Ir jus su kovo 11d
Tai kelinta susitinkam?
laba diena geras rytas ilgai miegojome sikart,leido mamaytei sunelis pamiegoti siandien kepame kexa dabar abu.o kas pas jus mergaites naujo?!
Labas rytas, man jis ne koks.Mano Gerda susirgo. Gydomes dabar.
Ehrence, buvo vyras siandien turgeli vezimo nupirkt, bet su vezimais neatvazeves zmogus, tai nutarem is nauju pirkti , pardeje
Ar ziurejai nuotraukas, atsidare tau albumas?
Ir kur ten pas ka, job centre reikia tu formu prasyt
Nusprendem mes vakar savo busta nuomotis, vieno kambario. Jei suzinotum koki varianta, pranesk
Pupppsi, man labai labai labai keksai patinka gaila, kad dar ne cia gyveni, uzpultume i svecius keksu valgyt
Ehrence, buvo vyras siandien turgeli vezimo nupirkt, bet su vezimais neatvazeves zmogus, tai nutarem is nauju pirkti , pardeje
Ar ziurejai nuotraukas, atsidare tau albumas?
Ir kur ten pas ka, job centre reikia tu formu prasyt
Nusprendem mes vakar savo busta nuomotis, vieno kambario. Jei suzinotum koki varianta, pranesk
Pupppsi, man labai labai labai keksai patinka gaila, kad dar ne cia gyveni, uzpultume i svecius keksu valgyt
Sveika tai saunu kad nusprendete ieskoti savo, nueini i job centra ten yra telefonai ir virsui parasyta jums reikia working tax credit, child tax credit formos tegul tik susavimi turi incurence nr. nes jo klaus ir zinoti savo adresa.
Ne neatsidaro man ir negaliu paziureti nuotrauku
PUPPSI KAIP TAU FAINA KAD MAZYLIS DAVE TAU PAMIEGOTI ILGIAU AS TAI NEPRISIMENU KADA MIEGOJAU IKI 10 VAL RYTO VISADA MANISKE ATSIKELE APIE 7 RYTO
Ne neatsidaro man ir negaliu paziureti nuotrauku
PUPPSI KAIP TAU FAINA KAD MAZYLIS DAVE TAU PAMIEGOTI ILGIAU AS TAI NEPRISIMENU KADA MIEGOJAU IKI 10 VAL RYTO VISADA MANISKE ATSIKELE APIE 7 RYTO
nieko kepsime kai atvyxime mes.sakiau iskart isigysiu bleka kexui patinka man jis nei daug darbo nei ka prie arbatos skanu.gali isideti ko nori razinu ar dziovintu vaisiu dar skaniau bus.tete maniskiui praita vasara turge pirko vezima uz 8sv toki ale skietis tai mums padejo tom 3sav laiko.seip mes kai einame i darzeli kelemes 7val abu tik sav ilgiau kartais pasimiegame,cia jau nuo jo noro priklauso
Ehrence, aciu
Kaip as noriu dabar ko skanaus
Pabandysiu as nueit ir atsidaryt, paziuresiu gal ir man neatsidarys.
Kaip as noriu dabar ko skanaus
Pabandysiu as nueit ir atsidaryt, paziuresiu gal ir man neatsidarys.
Man kazkodel irgi nebeatsidaro, sukuriau kita, baigiu ikelti nuotraukas.
I AZ parasysiu slaptazodi ir prisijungimo varda.
I AZ parasysiu slaptazodi ir prisijungimo varda.
ka jus cia kurete vis?
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 12, 15:27)
ka jus cia kurete vis?
vakar biski fotografavomes, tai padariau albuma , kad butu bendras meetu nuotraukeles kur paziuret.
Galiu ir tau imest i AZ slaptazodi ir prisijugimo varda
davai noriu pasiziureti ir as,bent taip susipazinsiu is arciau dar daugiau laukiu
vau vau pozuotojos merginos ziurejau i fotkes ir bandziau spelioti ta su ruzava bus sviesiaplaukes mamos dukryte ar suklydau?sorry kad pasiklausiu o kuri mama busite kuri vardu? sviesiaplauke bus Renata ar Ruta?ale tik dabar pamasciau kad maniskis tarp paneliu kompanijos bus.pas jus merginos dar su 1mama susirasiau kelis kartus is sito miestuko irgi turi 2merginas :)5panos ir meniski nu sekasi jam.nes darze grupeje tai irgi 8panos ir tik 2vaikinai