1. Pardavusi mamyte buvo uždėjusi papildomas gumas (sakė dėjo batsiuvys). Žinokite super, lauke jokio dardėjimo. Važiuoja tyliai. Nors rašo, kad jų ratai guminiai, bet guma kieta ir vis tiek darda. Taigi bet kurio smart triratuko dardejimas gali būti išspręstas apdėjus papildoma guma.
2. Pakankamai lengvas ir užima nedaug vietos.
3. Jis nepakeis sportinio vežimėlio, kuris turi gulimą padėtį, bet jeigu vaikutis pasivaikščiojimo metu norės nusnūsti, tai bus žymiai jam patogiau nei paprastame triratuke (prižiūrėjau brolio berniuką ir jie turėjo paprastą triratuką, tai kartais jis bevežiodamas snūstelėt užsimanydavo, tai vaikučiui tikrai nepatogu, darydavau viską kad tik neužmigtų). Aš nufotografavau, kaip dukrytė užmigo vežiojama šiame smart recliner tritatuke. Kai stumi vežimėlį, dar gali atgal truputį paversti, bus labiau gulima padėtis. Jis pakankamai stabilus. Aišku kojytės nuleistos. Tai va, pietų miegeliui jis netinka, bet jei vaikutis tik pasivaikščiojimo metu norės snūstelėt, tai super. Mano mergytės ūgis 82 cm.
4. Rankena aukšta, tad aukštesniems žmonėm kuprintis nereikės, kas labai svarbu sveikatai. Patogu stumti.
Tikrai visiems rekomenduoju jį pirkti, jeigu vaikutis mėgsta važinėtis triratuku, nes maniškė labai mėgsta. Geriau sumokėsite daugiau, bet daiktas tikrai geras. Aš pati nepardavinėju, todėl nematau tikslo meluoti ar kitaip įkišti prekę.