Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

Manau ne vienai mamytei perkant vaikui triratuką bus naudinga (o kad man kas iškarto būtų pasakęs... ). Prieš mėnesį mes iš supermamų nusipirkom triratuką smart 3in1, pirkau aklai, nes buvo iš kito miesto ir teko pasikliauti parduodančia mamyte. Taigi, pirkinys buvo nesėkmingas, nes ratai plastikiniai, tik kieta guma aplinkui apvesta, kai išeini į lauką, visas darda. Na, galvojau papildoma guma apdėsiu, bus gerai. Kita beda nebuvo manevringumo, nes kažkas su vairu buvo ne taip. Nusprendžiau parduoti, bet žmonėms pasakydavau kas jame ne taip. Vis galvojau kokį čia dabar nupirkti. Visai nesitikėdama, kad dar turės parašiau Ingai ir pasirodo dar buvo nenupirktas. Žinoma mums miestas Radviliškis buvo visai nepatogus, bet ieškojom kas mums jį galėtų atvežti į Vilnių. Taigi, radom. Kodėl jis geras.
1. Pardavusi mamyte buvo uždėjusi papildomas gumas (sakė dėjo batsiuvys). Žinokite super, lauke jokio dardėjimo. Važiuoja tyliai. Nors rašo, kad jų ratai guminiai, bet guma kieta ir vis tiek darda. Taigi bet kurio smart triratuko dardejimas gali būti išspręstas apdėjus papildoma guma.
2. Pakankamai lengvas ir užima nedaug vietos.
3. Jis nepakeis sportinio vežimėlio, kuris turi gulimą padėtį, bet jeigu vaikutis pasivaikščiojimo metu norės nusnūsti, tai bus žymiai jam patogiau nei paprastame triratuke (prižiūrėjau brolio berniuką ir jie turėjo paprastą triratuką, tai kartais jis bevežiodamas snūstelėt užsimanydavo, tai vaikučiui tikrai nepatogu, darydavau viską kad tik neužmigtų). Aš nufotografavau, kaip dukrytė užmigo vežiojama šiame smart recliner tritatuke. Kai stumi vežimėlį, dar gali atgal truputį paversti, bus labiau gulima padėtis. Jis pakankamai stabilus. Aišku kojytės nuleistos. Tai va, pietų miegeliui jis netinka, bet jei vaikutis tik pasivaikščiojimo metu norės snūstelėt, tai super. Mano mergytės ūgis 82 cm.
4. Rankena aukšta, tad aukštesniems žmonėm kuprintis nereikės, kas labai svarbu sveikatai. Patogu stumti.
Tikrai visiems rekomenduoju jį pirkti, jeigu vaikutis mėgsta važinėtis triratuku, nes maniškė labai mėgsta. Geriau sumokėsite daugiau, bet daiktas tikrai geras. Aš pati nepardavinėju, todėl nematau tikslo meluoti ar kitaip įkišti prekę.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2012 04 02, 18:05)
va butent del to,   del kettler atsoko noras kai su mazium juo BIGe pasivazinejom ir vos man minutei nususikus, mazius nuvairavo uz kampo ir virto ant sono...ir bent jau musu bandyto rankena nebuvo galima valdyti priekinio rato

o PUKY tai ir ta gulejimo problema turi?

Papildyta:
QUOTE(Veneracia @ 2012 04 02, 20:14)
Manau ne vienai mamytei perkant vaikui triratuką bus naudinga (o kad man kas iškarto būtų pasakęs...  ).

o mina mazoji? ar lengva paciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 02 balandžio 2012 - 18:29
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 02, 18:30)
o mina mazoji? ar lengva paciai?

Na dar ji tik vos vos pasiekia pedalus smile.gif truksta dar ugio smile.gif O tiesa pasakius sedynes arti pritraukus nubuvau, tai negaliu pasakyti. Reiks pabandyti. Pabandziau. Net nebando minti, gal dar per maza (1 metukai ir 6 men)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veneracia: 02 balandžio 2012 - 19:20
Oi kad pries perkant triratuka bucia paskaicius tokia tema:(((( o daba va sedziu pries kelias dieneles nusipirkus tikrai grazu bet nieko daugiau dvirtuk:(((( Vaziuoja taip garsiai kad net mirusi is kapiniu prizadintum, rankena nevairuoja o tik stumia vienu zodziu:(
Daba uztad paprotinta busiu gaila tik pinigeliu ismestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilim @ 2012 04 02, 22:16)
Oi kad pries perkant triratuka bucia paskaicius tokia tema:(((( o daba va sedziu pries kelias dieneles nusipirkus tikrai grazu bet nieko daugiau dvirtuk:(((( Vaziuoja taip garsiai kad net mirusi is kapiniu prizadintum, rankena nevairuoja o tik stumia vienu zodziu:(
Daba uztad paprotinta busiu gaila tik pinigeliu ismestu  doh.gif

o koki pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 02, 22:25)
o koki pirkot?

Smoby schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
O taip graziai jis man internetiniam puslapyje atrode lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va blembački,kaip išsirinkt tą triratį .. Kurį aš esu nusižiūrėjusi,tai rašo,kad ratai aptraukti guma,o kaip kaži ištiesų jis važiuoja... Nei ''pasimatuot'' ,nei apžiūrėt galimybės nėra,tai pirksim ''katę maiše'' taip sakant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2012 04 02, 22:48)
Nu va blembački,kaip išsirinkt tą triratį .. Kurį aš esu nusižiūrėjusi,tai rašo,kad ratai aptraukti guma,o kaip kaži ištiesų jis važiuoja... Nei ''pasimatuot'' ,nei apžiūrėt galimybės nėra,tai pirksim ''katę maiše'' taip sakant  doh.gif

Sekmes reikalas unsure.gif Na bet tykiuosi jums labiau pasiseks nei man thumbup.gif
Beje pabandykit dar per interneta pasiieskoti gal atsiliepimus kokius rasit smile.gif
Laikom spygas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2012 04 02, 20:48)
Nu va blembački,kaip išsirinkt tą triratį .. Kurį aš esu nusižiūrėjusi,tai rašo,kad ratai aptraukti guma,o kaip kaži ištiesų jis važiuoja... Nei ''pasimatuot'' ,nei apžiūrėt galimybės nėra,tai pirksim ''katę maiše'' taip sakant  doh.gif

Jei guma kieta, tai DARDESIT smile.gif
Atsakyti
jei leisit patarti- triratuko ziurinejausi kone metus laiko-pirkom vazineta vieno vaiko (naujas kainuoja virs 300 lt).....kiek bandydavau- sodinu vaika, jei lipa ir viskas- aisku-neverta pirkti....paskutini karta teko su visu triratuku lauk pro duris boginti-ne uz ka nesutiko islipti......
kaip be butu, geriau n kartu pabandyti, bet nepirkti, negu nusipirkti ir nezinoti ka su tuo daiktu daryti
Atsakyti
QUOTE(Veneracia @ 2012 04 02, 22:02)
Jei guma kieta, tai DARDESIT smile.gif

Va tu šakės,nu doh.gif O jeigu pvz nusipirkus triratuką,ir bandyt tuos ratukus nuvešt pas ''padangistus'' g.gif Ar jie neaptrauktų jų normaliai minkšta guma g.gif Ar aš jau nusišneku visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 04 02, 13:52)
o Kettler yra modelių su grandine?
man kettler apskritai nlb patinka jau vien tuo, kad vaikas jame labai atsigulęs ir nelabai įsivaizduoju kaip jis ten vėliau mintų tuos pėdalus?  išpradžių galvojau apie juos, bet pasivažinėjus tokiu PC Panorama praėjo noras doh.gif  jau nebežinau kokį triratį pirkt verysad.gif

Na, prekybos centre tai tikrai ten patys pigiausi ir paprasciausi kettler modeliukai, tai nereik noret, kad labai prabangus butu, bet ne veltui prekybos centrai kettler renkasi, nes jie labai patvarus... smile.gif

Na as prisiskaiciau ka cia raset tai taip pat sekmingai atsisakiau Smoby biggrin.gif
Uzsisakem vakar http://www.mytoys.de...8.04.01/2194415
Toki. Pasibandem Baby Centre, tai ten ne tik sedyne reguliuojasi, bet ir remo ilgis, tai viska sumazinus mano labai smulki panele 73 cm ir 8 kg jau beveik pasiekia pedalus ir labai stabiliai jame sedejo apsipatenkinus thumbup.gif Ratai pripuciami tai tikiuosi, kad labai nebarskes rolleyes.gif Minusas, kad rankena vairo nesukioja beveik, bet uzsifiksuoja prikinis ratas, taip kad valdosi kaip paprastas keturrati vezimukas, kurio priekiniai ratai nesisukioja. Be to pagalvojau, kad ta rankena mums tik viena sezona aktuali, o trirati planuojam naudot kur kas ilgiau, tai, kad geriau investavom i kokybe nei i rankena 4u.gif Kaina pas mus LT tai aisku nedziuginanti,bet is mytoys tai su visu siuntimu nei 100 euru nesusidare. dabar laukiam labai bigsmile.gif
Atsakyti