Kazkas siame forume ieskojo triratuku, tokiu kur buvo pries 20-30 metu. As vaikystej tokiu vazinedavau. Jau ju yra Lietuvoje

QUOTE(kripau @ 2012 04 06, 10:04)
Kazkas siame forume ieskojo triratuku, tokiu kur buvo pries 20-30 metu. As vaikystej tokiu vazinedavau. Jau ju yra Lietuvoje 

kur galima įsigyt?
QUOTE(kripau @ 2012 04 06, 10:04)

ir man butu idomu kur ju butu galima isigyti...

QUOTE(asmon @ 2012 04 06, 16:27)
nu ka, ir as i tas gretas, kurios nezino ka pirkt, ziuriu du modeliukus, gal patasit:
1
ar
2
ar smartuka geriau, ketleriams gal per mazos, esam 14men, 76cm ir 9kg?
help
1
ar
2
ar smartuka geriau, ketleriams gal per mazos, esam 14men, 76cm ir 9kg?
help

buvom nusipirkę 1 variantą, bet pavažinėjus namuose 10 min nulėkė plasmasinis pėdalas

na pagaliau uzsirezervavau mazajai savo mergaitei triratuka per skelbiu, cia viena mergina kontaktus dave
va toki http://www.vaikiskos...ike-Air-Starlet tik kaina poer skelbiu 360 lt ir va atseit raso nauji net is deziu neispakuoti ir dar suteikia garantija, ir akcentuoja kad originalus kettler triratukai
na viskas kaip ir puiku, bet uzklausius kas garantini aptarnavima suteiks - TYLA ... nieko neatraso
ir ka man toliau galvoti

QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 10, 16:45)
na pagaliau uzsirezervavau mazajai savo mergaitei triratuka per skelbiu, cia viena mergina kontaktus dave
va toki http://www.vaikiskos...ike-Air-Starlet tik kaina poer skelbiu 360 lt ir va atseit raso nauji net is deziu neispakuoti ir dar suteikia garantija, ir akcentuoja kad originalus kettler triratukai
na viskas kaip ir puiku, bet uzklausius kas garantini aptarnavima suteiks - TYLA ... nieko neatraso
ir ka man toliau galvoti 

turbut kad garantini suteiks, ten kur taisysite jei reikes.. tik moketi teks is savo kisenes...

QUOTE(didile @ 2012 04 10, 18:44)
turbut kad garantini suteiks, ten kur taisysite jei reikes.. tik moketi teks is savo kisenes...

galvoju ir as taip .. na juk bus atveztiniai triratukai su garantiniu matyt salies is kur ves ... tai dar svarstau jei neatrasys ir nepaaiskins tada tasisakysiu, jau geriau 60 lt damokesiu ir garantinis man tikrai nemokamas bus ...
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 10, 16:47)
ir garantinis man tikrai nemokamas bus ...
O kas gali jam atsitikti, kad reiktu taisyti? Greiciausiai garantinis remontas 3 metus (ar kiek ten) galioja tik remui, kuris turbut amzinas. O padangom ir plastmasinem dalim

Ir mes pagaliau turim nauja trirati!!! Nupirkom toki, kur vazinejom patys vaikysteje. Ratai didziuliai guminiai, su normalia grandine. Sunus 2,4 m visa diena nuo jo nenulipo, net valge sededamas ant jo

QUOTE(Baisa. @ 2012 04 10, 19:08)
O kas gali jam atsitikti, kad reiktu taisyti? Greiciausiai garantinis remontas 3 metus (ar kiek ten) galioja tik remui, kuris turbut amzinas. O padangom ir plastmasinem dalim
ne.
Ir mes pagaliau turim nauja trirati!!! Nupirkom toki, kur vazinejom patys vaikysteje. Ratai didziuliai guminiai, su normalia grandine. Sunus 2,4 m visa diena nuo jo nenulipo, net valge sededamas ant jo
. Ir mina visai gerai 

o is kur pirkote ta triratuka ir kiek sumokejote jei ne paslaptis...