Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

QUOTE(didile @ 2012 03 30, 12:57)
aisku... dekui uz info..  smile.gif  na tas tikras butu idomus ir mum... o padielkinis, net ir vaizdo tokio nerealaus neturi..  smile.gif  man tas is Rusijos tikrai labai labai grazus..  thumbup.gif

Kadangi mes gyvai mateme (ir pirma karta pamateme toki triratuka) ta neoriginalu, tai ir jis mums pasirode gan grazus, nes toks kaipo tikras dviratis, be jokiu ryskiaspalviu plastmasiu (musu vyresnioji turejo lenkiska, kur kiekvienoje parduotuveje ju pilna, tai atsibodo doh.gif ).
bet va kai pradejau dometisir ieskoti, kur pirkti ir pan., atradau originala Lexus Trike wub.gif

bet kad ir kaina biskiuka didoka.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2012 03 30, 14:28)
Kadangi mes gyvai mateme (ir pirma karta pamateme toki triratuka) ta neoriginalu, tai ir jis mums pasirode gan grazus, nes toks kaipo tikras dviratis, be jokiu ryskiaspalviu plastmasiu (musu vyresnioji turejo lenkiska, kur kiekvienoje parduotuveje ju pilna, tai atsibodo  doh.gif ).
bet va kai pradejau dometisir ieskoti, kur pirkti ir pan., atradau originala Lexus Trike  wub.gif

bet kad ir kaina biskiuka didoka....  unsure.gif

na jau taip.. bet ar dabar kas nors pigu yra... schmoll.gif nieko..
Atsakyti
QUOTE(daina_v @ 2012 03 30, 12:18)
Sitos temos pirmam puslapyje yra kodukas salia parduotuves http://www.supermama...?...829685&st=0

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2012 03 30, 14:27)
reikalas tame, kad dukryte dar neturejo nei vieno dviratuko, nes tie stumdomi triratukai man nelabai patinka. ten vos ne vezimuko pakaitalas gaunasi  schmoll.gif nes kiek esu maciusi, tai vaikusciai vaziuoja kojytes susideje, o mamytes stumia biggrin.gif

turbut reikes nuvaziavus i kokia parduotuve paprasyti pardaveju, kad leistu dukrytei pavaziuoti su dviratuku ir paziuresim kaip jai seksis minti  biggrin.gif

Mes zinokit savo dvimetei irgi sprendem sita klausima, nugalejo dviratukas su pridedamais ratais mirksiukas.gif Nes mums irgi nereikalingas vezimuko pakaitalas, o norint ir uzsiimant vaikai greitai ismoksta vazineti dviratukais (aisku jei netinginukai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 03 30, 20:01)
Mes zinokit savo dvimetei irgi sprendem sita klausima, nugalejo dviratukas su pridedamais ratais  mirksiukas.gif  Nes mums irgi nereikalingas vezimuko pakaitalas, o norint ir uzsiimant vaikai greitai ismoksta vazineti dviratukais (aisku jei netinginukai)  4u.gif

daugiau paskaitinejus ir mes nusprendem, kad pirksim dviratuka su pridedamais ratukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 03 30, 20:01)
Mes zinokit savo dvimetei irgi sprendem sita klausima, nugalejo dviratukas su pridedamais ratais  mirksiukas.gif  Nes mums irgi nereikalingas vezimuko pakaitalas, o norint ir uzsiimant vaikai greitai ismoksta vazineti dviratukais (aisku jei netinginukai)  4u.gif

netinginukas mano vyresnelis ale vaziuoti dviratuku ismoko tik kokiu sesiu- dabar is perspektyvos ziurint, jam butu pradzioj pravertes balansinis dviratukas,
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2012 03 30, 20:18)
daugiau paskaitinejus ir mes nusprendem, kad pirksim dviratuka su pridedamais ratukais  4u.gif

O as is patirties galiu drasiai pasakyti, kad dviratukas su papildomais ratais niekam tikes. Mes turejom nedideli, pripuciamais ratais (ir tikrai rimtos firmos ir baisiai brangu). Visas svoris tenka tiems maziems ratukams, jie barska, ne visur pravaziuosi. Dukra ji isaugo, taip ir neismokusi vaziuoti ant dvieju ratu (nors ji tikrai drasi ir vikri). Dabar kitiems vaikams pirksiu didesni trirati su grandine, po to balansini dviratuka, o po to jau normalu dvirati.
Atsakyti
Sveiki,mamukai 4u.gif

Nu ką,vargstame ir mes triratukų paieškoje doh.gif Sakykite,kokia jūsų nuomonė apie šį ? Gal kuri turėjote ?

http://www.prekesvai...y-complete.html

Mano vaikinui 1.6 mėn,bet lb smulkutis jis pas mane,tai galvoju,kad to apsauginio buomelio mums dar tikrai reikės blush2.gif Kad ''neišdardėtų'' jis man biggrin.gif
Atsakyti
noreciau paklausti gal kuri mamyte zino ar dar buna tokiu gan senoviniu triratuku, na su dideliais ratukais ir visi vienodi... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2012 04 01, 08:56)
Sveiki,mamukai  4u.gif

Nu ką,vargstame ir mes triratukų paieškoje  doh.gif  Sakykite,kokia jūsų nuomonė apie šį ? Gal kuri turėjote ?

http://www.prekesvai...y-complete.html

Mano vaikinui 1.6 mėn,bet lb smulkutis jis pas mane,tai galvoju,kad to apsauginio buomelio mums dar tikrai reikės  blush2.gif  Kad ''neišdardėtų'' jis man  biggrin.gif

zinokit, tas apsauginis bromelis tikrai geras dalykas ...bent musu modelyje patogu kad galima is vienos puses nuimti ar uzdeti..vaikui sedint
maniskis panasaus amziaus ,tai laisvai pats uzlipa ,atsiseda ....triratukas pakankamai stabilus. vaziuojant mazius sukiojasi , stebi - autobusus , sunis,-be to remo - butu sunkiau...beje kojytem pedalus pasiekia...tik dar minti tingim
http://www.lavinanty...t//changelang/2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausmare: 02 balandžio 2012 - 08:07
Galvojom pirkti Smooby Zooky triratį, bet kai apžiūrėjo gyvai praėjo noras doh.gif Visų pirma gamintojas deklaruoja, kad ratai guminiai, bet tikrai toooli toooli iki guminių doh.gif jie kažkokios minkštos plasmasės g.gif ant priekinio rato nėra purvasargio. kadangi su rankena neina reguliuoti važiavimo krypties tai sunku susitart su dviračiu į kurią pusę vairuot.....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 04 01, 14:56)
noreciau paklausti gal kuri mamyte zino ar dar buna tokiu gan senoviniu triratuku, na su dideliais ratukais ir visi vienodi...  smile.gif  4u.gif

o toks jums netinka smile.gif http://www.vaikukiem...-classique.html
Papildyta:
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 04 02, 10:13)
Galvojom pirkti Smooby Zooky triratį, bet kai apžiūrėjo gyvai praėjo noras doh.gif  Visų pirma gamintojas deklaruoja, kad ratai guminiai, bet tikrai toooli toooli iki guminių doh.gif  jie kažkokios minkštos plasmasės g.gif  ant priekinio rato nėra purvasargio. kadangi su rankena neina reguliuoti važiavimo krypties tai sunku susitart su dviračiu į kurią pusę vairuot.....

user posted image

rimtai blink.gif kaip gerai kad parasete, nes mums gyvai nera kur paciupineti, o galvojom jau tik apie sita triratuka blink.gif vien ratai mums minusas ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 02 balandžio 2012 - 08:16