ar 1,5 metu jau galima pirkti triratuka, ar jis pamins, ar geriau balansini, nes reikia dovanu
QUOTE(Rufi @ 2011 12 05, 09:20)
Visi aplink ir taip pirstu prie galvos sukioja, kad triracius ziuriu po 300lt, o kai pradesiu po 450 ziureti visai durne vadins.
Kitaip sakant viskas remiasi i kaina, o ji mano nuomone ispusta 

Nežinau, kur Jūs tuos milijonus matote

Papildyta:
QUOTE(terle @ 2011 12 05, 10:50)
ar 1,5 metu jau galima pirkti triratuka, ar jis pamins, ar geriau balansini, nes reikia dovanu
Abejoju, kad tiks balansinis tokiam amžiui... Balansiniai dažniausiai skirti 3-4 m. vaikučiui. O triratuko irgi gali nepaminti, retai kuris tokio amžiaus suvokia, ką reikia daryti su tuo daiktu

QUOTE(terle @ 2011 12 05, 10:50)
Siulyciau ne triratuka, nes tikrai dar ankstoka o ant riju kojyciu paspirtuka - scutle bug tai vadinama

QUOTE(geltoniausia @ 2011 12 05, 11:08)
Nežinau, kur Jūs tuos milijonus matote
Jeigu pirkti pas mus tai taip, dažnai nerealiai išpūstos būna. Atsidariau pirmus pasitaikiusius puslapius, kad ir čia ar čia. Kainos pakritusios ir tikrai normalios, o triratukai labai kokybiški. Galų gale, galit ir naudotą ieškoti, nes visai nesusidrožia jie 
Papildyta:
Abejoju, kad tiks balansinis tokiam amžiui... Balansiniai dažniausiai skirti 3-4 m. vaikučiui. O triratuko irgi gali nepaminti, retai kuris tokio amžiaus suvokia, ką reikia daryti su tuo daiktu
Pirkit su stūmimo rankena triratuką, tik ne tokį kinietišką muzikinį, jie niekam tikę tarškaliukai.

Papildyta:

O kiek dar atsiuntimas is JAV, vat ir susidaro ta kosmine suma

Galvojau galvojau, noriu normalaus triratuko.. Bet bijau, kad mano dvimetis sia vasara (geguzes 21d bus dveji) dar nepamins. Ziurinejau dar ir sita, bet ismokus vaziuot, ji turetu but sunkiau mint, nei pirmaji, nes pastarojo sedyne zemiau, o ir kas man is to stumimo rankenos, jei ji vairo nevaldo
Nusprendziau, kad siai vasarai butu gerai sis bolidas
Lieka tik SB ikalbet, kad pirkt sia masina, o ne trirati
Ka jus manot?
Atkalbekit arba pritarkit

Ka jus manot?

QUOTE(Požiūris @ 2011 12 05, 11:36)
Galvojau galvojau, noriu normalaus triratuko.. Bet bijau, kad mano dvimetis sia vasara (geguzes 21d bus dveji) dar nepamins. Ziurinejau dar ir sita, bet ismokus vaziuot, ji turetu but sunkiau mint, nei pirmaji, nes pastarojo sedyne zemiau, o ir kas man is to stumimo rankenos, jei ji vairo nevaldo
Nusprendziau, kad siai vasarai butu gerai sis bolidas
Lieka tik SB ikalbet, kad pirkt sia masina, o ne trirati
Ka jus manot?
Atkalbekit arba pritarkit 

Ka jus manot?

Nepirkčiau aš tokio daikto...
Juk čia paspiriama mašinytė - nuo kokių 2,5 metų max nuo jos tenka nulipti, nes su kelėnais ausis pradedamos liesti, o ir jau pats laikas mokintis minti pedalus tokiam amžiuje. Pernelyg trumpalaikis žaislas, o investicija bus nemaža. Ir dar klausimas ar norės jis su ja žaisti ir vėžintis.

Mano vaikiui už porps savaičių sueina 2 metukai, tai pasakysiu, kad prieš kokius 2-3 mėn pradėjo suprasti kam vairas reikalingas. Turėjome Chicco paspiriamą mašiną ir paspirtuką, tai nugalėtojas vienareikįmiškai paspirtukas :0 Mums mokintis vairuoti labai gerai buvo su tokiu -

O ir jis labai gerai kojytems pasipratinti prieš triratuką tinka.

O šiaip pasimatavimui siūlyčiau nueiti į senukus, ten yra metalinis panašaus tipo triratukas.

QUOTE(shokoladas123 @ 2011 12 05, 14:43)
Nepirkčiau aš tokio daikto...
Juk čia paspiriama mašinytė - nuo kokių 2,5 metų max nuo jos tenka nulipti, nes su kelėnais ausis pradedamos liesti, o ir jau pats laikas mokintis minti pedalus tokiam amžiuje. Pernelyg trumpalaikis žaislas, o investicija bus nemaža. Ir dar klausimas ar norės jis su ja žaisti ir vėžintis.
Mano vaikiui už porps savaičių sueina 2 metukai, tai pasakysiu, kad prieš kokius 2-3 mėn pradėjo suprasti kam vairas reikalingas. Turėjome Chicco paspiriamą mašiną ir paspirtuką, tai nugalėtojas vienareikįmiškai paspirtukas :0 Mums mokintis vairuoti labai gerai buvo su tokiu -

O šiaip pasimatavimui siūlyčiau nueiti į senukus, ten yra metalinis panašaus tipo triratukas.

Ta masinyte aukstesne, nei tos plasmasines paspiriamos masinos. Maciau 86cm vaika ant jos sedint, tai kojos vos vos sulenktos. Dabartiniam ugiui butu pats tas, tik va brangi ta masina, o kiek patiks neaisku. Turim plasmasine paspiriama masina, kol nemokejo vaiksciot su ja varinejo, paskui stovejo kampe kokius 3-4 menesius, dabar vel jau prisimine ir vazinejas.

Del to paspirtuko tai nzn, labai nesunku su juo apvirst

QUOTE(Požiūris @ 2011 12 05, 14:47)
Ta masinyte aukstesne, nei tos plasmasines paspiriamos masinos. Maciau 86cm vaika ant jos sedint, tai kojos vos vos sulenktos. Dabartiniam ugiui butu pats tas, tik va brangi ta masina, o kiek patiks neaisku. Turim plasmasine paspiriama masina, kol nemokejo vaiksciot su ja varinejo, paskui stovejo kampe kokius 3-4 menesius, dabar vel jau prisimine ir vazinejas.
Nu dar mastau apie medini paspiriama dviratuka, bet ten visai lygsvara laikyt reik, tai nzn nzn. Arba ta masinyte pirkism arba normalu trirati, tik neaisku, kada mint ismoktu 

Tikrai , nepastebėjau, kad mašina skirta nuo 3 metų vaikučiams.
Nors kiek matau aplink vaikučių, tai 3-4 metukų dauguma jau ir dviratį su papildomais ratukais jau bandosi

QUOTE(shokoladas123 @ 2011 12 05, 17:29)
Tikrai , nepastebėjau, kad mašina skirta nuo 3 metų vaikučiams.
Nors kiek matau aplink vaikučių, tai 3-4 metukų dauguma jau ir dviratį su papildomais ratukais jau bandosi

Nu faktas, kad reiktu ir dviratuko, bet man ir tos masinytes noris, ypac dabar

QUOTE(Požiūris @ 2011 12 05, 17:50)
Nepamirškim, kad reikia žiūrėti, ko vaikui labiau reikėtų, o ne kas mums gražu ir norisi. Čia pastebėjau dažniausia tėvelių klaida

Beje, pabandykite pradžiai pasimatuoti tą mašiniuką, kad nebūtų per didelė Jūsų mažajam, bes paskui nepasieks žemės su ja

QUOTE(shokoladas123 @ 2011 12 05, 18:19)
Nepamirškim, kad reikia žiūrėti, ko vaikui labiau reikėtų, o ne kas mums gražu ir norisi. Čia pastebėjau dažniausia tėvelių klaida
Beje, pabandykite pradžiai pasimatuoti tą mašiniuką, kad nebūtų per didelė Jūsų mažajam, bes paskui nepasieks žemės su ja
Jei jau skirta nuo 3 metų, tai matyt kad tikrai žymiai didesnė. 

Del masinos tai nebutu, kur pasimatuot, bet, kaip minejau, maciau 86cm ugio berniuka ant jos, tai liuxiskai

QUOTE(Požiūris @ 2011 12 05, 18:25)
Del masinos tai nebutu, kur pasimatuot, bet, kaip minejau, maciau 86cm ugio berniuka ant jos, tai liuxiskai
Del dviratuko bijau labiau, nes nenoriu tokio, kuris kitamet trimeciui jau bus mazas (o gal klystu?
). O toki bijau, kad dar nepamins vienas
Zodziu, tokia dilema, kai renkies triratuka uz mazdaug 300lt, tai noris, kad bent 2 sezonams butu.
O realiai tam vaikui dar dzin balalaika ka ir kaip atrodanti tures
Man atrodo cia bet kurios vaikui labiau patiktu tie baisus plasmasiniai triraciai, su zasinu, meskinu ir pan. galvom ant vairo, nei va, kad mes cia nostalgiskai renkam, panasius i vaikysteje turetus triratukus.

Manau dviejų metukų pamins ir šitą, ypač jei pradėsite mokintis ir iš ankščiau

Viskas priklauso nuo Jūsų vaiko, jei jis vaikas toks judresnis, tuomet drąsiai pirkite ir nebijokite, tereikės supaindinti kam pedalai skirti

O tokį triratuką galima ir iki 4 metų drasiai minti

http://www.youtube.c...h?v=pltKSyKUX1w
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 12 05, 18:45)
Manau dviejų metukų pamins ir šitą, ypač jei pradėsite mokintis ir iš ankščiau 
Viskas priklauso nuo Jūsų vaiko, jei jis vaikas toks judresnis, tuomet drąsiai pirkite ir nebijokite, tereikės supaindinti kam pedalai skirti

Tai is visu triraciu tik ant tokio aki as ir pakabinus, tik gaila, kad tiek pigu.lt, tiek paukciupiene tie triraciai be stumimo rankenos. Jauciu, kad dar prireiktu bent jos.

Aj tiek to, bandau jau aukcione viena laimet, kaip tik radau pardavinejant MB brolio mieste, belieka laimet, bet aukcionas dar visa savaite