Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukai

Ant Deluxe modelio dedasi guma, o ratukai yra plastmasiniai, bet teko girdeti, kad jie lengviau ir minksciau pravaziuoja nei, kad kietos gumos ratuku turetojai Zoo modeliukai g.gif Butu idomu suzinoti naudojusiu mamyciu nuomones. Pirma karta girdziu, kad ta gumine juostele nusiima, jei tikrai taip yra tai tada geriau jau Zoo, bet gal cia tik brokas kazkuriam triratuke buvo su ta nukritusia guma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 09 14, 12:58)
Ant Deluxe modelio dedasi guma, o ratukai yra plastmasiniai, bet teko girdeti, kad jie lengviau ir minksciau pravaziuoja nei, kad kietos gumos ratuku turetojai Zoo modeliukai g.gif Butu idomu suzinoti naudojusiu mamyciu nuomones. Pirma karta girdziu, kad ta gumine juostele nusiima, jei tikrai taip yra tai tada geriau jau Zoo, bet gal cia tik brokas kazkuriam triratuke buvo su ta nukritusia guma g.gif

As esu macius pravaziuojant triratuka su krentancia guma ir lyg forume kazkas rase, o ar daznai tai pasitaiko-nzn.
Atsakyti
Turim Zoo modeliuka ir labai dizaugiames
Atsakyti
Sveiki.
norėtume nupirkti dukrelei, tokį triratuką, kaip kad važinėjom mes, senais, rusų laikas ax.gif ir šiaip sudomino pats triratuko modelis, kad pėdaliukai būtų minami ne priekyje, o viduryje triratuko. manau taip žymiai lengviau turėtų būti, ką Jūs manot?? g.gif
kalbu apie tokį:
user posted image

kaip Jums toks triratukas? gal turit patirties, gal pirkę, ar patiko, kaip sekėsi važiuot vaikučiams?
ačiū už nuomones, labai padėsit 4u.gif
Atsakyti
Kaina apie 300 lt. verta? g.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Man labai patinka tokie triratukai, kai tik maziukas ismoks pats minti pedaliukus, butinai tokio ieskosim. Gal galit parasyti kur tokiu buna pirkti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kalėdų senelis labai ieško tokio tipo triratuko.

Gal kas žinote ur dar jų galima rasti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 11 25, 17:36)
Sveikos,

Kalėdų senelis labai ieško tokio tipo triratuko.

Gal kas žinote ur dar jų galima rasti?

user posted image

STAI CIA wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 25, 20:32)

O gal kas esat mate panasu tik su rankena?
Radus esu toki, bet kazkaip 440 moketi nekyla ranka smile.gif
http://prekybajums.l...classique-.html

Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2011 12 02, 10:12)
O gal kas esat mate panasu tik su rankena?
Radus esu toki, bet kazkaip 440 moketi nekyla ranka smile.gif
http://prekybajums.l...classique-.html

Gal kazkiek pigiau ir galima rasti, bet tokiu dviratuku kaina automatiskai didesne, nes jie jau normalus dviratukai, lenciuginiai, vaikas normaliai mint gali, ko nepasakyciau apie tuos, kur pedalai ant priekinio rato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 02 gruodžio 2011 - 14:21
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 02, 15:17)
Gal kazkiek pigiau ir galima rasti, bet tokiu dviratuku kaina automatiskai didesne, nes jie jau normalus dviratukai, lenciuginiai, vaikas normaliai mint gali, ko nepasakyciau apie tuos, kur pedalai ant priekinio rato.

Apie grandine tai visai nepagalvojau...
Bet vistiek reikia rankenos gale smile.gif

Dar ziuriu sita varianta, bet girdejau, kad tos gumos ant ratu linkusios nukristi smile.gif
http://neidukas.lt/i...o...t&Itemid=49
Atsakyti