Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 02, 09:15)
rimtai  blink.gif  kaip gerai kad parasete, nes mums gyvai nera kur paciupineti, o galvojom jau tik apie sita triratuka  blink.gif vien ratai mums minusas ....

mes jau jį buvom užsakę tik važiavom pasiimt. gerai kad vyras sugalvojo ištraukt iš dėžės ir apžiūrėt atidžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2012 03 31, 20:18)
O as is patirties galiu drasiai pasakyti, kad dviratukas su papildomais ratais niekam tikes. Mes turejom nedideli, pripuciamais ratais (ir tikrai rimtos firmos ir baisiai brangu). Visas svoris tenka tiems maziems ratukams, jie barska, ne visur pravaziuosi. Dukra ji isaugo, taip ir neismokusi vaziuoti ant dvieju ratu (nors ji tikrai drasi ir vikri). Dabar kitiems vaikams pirksiu didesni trirati su grandine, po to balansini dviratuka, o po to jau normalu dvirati.

dabar visai susimaisiau ir nebezinau koki pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 02, 09:15)
o toks jums netinka  smile.gif http://www.vaikukiem...-classique.html
Papildyta:

rimtai  blink.gif  kaip gerai kad parasete, nes mums gyvai nera kur paciupineti, o galvojom jau tik apie sita triratuka  blink.gif vien ratai mums minusas ....

butu neblogas, bet jau labai daug minusiuku cia jis gavo... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 04 02, 13:26)
butu neblogas, bet jau labai daug minusiuku cia jis gavo...  smile.gif  4u.gif

yai jau tikrai. internetiniame puslapyje jau labai patraukliai atrodo tas triratukas. ir nei nebuviau paskaicius sia parasytu neigiamu komentaru, tai gal ir buciau susigundzius pirkti, bet dabar... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2012 04 02, 14:55)
yai jau tikrai. internetiniame puslapyje jau labai patraukliai atrodo tas triratukas. ir nei nebuviau paskaicius sia parasytu neigiamu komentaru, tai gal ir buciau susigundzius pirkti, bet dabar...  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man vien ratukai uzkliuvo, visa kita zinojau. Na ka vel linkstu pire Kettler triratuko ...

Ex dar gal kuri zino variantu be smoby triratuku kur butu triratukas su grandine? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 02 balandžio 2012 - 13:51
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 02, 14:46)
drinks_cheers.gif man vien ratukai uzkliuvo, visa kita zinojau. Na ka vel linkstu pire Kettler triratuko  ...
Ex dar gal kuri zino variantu be smoby triratuku kur butu triratukas su grandine?  g.gif

o Kettler yra modelių su grandine?
man kettler apskritai nlb patinka jau vien tuo, kad vaikas jame labai atsigulęs ir nelabai įsivaizduoju kaip jis ten vėliau mintų tuos pėdalus? išpradžių galvojau apie juos, bet pasivažinėjus tokiu PC Panorama praėjo noras doh.gif jau nebežinau kokį triratį pirkt verysad.gif
Atsakyti
labukas visoms,
mums 10 mėn., bet jau vežime nenorime sėdėti ir važiuoti, norisi jau įmantriau rolleyes.gif. Ar patinka jūsų leliukams Smart Trike triratukai? Jei kas važinėjate, ar reikalingas tas skėtukas nuo saulės,nes mačiau be jo išparduotuvėje parduoda pigiau...

Lauksiu patarimų ir rekomendacijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2012 04 02, 11:38)
dabar visai susimaisiau ir nebezinau koki pirkt  g.gif

Mes irgi visiskoje neviltyje doh.gif . Jokio pasirinkimo. Nerandu didesniu triraciu su grandine ir nebarskanciais ratais sad.gif
O idomu, ar kas turi ITALTRIKE OKO? Raso, kad ratai guminiai, bet kaip yra is tikruju...
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2012 04 02, 15:12)
Mes irgi visiskoje neviltyje doh.gif . Jokio pasirinkimo. Nerandu didesniu triraciu su grandine ir nebarskanciais ratais sad.gif
O idomu, ar kas turi ITALTRIKE OKO? Raso, kad ratai guminiai, bet kaip yra is tikruju...

kiek žiūrėjau tai panašu, kad guminiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 04 02, 14:52)
o Kettler yra modelių su grandine?
man kettler apskritai nlb patinka jau vien tuo, kad vaikas jame labai atsigulęs ir nelabai įsivaizduoju kaip jis ten vėliau mintų tuos pėdalus?  išpradžių galvojau apie juos, bet pasivažinėjus tokiu PC Panorama praėjo noras doh.gif  jau nebežinau kokį triratį pirkt verysad.gif

va butent del to, del kettler atsoko noras kai su mazium juo BIGe pasivazinejom ir vos man minutei nususikus, mazius nuvairavo uz kampo ir virto ant sono...ir bent jau musu bandyto rankena nebuvo galima valdyti priekinio rato
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2012 04 02, 18:05)
va butent del to,  del kettler atsoko noras kai su mazium juo BIGe pasivazinejom ir vos man minutei nususikus, mazius nuvairavo uz kampo ir virto ant sono...ir bent jau musu bandyto rankena nebuvo galima valdyti priekinio rato

na jus i nevilti visiskai mane ivarysite blink.gif smoby zoky tai pazystama mamyte kaip tik va labai gyre ...bet tie ratai g.gif kuri cia isbandete, parasykite ar barskaslas triratis del to?
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 02, 17:17)
na jus i nevilti visiskai mane ivarysite  blink.gif smoby zoky tai pazystama mamyte kaip tik va labai gyre ...bet tie ratai  g.gif kuri cia isbandete, parasykite ar barskaslas triratis del to?

Mes irgi buvom nusiziureje si Smoby. Uzklausiau Vaiku Kieme, tai atrase, kad ratai minksti. O cia va dabar visiskai ispeike verysad.gif
Atsakyti