Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 02, 18:17)

na jus i nevilti visiskai mane ivarysite  blink.gif smoby zoky tai pazystama mamyte kaip tik va labai gyre ...bet tie ratai  g.gif kuri cia isbandete, parasykite ar barskaslas triratis del to?

na jus i nevilti visiskai mane ivarysite  blink.gif smoby zoky tai pazystama mamyte kaip tik va labai gyre ...bet tie ratai  g.gif kuri cia isbandete, parasykite ar barskaslas triratis del to?

dėl barškėjimo gal ir nebarškės labai, bet be guminių ratų manau neverta už jį tokių pinigų mokėt g.gif be to tie ratai realiai yra mažesni, nei foto atrodo doh.gif

QUOTE(Melodi @ 2012 04 03, 08:32)

Na, prekybos centre tai tikrai ten patys pigiausi ir paprasciausi kettler modeliukai, tai nereik noret, kad labai prabangus butu, bet ne veltui prekybos centrai kettler renkasi, nes jie labai patvarus... smile.gif

Na as prisiskaiciau ka cia raset tai taip pat sekmingai atsisakiau Smoby biggrin.gif
Uzsisakem vakar http://www.mytoys.de...8.04.01/2194415

Na, prekybos centre tai tikrai ten patys pigiausi ir paprasciausi kettler modeliukai, tai nereik noret, kad labai prabangus butu, bet ne veltui prekybos centrai kettler renkasi, nes jie labai patvarus... smile.gif

Na as prisiskaiciau ka cia raset tai taip pat sekmingai atsisakiau Smoby biggrin.gif

bent Panoramoj tikrai ne pats paprasčiausias variantas schmoll.gif ten jie guminėm padagom. Per skelbimus buvau suradus kas pardavinėja naujus Kettler triračius pripučiamais ratais 350-400 lt priklausomai nuo komplektacijos. jei norit galiu atsiųst el.paštą to žmogaus, nes tel nr neišsisaugojau

aš dabar linkstu prie ITALTRIKE triračių. po velykų viena parduotuvė turės nemažai skirtingų modelių - važiuosim bandyt. tikiuosi nenusivilsim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 03 balandžio 2012 - 07:58
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 04 03, 08:56)

po velykų viena parduotuvė turės nemažai skirtingų modelių - važiuosim bandyt. tikiuosi nenusivilsim doh.gif

po velykų viena parduotuvė turės nemažai skirtingų modelių - važiuosim bandyt. tikiuosi nenusivilsim doh.gif

sakykit jei ne paslaptis, kokia tai parduotuvė ax.gif

gal kurios nors girdėjot, jog velykų proga žada būt akcijos triratukams?

Aš skambinau į "Lavinantys" el. parduotuvę ir domėjausis dėl italtrike nuolaidų velykų proga, tai sakė, tikrai nedarys jiems nuolaidų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(judvai @ 2012 04 03, 09:17)

Aš skambinau į "Lavinantys" el. parduotuvę ir domėjausis dėl italtrike nuolaidų velykų proga, tai sakė, tikrai nedarys jiems nuolaidų verysad.gif

jokia čia paslaptis biggrin.gif Perku vaikui Mindaugo g. 16 Vilnius 4u.gif

Atsakyti
Vakar sulaukem kettler tiratuko, stai sio
http://www.mytoys.de...8.04.01/2391040
Mano suneliui 2,3 m. Uzlipti ir nulipti nuo dviratuko patogu ir jau pirma diena bande minti pedalus, manau labai greit ismoks pats vaziuoti. Sedyne taip pat patogi, gerai isitaise ir tikrai negulsciai sedi.
Manau toks dviratukas tinkamiausias, kaip ir nurodyta gamintojo, nuo 2 metuku. Rankena bus naudinga tik pagelbint minima pedalais. Pakojukas, deja, nezinau kam reikalingas, nes jei sedyne arciau vairo pritraukta, tai vaikui nepatogu laikyti uzdetas ant jo kojytes. O jei sedyne toliau, tai gali but sunkiau istiestomis rankytes laikyti tolokai esanti vaira. Mazesniam vaikuciaui patogiau pakojukas arba arciau ratuko pakojukas arba ant pedalu.
Bet pirkiniu esame patenkinti, vien ko vertas minkstas vaziavimas, patogus minimas ir geras ratuku sukibimas su zeme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 03 balandžio 2012 - 09:38
QUOTE(Melodi @ 2012 04 03, 09:32)

Toki. Pasibandem Baby Centre, tai ten ne tik sedyne reguliuojasi, bet ir remo ilgis, tai viska sumazinus mano labai smulki panele 73 cm ir 8 kg jau beveik pasiekia pedalus ir labai stabiliai jame sedejo apsipatenkinus  thumbup.gif Ratai pripuciami tai tikiuosi, kad labai nebarskes rolleyes.gif Minusas, kad rankena vairo nesukioja beveik, bet uzsifiksuoja prikinis ratas, taip kad valdosi kaip paprastas keturrati vezimukas, kurio priekiniai ratai nesisukioja. Be to pagalvojau, kad ta rankena mums tik viena sezona aktuali, o trirati planuojam naudot kur kas ilgiau, tai, kad geriau investavom i kokybe nei i rankena 4u.gif Kaina pas mus LT tai aisku nedziuginanti,bet is mytoys tai su visu siuntimu nei 100 euru nesusidare. dabar laukiam labai  bigsmile.gif

Toki. Pasibandem Baby Centre, tai ten ne tik sedyne reguliuojasi, bet ir remo ilgis, tai viska sumazinus mano labai smulki panele 73 cm ir 8 kg jau beveik pasiekia pedalus ir labai stabiliai jame sedejo apsipatenkinus  thumbup.gif Ratai pripuciami tai tikiuosi, kad labai nebarskes rolleyes.gif Minusas, kad rankena vairo nesukioja beveik, bet uzsifiksuoja prikinis ratas, taip kad valdosi kaip paprastas keturrati vezimukas, kurio priekiniai ratai nesisukioja. Be to pagalvojau, kad ta rankena mums tik viena sezona aktuali, o trirati planuojam naudot kur kas ilgiau, tai, kad geriau investavom i kokybe nei i rankena 4u.gif Kaina pas mus LT tai aisku nedziuginanti,bet is mytoys tai su visu siuntimu nei 100 euru nesusidare. dabar laukiam labai  bigsmile.gif

mums sis triratukas ir stovi pirmoje eileje... nesu sakiusi is uzsienio, gal galite trumpai nupasakoti kaip ten uzsisakyti ? ar su kreditine atsiskaitymas ? o gal pas kazkuria galima uzsisakyti kad uzsakytu ? smile.gif nes kaina lyginant su lt tai zymiai pigiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 04 03, 09:56)

dėl barškėjimo gal ir nebarškės labai, bet be guminių ratų manau neverta už jį tokių pinigų mokėt g.gif  be to tie ratai realiai yra mažesni, nei foto atrodo doh.gif
bent Panoramoj tikrai ne pats paprasčiausias variantas schmoll.gif  ten jie guminėm padagom. Per skelbimus buvau suradus kas pardavinėja naujus Kettler triračius pripučiamais ratais 350-400 lt priklausomai nuo komplektacijos. jei norit galiu atsiųst el.paštą to žmogaus, nes tel nr neišsisaugojau

aš dabar linkstu prie ITALTRIKE triračių. po velykų viena parduotuvė turės nemažai skirtingų modelių - važiuosim bandyt. tikiuosi nenusivilsim doh.gif

dėl barškėjimo gal ir nebarškės labai, bet be guminių ratų manau neverta už jį tokių pinigų mokėt g.gif  be to tie ratai realiai yra mažesni, nei foto atrodo doh.gif
bent Panoramoj tikrai ne pats paprasčiausias variantas schmoll.gif  ten jie guminėm padagom. Per skelbimus buvau suradus kas pardavinėja naujus Kettler triračius pripučiamais ratais 350-400 lt priklausomai nuo komplektacijos. jei norit galiu atsiųst el.paštą to žmogaus, nes tel nr neišsisaugojau

atsiuskite man i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 04 03, 08:56)

musu italtrike thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2012 04 03, 11:11)

musu italtrike thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

musu italtrike thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sakykit, o koki modeli nusipirkot?
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2012 04 03, 12:36)

http://www.lavinanty...t//changelang/2
sita. pirkm vazineta vieno vaiko....tai kaina isejo kaip naujo kinisko.....bent jau mums pats tas
Atsakyti
QUOTE(Veneracia @ 2012 04 02, 17:14)

Visai nesitikėdama, kad dar turės parašiau Ingai ir pasirodo dar buvo nenupirktas. Žinoma mums miestas Radviliškis buvo visai nepatogus, bet ieškojom kas mums jį galėtų atvežti į Vilnių. Taigi, radom.  Kodėl jis geras.
1. Pardavusi mamyte buvo uždėjusi papildomas gumas (sakė dėjo batsiuvys). Žinokite super, lauke jokio dardėjimo. Važiuoja tyliai. Nors rašo, kad jų ratai guminiai, bet guma kieta ir vis tiek darda. Taigi bet kurio smart triratuko dardejimas gali būti išspręstas apdėjus papildoma guma.

user posted image

Visai nesitikėdama, kad dar turės parašiau Ingai ir pasirodo dar buvo nenupirktas. Žinoma mums miestas Radviliškis buvo visai nepatogus, bet ieškojom kas mums jį galėtų atvežti į Vilnių. Taigi, radom.  Kodėl jis geras.
1. Pardavusi mamyte buvo uždėjusi papildomas gumas (sakė dėjo batsiuvys). Žinokite super, lauke jokio dardėjimo. Važiuoja tyliai. Nors rašo, kad jų ratai guminiai, bet guma kieta ir vis tiek darda. Taigi bet kurio smart triratuko dardejimas gali būti išspręstas apdėjus papildoma guma.

user posted image

mes turim toki, tik oranzini drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif dar vienas privalumas - rankena nuleidus iki pat apacios, tai panele laaabai megsta ji stumdyti smile.gif
gal zinot kaip tos gumos dedasi ant tu ratu? nes kai pirkom saviski, parduotuvej pavazinejom, tai lyg ir nedardejo g.gif o isvaziavus i lauka, garsiai tarska doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 03 balandžio 2012 - 19:53
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 03, 10:28)

mums sis triratukas ir stovi pirmoje eileje... nesu sakiusi is uzsienio, gal galite trumpai nupasakoti kaip ten uzsisakyti ? ar su kreditine atsiskaitymas ? o gal pas kazkuria galima uzsisakyti kad uzsakytu ?  smile.gif nes kaina lyginant su lt tai zymiai pigiau smile.gif
Papildyta:

atsiuskite man i az  4u.gif

mums sis triratukas ir stovi pirmoje eileje... nesu sakiusi is uzsienio, gal galite trumpai nupasakoti kaip ten uzsisakyti ? ar su kreditine atsiskaitymas ? o gal pas kazkuria galima uzsisakyti kad uzsakytu ?  smile.gif nes kaina lyginant su lt tai zymiai pigiau smile.gif
Papildyta:

atsiuskite man i az  4u.gif

tiesiog prisiregistruoji tame psl, tada dar man rodos atsiunacia nuolaidosmkoduka iskart, mes kadangi seniai ten registruoti,mnes vis zaislus perkam sitam psl, tai turejom koduka 5 euru nuolaidos smile.gif Tada isidedi dviratuka i krepseli ir atlieki toliau surasytus veiksmus, siuntimomkaina i LT 13,96 euro. Atsiskaitymas kreditine kaip ir visose interneto parduotuvese mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 04 03, 19:53)

mes turim toki, tik oranzini  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  dar vienas privalumas - rankena nuleidus iki pat apacios, tai panele laaabai megsta ji stumdyti  smile.gif
gal zinot kaip tos gumos dedasi ant tu ratu? nes kai pirkom saviski, parduotuvej pavazinejom, tai lyg ir nedardejo  g.gif o isvaziavus i lauka, garsiai tarska  doh.gif

mes turim toki, tik oranzini  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  dar vienas privalumas - rankena nuleidus iki pat apacios, tai panele laaabai megsta ji stumdyti  smile.gif
gal zinot kaip tos gumos dedasi ant tu ratu? nes kai pirkom saviski, parduotuvej pavazinejom, tai lyg ir nedardejo  g.gif o isvaziavus i lauka, garsiai tarska  doh.gif

Paprasta minksta plati guma ratu suklijuota, galai paploninti, kad persiklotu ir suklijuota, tada uzdeta ant rato ir priklijuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veneracia: 04 balandžio 2012 - 09:30
QUOTE(Melodi @ 2012 04 04, 10:59)

tiesiog prisiregistruoji tame psl, tada dar man rodos atsiunacia nuolaidosmkoduka iskart, mes kadangi seniai ten registruoti,mnes vis zaislus perkam sitam psl, tai turejom koduka 5 euru nuolaidos smile.gif Tada isidedi dviratuka i krepseli ir atlieki toliau surasytus veiksmus, siuntimomkaina i LT 13,96 euro. Atsiskaitymas kreditine kaip ir visose interneto parduotuvese mirksiukas.gif  4u.gif

tiesiog prisiregistruoji tame psl, tada dar man rodos atsiunacia nuolaidosmkoduka iskart, mes kadangi seniai ten registruoti,mnes vis zaislus perkam sitam psl, tai turejom koduka 5 euru nuolaidos smile.gif Tada isidedi dviratuka i krepseli ir atlieki toliau surasytus veiksmus, siuntimomkaina i LT 13,96 euro. Atsiskaitymas kreditine kaip ir visose interneto parduotuvese mirksiukas.gif  4u.gif

labai gaila kad kreditine, nes mums netinka,neturime mes jos verysad.gif
Atsakyti