Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

ar 1,5 metu jau galima pirkti triratuka, ar jis pamins, ar geriau balansini, nes reikia dovanu
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2011 12 05, 09:20)
Visi aplink ir taip pirstu prie galvos sukioja, kad triracius ziuriu po 300lt, o kai pradesiu po 450 ziureti visai durne vadins. doh.gif  Kitaip sakant viskas remiasi i kaina, o ji mano nuomone ispusta blink.gif

Nežinau, kur Jūs tuos milijonus matote g.gif Jeigu pirkti pas mus tai taip, dažnai nerealiai išpūstos būna. Atsidariau pirmus pasitaikiusius puslapius, kad ir čia ar čia. Kainos pakritusios ir tikrai normalios, o triratukai labai kokybiški. Galų gale, galit ir naudotą ieškoti, nes visai nesusidrožia jie schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(terle @ 2011 12 05, 10:50)
ar 1,5 metu jau galima pirkti triratuka, ar jis pamins, ar geriau balansini, nes reikia dovanu

Abejoju, kad tiks balansinis tokiam amžiui... Balansiniai dažniausiai skirti 3-4 m. vaikučiui. O triratuko irgi gali nepaminti, retai kuris tokio amžiaus suvokia, ką reikia daryti su tuo daiktu biggrin.gif Pirkit su stūmimo rankena triratuką, tik ne tokį kinietišką muzikinį, jie niekam tikę tarškaliukai.
Atsakyti
QUOTE(terle @ 2011 12 05, 10:50)

Siulyciau ne triratuka, nes tikrai dar ankstoka o ant riju kojyciu paspirtuka - scutle bug tai vadinama 4u.gif

QUOTE(geltoniausia @ 2011 12 05, 11:08)
Nežinau, kur Jūs tuos milijonus matote  g.gif  Jeigu pirkti pas mus tai taip, dažnai nerealiai išpūstos būna. Atsidariau pirmus pasitaikiusius puslapius, kad ir čia ar čia. Kainos pakritusios ir tikrai normalios, o triratukai labai kokybiški. Galų gale, galit ir naudotą ieškoti, nes visai nesusidrožia jie  schmoll.gif
Papildyta:

Abejoju, kad tiks balansinis tokiam amžiui... Balansiniai dažniausiai skirti 3-4 m. vaikučiui. O triratuko irgi gali nepaminti, retai kuris tokio amžiaus suvokia, ką reikia daryti su tuo daiktu  biggrin.gif Pirkit su stūmimo rankena triratuką, tik ne tokį kinietišką muzikinį, jie niekam tikę tarškaliukai.

O kiek dar atsiuntimas is JAV, vat ir susidaro ta kosmine suma g.gif
Atsakyti
Galvojau galvojau, noriu normalaus triratuko.. Bet bijau, kad mano dvimetis sia vasara (geguzes 21d bus dveji) dar nepamins. Ziurinejau dar ir sita, bet ismokus vaziuot, ji turetu but sunkiau mint, nei pirmaji, nes pastarojo sedyne zemiau, o ir kas man is to stumimo rankenos, jei ji vairo nevaldo doh.gif Nusprendziau, kad siai vasarai butu gerai sis bolidas wub.gif Lieka tik SB ikalbet, kad pirkt sia masina, o ne trirati ax.gif
Ka jus manot? g.gif Atkalbekit arba pritarkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 05, 11:36)
Galvojau galvojau, noriu normalaus triratuko.. Bet bijau, kad mano dvimetis sia vasara (geguzes 21d bus dveji) dar nepamins. Ziurinejau dar ir sita, bet ismokus vaziuot, ji turetu but sunkiau mint, nei pirmaji, nes pastarojo sedyne zemiau, o ir kas man is to stumimo rankenos, jei ji vairo nevaldo doh.gif  Nusprendziau, kad siai vasarai butu gerai sis bolidas wub.gif  Lieka tik SB ikalbet, kad pirkt sia masina, o ne trirati ax.gif
Ka jus manot? g.gif  Atkalbekit arba pritarkit biggrin.gif

Nepirkčiau aš tokio daikto...
Juk čia paspiriama mašinytė - nuo kokių 2,5 metų max nuo jos tenka nulipti, nes su kelėnais ausis pradedamos liesti, o ir jau pats laikas mokintis minti pedalus tokiam amžiuje. Pernelyg trumpalaikis žaislas, o investicija bus nemaža. Ir dar klausimas ar norės jis su ja žaisti ir vėžintis.doh.gif
Mano vaikiui už porps savaičių sueina 2 metukai, tai pasakysiu, kad prieš kokius 2-3 mėn pradėjo suprasti kam vairas reikalingas. Turėjome Chicco paspiriamą mašiną ir paspirtuką, tai nugalėtojas vienareikįmiškai paspirtukas :0 Mums mokintis vairuoti labai gerai buvo su tokiu -
user posted image

O ir jis labai gerai kojytems pasipratinti prieš triratuką tinka. 4u.gif

O šiaip pasimatavimui siūlyčiau nueiti į senukus, ten yra metalinis panašaus tipo triratukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 12 05, 14:43)
Nepirkčiau aš tokio daikto...
Juk čia paspiriama mašinytė - nuo kokių 2,5 metų max nuo jos tenka nulipti, nes su kelėnais ausis pradedamos liesti, o ir jau pats laikas mokintis minti pedalus tokiam amžiuje. Pernelyg trumpalaikis žaislas, o investicija bus nemaža. Ir dar klausimas ar norės jis su ja žaisti ir vėžintis.doh.gif
Mano vaikiui už porps savaičių sueina 2 metukai, tai pasakysiu, kad prieš kokius 2-3 mėn pradėjo suprasti kam vairas reikalingas. Turėjome Chicco paspiriamą mašiną ir paspirtuką, tai nugalėtojas vienareikįmiškai paspirtukas :0 Mums mokintis vairuoti labai gerai buvo su tokiu -
user posted image

O ir jis labai gerai kojytems pasipratinti prieš triratuką tinka.  4u.gif

O šiaip pasimatavimui siūlyčiau nueiti į senukus, ten yra metalinis panašaus tipo triratukas. 4u.gif

Ta masinyte aukstesne, nei tos plasmasines paspiriamos masinos. Maciau 86cm vaika ant jos sedint, tai kojos vos vos sulenktos. Dabartiniam ugiui butu pats tas, tik va brangi ta masina, o kiek patiks neaisku. Turim plasmasine paspiriama masina, kol nemokejo vaiksciot su ja varinejo, paskui stovejo kampe kokius 3-4 menesius, dabar vel jau prisimine ir vazinejas. ax.gif
Del to paspirtuko tai nzn, labai nesunku su juo apvirst ax.gif Nu dar mastau apie medini paspiriama dviratuka, bet ten visai lygsvara laikyt reik, tai nzn nzn. Arba ta masinyte pirkism arba normalu trirati, tik neaisku, kada mint ismoktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 05, 14:47)
Ta masinyte aukstesne, nei tos plasmasines paspiriamos masinos. Maciau 86cm vaika ant jos sedint, tai kojos vos vos sulenktos.  Dabartiniam ugiui butu pats tas, tik va brangi ta masina, o kiek patiks neaisku. Turim plasmasine paspiriama masina, kol nemokejo vaiksciot su ja varinejo, paskui stovejo kampe kokius 3-4 menesius, dabar vel jau prisimine ir vazinejas. ax.gif
Del to paspirtuko tai nzn, labai nesunku su juo apvirst ax.gif  Nu dar mastau apie medini paspiriama dviratuka, bet ten visai lygsvara laikyt reik, tai nzn nzn. Arba ta masinyte pirkism arba normalu trirati, tik neaisku, kada mint ismoktu doh.gif

Tikrai , nepastebėjau, kad mašina skirta nuo 3 metų vaikučiams.
Nors kiek matau aplink vaikučių, tai 3-4 metukų dauguma jau ir dviratį su papildomais ratukais jau bandosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 12 05, 17:29)
Tikrai , nepastebėjau, kad mašina skirta nuo 3 metų vaikučiams.
Nors kiek matau aplink vaikučių, tai 3-4 metukų dauguma jau ir dviratį su papildomais ratukais jau bandosi  bigsmile.gif

Nu faktas, kad reiktu ir dviratuko, bet man ir tos masinytes noris, ypac dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 05, 17:50)
Nu faktas, kad reiktu ir dviratuko, bet man ir tos masinytes noris, ypac dabar biggrin.gif

Nepamirškim, kad reikia žiūrėti, ko vaikui labiau reikėtų, o ne kas mums gražu ir norisi. Čia pastebėjau dažniausia tėvelių klaida blush2.gif

Beje, pabandykite pradžiai pasimatuoti tą mašiniuką, kad nebūtų per didelė Jūsų mažajam, bes paskui nepasieks žemės su ja 4u.gif Jei jau skirta nuo 3 metų, tai matyt kad tikrai žymiai didesnė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 12 05, 18:19)
Nepamirškim, kad reikia žiūrėti, ko vaikui labiau reikėtų, o ne kas mums gražu ir norisi. Čia pastebėjau dažniausia tėvelių klaida  blush2.gif

Beje, pabandykite pradžiai pasimatuoti tą mašiniuką, kad nebūtų per didelė Jūsų mažajam, bes paskui nepasieks žemės su ja  4u.gif  Jei jau skirta nuo 3 metų, tai matyt kad tikrai žymiai didesnė.  4u.gif

Del masinos tai nebutu, kur pasimatuot, bet, kaip minejau, maciau 86cm ugio berniuka ant jos, tai liuxiskai thumbup.gif Del dviratuko bijau labiau, nes nenoriu tokio, kuris kitamet trimeciui jau bus mazas (o gal klystu? g.gif ). O toki bijau, kad dar nepamins vienas g.gif Zodziu, tokia dilema, kai renkies triratuka uz mazdaug 300lt, tai noris, kad bent 2 sezonams butu. ax.gif O realiai tam vaikui dar dzin balalaika ka ir kaip atrodanti tures irnesakyk.gif Man atrodo cia bet kurios vaikui labiau patiktu tie baisus plasmasiniai triraciai, su zasinu, meskinu ir pan. galvom ant vairo, nei va, kad mes cia nostalgiskai renkam, panasius i vaikysteje turetus triratukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 05 gruodžio 2011 - 18:29
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 05, 18:25)
Del masinos tai nebutu, kur pasimatuot, bet, kaip minejau, maciau 86cm ugio berniuka ant jos, tai liuxiskai thumbup.gif  Del dviratuko bijau labiau, nes nenoriu tokio, kuris kitamet trimeciui jau bus mazas (o gal klystu? g.gif ). O toki bijau, kad dar nepamins vienas g.gif Zodziu, tokia dilema, kai renkies triratuka uz mazdaug 300lt, tai noris, kad bent 2 sezonams butu. ax.gif O realiai tam vaikui dar dzin balalaika ka ir kaip atrodanti tures irnesakyk.gif  Man atrodo cia bet kurios vaikui labiau patiktu tie baisus plasmasiniai triraciai, su zasinu, meskinu ir pan. galvom ant vairo, nei va, kad mes cia nostalgiskai renkam, panasius i vaikysteje turetus triratukus.

Manau dviejų metukų pamins ir šitą, ypač jei pradėsite mokintis ir iš ankščiau smile.gif
Viskas priklauso nuo Jūsų vaiko, jei jis vaikas toks judresnis, tuomet drąsiai pirkite ir nebijokite, tereikės supaindinti kam pedalai skirti biggrin.gif
O tokį triratuką galima ir iki 4 metų drasiai minti smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=pltKSyKUX1w
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 12 05, 18:45)
Manau dviejų metukų pamins ir šitą, ypač jei pradėsite mokintis ir iš ankščiau smile.gif
Viskas priklauso nuo Jūsų vaiko, jei jis vaikas toks judresnis, tuomet drąsiai pirkite ir nebijokite, tereikės supaindinti kam pedalai skirti biggrin.gif
O tokį triratuką galima ir iki 4 metų drasiai minti smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=pltKSyKUX1w

Tai is visu triraciu tik ant tokio aki as ir pakabinus, tik gaila, kad tiek pigu.lt, tiek paukciupiene tie triraciai be stumimo rankenos. Jauciu, kad dar prireiktu bent jos. g.gif
Aj tiek to, bandau jau aukcione viena laimet, kaip tik radau pardavinejant MB brolio mieste, belieka laimet, bet aukcionas dar visa savaite doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 05 gruodžio 2011 - 19:49