Įkraunama...
Įkraunama...

Worčesterio mamytės

sveikutes o as nelabai turiu laiko nes radau toki darbuka padedu 1mamai saugoti dvinuku porele 7men soske.gif vel prisiminiau senus laikus savo nors nera jau taip senai dar tik maniskiui 2su puse smile.gif bet kokie grazucei ka tu thumbup.gif seip mama turi 3vaikus bet dukra 3m eina i darzeli.tai dejau skelbima kad ieskausi darbo ir paskambino.pasiule kas diena ateiti po 5val pabuti nuo 10val iki 15val uz valanda 4lt.na nera daug bet vis va 20lt tai sav 100lt jau man ir maistui uztex savaitei.o ir nors nelegalu tai ir darbo birza dar mokes,uz vaika gausiu,gaunu dar soc pasalpa.seip priteisti alimentai bet nemoka kolkas.tokios ir naujienos pas mane.pavasaris beroc jau pas mus thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Labas rytas, pusryciaujat, ane biggrin.gif
user posted image

Puppsi, issivaizduoju kaip tau nelengva. O tau paciai yra kas padeda?

As vel namie, Gerda vakar paveme kelis kartus, sianakt apsiveme, bet be tempos, tai laukiu dar i moksa nevedu, ziuresim kaip siandien seksi. Jei nepraeis, reiks pas gydytoja pirmadieni verysad.gif

As sianakt irgi apsivemiau, kazkokio slamo jau prisivalgaiu, kad skarndis sustojo, naktis "puiki'' doh.gif

Siandien toks neblogas oras kazkaip iseit is namu norisi smile.gif po pietu gal ir islyst reikes g.gif

Ehrence, kaip tu del siandieninio pasivaiksciojimo, gal susimatom? Ar neisi niekur?

Atsakyti
Sveikos mamytes negalejau su jumis susirasyneti nes turiu drauge su mazyle atvaziavus tai kai du vaikai namie tai ner nei laiko nei gali prisesti nes ir jom reikia prie kompo pasedeti smile.gif

Reida kaip tavo dukryte laikosi, bei pati, jau geriau. Jus turbut kaskokiu maistu esate apsinuodijusios.

Ar skambinai tai moteriskei jai taip tai ka sake mirksiukas.gif
Atsakyti
[COLOR=red]Labas rytas mergickos.reida man financiskai tai mano tetis padeda biskuti kiek galima,o maziu auginant tai mano kriksto mama padeda,patare kiek gali.Kaip jusu sveikatos,gal jau pasveikote? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ehrence, tau sekasi sveciu vis pas tave pilna thumbup.gif

As siandein eisiu del incurenco i pokalbi, ziuresim kaip cia bus doh.gif

Pas mane visa seima viduriuoja, Goda apsiveme sianakt, Gerda jau lygtais baigia sirgti. O saugusieji tik pradedam schmoll.gif
Kokia cia bacila uzpuole nesuprantu doh.gif
Atsakyti
sveikos mes irgi susirgome sad.gif laringitas mums.labai kosejame,sprinksta ir oro negali ikvepti,gerkle raudona.tai 1 mayte paskolino inhaletori kvepuojame,namie buname.as va ir i darbuka negaliu iseiti.aukletoje paskambini siandien ateiki pasiimki Matuka sako jam blogai labai.tai isejau palikau 1mamyte su savo dvinukais issiprasiau porai dienu kad saviski galeciau pagyditi.gal pades inhaletorius ta mama pagyre ji sako labai gerai garais pkvepuoti.ziuresma kaip sexis.vat ir pavasaris sad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes jo laringitas baisus dalykas pati maza labai daznai sirgdavau tai tikrai zinau kad inhaliatorius labai padeda tai pat ir bulves kai isverdi su lupenos duoti vaikui kvepuoti garus.

Sveika reida na kaip sekesi pokalbija del incurenco ka sake ?

Kaip tavo mazytes laikosi kaip pati jautiesi g.gif
Atsakyti
Puppsi, laikykites ir greiciau sveikit, jo labai nekokia liga, mes nesirgom, bet is aplinkiniu pasakojimu zinau 4u.gif

Ehrence, nu nieko ten nesako idomaus, tik kaluse, ar darbo ieskausi, kur gyvenu ir daugiau nieko. Per tris savaites tures laiskas ateit, o per savaite paskui padaro kortele. Ir viskas.

O kaip tau del pasalpu reikalai?

Pas mane Gerda jau pasveiko, o Goda pradejo vemti naktimis po koki karta kosedama. Ir viduriuot nuo siandienos pradejo. As irgi tas pats, nevemiu bet viduriuoju. sianakt visai vos samones nepraradau kol iki tuliko dasliauziau.
Kazkoki negera virusa pasigavom ir juodai negera schmoll.gif

Ehrence, kai pasveiksiu, gal susitinkam kuria diena mirksiukas.gif Siaip diena jauciuos gerai ir visos mes gerai jauciames be tempu. Tai gerda ir i moksa jau leidziu. su Goda paskui einam pasiimti.
Tik norisi greiciau iki galo isgyti, akd jums viruso neperleist.

Pas mane Gerda jau baige nervus istampyt su savo issiblaskimu. Vakar striuke pamete. Be to du megztinius jau pamete. kepure ir salika per dvi savaites doh.gif
Is kur pinigu idomu tiek paiimti , kad kas antra diena pirkinet uniformas doh.gif
Atsakyti
sveikutes aciu uz linkejimus pasveikti bet visdar sergame sad.gif o jums nebus kox roto virusas,gal maistu aosinuodijote?
Atsakyti
Jo man atrodo nedelskit o i poliklinika uzsirasykit nes kas tn zino koki virusa pagavot , jai roto virusas tai kiek zinau jis yra labai negeras ypac vaikams nes gali reiketi ir antibijotiku. As visus dokumentus jau esu pridavusi ir skambina tai sake laukit kol pinigelius perves tai va. tai aisku reida kaipasveiksim butinai susityksim sekmes gydytis smile.gif
Atsakyti
o pvz man dar nenuvykus o likus kokiam iki atvykimo.be manes ar galetu pvz mano tete kaska pradeti pildyti is pasalpu ar kaska.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 23, 16:47)
o pvz man dar nenuvykus o likus kokiam iki atvykimo.be manes ar galetu pvz mano tete kaska pradeti pildyti is pasalpu ar kaska.

As jei buciau zinojusi, tai buciau iskart prasiusi, kad MB butu paskambines del incurenso, kad laiska atsiusto, o tik tada jie paskiria data pokalbiui, bet tas laiskas ateina per kokias 1-3 savaites. taip pat ir del chald benifit anketos skambinciausi, akd ja atsiustu, nes irgi 1-3 sav. laiko siuncia.
turetum iskart atvaziavusi ir iskarto uzsipildytum.

Del roto viruso, tai nelabai gali toks mums buti, nes vemtu ir viduriuotu i diena po 10 kartu o ne po viena.
Antibu turiu jei ka dvi dezutes, laukiu blogiausio. Cia nuo kazko kito, arba kazkoks neaiskus siaip virusiukas siaucia.

Ehrence, tau gerai, o as dar dvi kokias savaites ar menesi lauksiu incurenco numerio ir tada tik uzpildysiu child benifit, anketa bent jau atsiunte.

Atsakyti