimas, turim mes smart trike zoo, maniske neauksta jai metai ir 7 men, speju iki vasaros tikrai nemins o kita vasara ar nebus jai mazas? nupirkom ir ta tarybini, pigiai gavom, tai galvoju nuo kurio amziaus jau su juo vaziuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 03 22, 16:38)
Kettler tikrai tvirti, bet pedalai ant priekinio rato. Nera ka lyginti su grandininiu mechanizmu biggrin.gif

mes turim kettler ir negaliu atsidziaugti. MEtai kaip pas mus stovi bet vis dar kaip naujas smile.gif ir tyliai vaziuojantis , o vaikas kuo piaukiausiai mina kad ir ant ptiekinio ratuko pedalai .Nors nesakau noretume isbandyti su grandinemis triratuka biggrin.gif
Atsakyti