Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

QUOTE(Baisa. @ 2012 04 10, 20:08)
O kas gali jam atsitikti, kad reiktu taisyti? Greiciausiai garantinis remontas 3 metus (ar kiek ten) galioja tik remui, kuris turbut amzinas. O padangom ir plastmasinem dalim schmoll.gif ne.
Ir mes pagaliau turim nauja trirati!!! Nupirkom toki, kur vazinejom patys vaikysteje. Ratai didziuliai guminiai, su normalia grandine. Sunus 2,4 m visa diena nuo jo nenulipo, net valge sededamas ant jo  hihihi.gif . Ir mina visai gerai clap.gif

sveikiname su pirkiniu smile.gif

o del garantinio tai ka atrase, garantinis tik menesiui laiko, na jis tam kaip panadymui ar preke tinka, ar nera kokiu defektu , tada galima grazinti ir jie pakeis preke .. na zodziu taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 04 10, 08:55)
buvom nusipirkę 1 variantą, bet pavažinėjus namuose 10 min nulėkė plasmasinis pėdalas doh.gif  bet ir šiaip jis nėra manevringas, sunku stumti netgi namuose, ratai visiškas barškalas verysad.gif  apie antrą nieko nežinau ax.gif

Aciukas, nu ka ieskom firminiu, bet kainytes kandziojas ju..
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 10, 15:45)
na pagaliau uzsirezervavau mazajai savo mergaitei triratuka per skelbiu, cia viena mergina kontaktus dave smile.gif va toki http://www.vaikiskos...ike-Air-Starlet tik kaina poer skelbiu 360 lt ir va atseit raso nauji net is deziu neispakuoti ir dar suteikia garantija, ir akcentuoja kad originalus kettler triratukai smile.gif na viskas kaip ir puiku, bet uzklausius kas garantini aptarnavima suteiks - TYLA ... nieko neatraso  g.gif ir ka man toliau galvoti  g.gif

Mes vakar sita gavom is mytoys thumbup.gif Su siuntimu agavosi 285 lt. Visa vakara mazaja stumdziau po namus, issisiepus kaip slyva buvo biggrin.gif Paskui dicke dar uzsedo pavazinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2012 04 11, 11:09)
Mes vakar sita gavom is mytoys thumbup.gif Su siuntimu agavosi 285 lt. Visa vakara mazaja stumdziau po namus, issisiepus kaip slyva buvo biggrin.gif Paskui dicke dar uzsedo pavazinet doh.gif

baikit neerzinkit su kainomis ir taip dziaugiuosi kad uz 360 paimsiu biggrin.gif o per kiek laiko parsiunte jums triratuka? smile.gif gal cia pas kazkuria is sm merginu saketes smile.gif jetau net pavydu kad tokia kaina biggrin.gif o dziugu kad mergytei patiko,mano kiek mazesne , bet minejau kad su paprastu triraciu bandeme tai labai patiko o darkai gatveje pamato vaikus su dviratukais artriratukais tai ir lekia prie ju saukdama bruuuuuu, na vaziavimo garsa leisdama biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur Vilniuje yra didziausias triratuku pasirinkimas, kad butu galima isbandyti, paciupineti?
Atsakyti
pagaliau nusipirkom triratuką thumbup.gif Italtrike racing mano panelei greitai bus 2 metukai, tai manyčiau pats tas ax.gif trūkumai - nesireguliuoja važiavimo kryptis stūmimo rankenos pagalba, nėra diržų prisegti vaiką. pirkom šį modelį kadangi jis turi storus guminius pripučiamus ratus ir plieninius ratlankius. Galvojom dar apie Italtrike OKO, bet jis yra labai sunkus palyginus su šiuo modeliu. jo svoris apie 11,3 kg, o šis apie 6 kg ax.gif

Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie Little Tikes 3 in 1 triratuka? g.gif
user posted image
Atsakyti
gal kas zinote kur dar be "perkuvaikui" (jie siuo metu neturi) galima butu gyvai apziureti ITALTRIKE OKO? turim nusiziureje si arba SMOBY ZOOKY.. Kol kas dar gyvai nei vieno neciupinejom smile.gif gal pagelbetumet kas turit siuos triracius ir pliusiukus/minusiukus parasytumete? Dar nelabai suprantu kas tas polipropilenas per medziaga g.gif (cia raso, kad pas smoby ratai tokie), o gal dar kokiu variantu zinote kas, kad butu su grandine ir pedalais per viduri?
Atsakyti
QUOTE(u.n.o. @ 2012 04 16, 14:22)
gal kas zinote kur dar be "perkuvaikui" (jie siuo metu neturi) galima butu gyvai apziureti ITALTRIKE OKO? turim nusiziureje si arba SMOBY ZOOKY.. Kol kas dar gyvai nei vieno neciupinejom smile.gif gal pagelbetumet kas turit siuos triracius ir pliusiukus/minusiukus parasytumete? Dar nelabai suprantu kas tas polipropilenas per medziaga g.gif (cia raso, kad pas smoby ratai tokie), o gal dar kokiu variantu zinote kas, kad butu su grandine ir pedalais per viduri?

Man užkliuvo, kad Italtrike OKO labai sunkus apie 11 kg, o Smooby Zooky gyvai mačiau, tai bent mano akimis žiūrint nevertas tų pinigų. Būčiau pirkus vien dėl guminių ratų, kaip deklaravo kai kurios parduotuvės, bet tokie patys ratai beveik ant visų lenkiškų triratukų
Atsakyti
mes tai visdar laukiam savo kettler triratuko su pripuciamos padangomis smile.gif zada ryt atvezti, tai leksim bandyti thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
aš ir savo mažiui nupirkau triratuką - PUKY CAT 1, deja, kai jį gavau buvo vienas kiauras ratas, štai ir vokiška kokybė, nusiunčiau atgal, o dabar jau antra savaitė kaip negaunu pakaitinių ratų. Šian vėl neapsikentusi paskambinau "tavovaikams.lt" darbuotojai ir išsikoliojau, žiūrėsim kuo baigsis g.gif . Šiaip dviratukas labai fainas, mums patinka ir su nekantrumu laukiu naujų ratų, kad galėtume naudotis tuo už ką sumokėta nemažai pinigėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutazalioji @ 2012 04 17, 13:27)
Sveiki,
aš ir savo mažiui nupirkau triratuką - PUKY CAT 1, deja, kai jį gavau buvo vienas kiauras ratas, štai ir vokiška kokybė, nusiunčiau atgal, o dabar jau antra savaitė kaip negaunu pakaitinių ratų. Šian vėl neapsikentusi paskambinau "tavovaikams.lt" darbuotojai ir išsikoliojau, žiūrėsim kuo baigsis g.gif . Šiaip dviratukas labai fainas, mums patinka ir su nekantrumu laukiu naujų ratų, kad galėtume naudotis tuo už ką sumokėta nemažai pinigėlių smile.gif

o jeeee ... na ciatai nutikimas doh.gif
Atsakyti