Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

Sis sampunas ne tik padeda atsikratyti pleiskanu, bet, del arbatmedzio aliejaus, padeda sustiprint plauko svoguneli.
Atsakyti
O ka galetumete patarti mano dehidratuotai, misriai, linkusiai i sausuma odai... Per ziema taip issdziuvau, kad nebezinau ne ka daryti, nei ko imtis. Man 27 metai.
Atsakyti
o kaip tas plauku saknu stiprinamasis gelis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 02 25, 01:29)
o kaip tas plauku saknu stiprinamasis gelis? ax.gif

Na, man asmeniskai jis labai patinka. Vienu metu labai pradejo slinkti plaukai, jie pasidare kazkokie silpni. Surizikavau nusipirkti sita priemone. Po menesio ypatingu pasikeitimu lyg ir nepastebejau, bet buvo gaila ismesti toki kieki serumo. ax.gif Naudojau toliau (paprastai po kiekvieno galvos plovimo). Dar po menesio plaukia tapo zymiai stipresni, nustojo slinkti thumbup.gif . Be to, sitas serumas visai neriebalina plauku, duoda toki malonu saldomaji pojuti. Zodziu, man jis labai patinka ir padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2010 02 24, 23:35)
Na, man asmeniskai jis labai patinka. Vienu metu labai pradejo slinkti plaukai, jie pasidare kazkokie silpni. Surizikavau nusipirkti sita priemone. Po menesio ypatingu pasikeitimu lyg ir nepastebejau, bet buvo gaila ismesti toki kieki serumo. ax.gif Naudojau toliau (paprastai po kiekvieno galvos plovimo). Dar po menesio plaukia tapo zymiai stipresni, nustojo slinkti thumbup.gif . Be to, sitas serumas visai neriebalina plauku, duoda toki malonu saldomaji pojuti. Zodziu, man jis labai patinka ir padeda thumbup.gif

man jis irgi padejo, sumazejo slinkimas zymiai thumbup.gif bet va perskaiciau sia zinute ir paaiskejo, kad ji galima visai kitaip naudot nei kad as naudoju biggrin.gif as tai juo issitepu saknis, palaikau pora valandeliu ir tada plaukus isplaunu... nezinojau, kad jo nereikia perplaut blush2.gif
Atsakyti
del mineralinio aquavarim toninio kremo - tai bent jau paciam Faberlic kataloge parasyta, kad pirma reik issitept baltu pagrindu. tada kai susigeria - tept rudu. smile.gif
(parasyta 2008 kovo men kataloge)
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2010 02 25, 00:35)

kaip gerai, kad Jums neriebalina plaukų, man juo išsitepus plaukai iš karto susiriebaluoja, todėl tepu tiktai prieš galvos plovimą ax.gif nors gal per daug tepu, įdomu pasidarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2010 02 25, 11:03)
kaip gerai, kad Jums neriebalina plaukų, man juo išsitepus plaukai iš karto susiriebaluoja, todėl tepu tiktai prieš galvos plovimą  ax.gif  nors gal per daug tepu, įdomu pasidarė  g.gif

man irgi riebina, tai as juo tepdavau ne po plovimo, o sekancia diena, ta prasme galva plaunu kas antra diena, tai ta diena kai neplaunu nakciai tepdavau su su juo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelis :-) @ 2010 02 21, 08:23)
sveikutes, gal kas bandete expert poru sutraukiamaji kremuka? jau gera men. naudoju, bet nepasakyciau, kad labai matomi rezultatai.... unsure.gif .....Ir dar apie secret pudra gal kas pasidalintu nuomone.. 4u.gif  naudoju tonini "mineralu kokteilis" kremuka, bet noreciau ir pastaraja pabandyti... kuris geresnis? Laukiu ir is anksto dekoju uz nuomones  ax.gif

secret pudra turiu, tai patenkinta, tik i atspalvius atidziau reik ziureti, nes pirkau pacia sviesiausia ( visada tokias perku, o si sviesesne), bet ji tik ziemai tiks, nes vasara jau bus per sviesi..
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2010 02 24, 23:35)

o plauku augimui itakos neturi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 02 25, 15:38)
o plauku augimui itakos neturi? 4u.gif

vat i sita klausima nieko negaliu atsakyti, nes mano plaukai ir taip visada labai greitai auga (galetu ir leciau augti, nereiketu taip daznai pas kirpeja vaziuoti biggrin.gif )
Atsakyti
naujuju lupu dazu YOU NOVA spalva 4277 kasiopeja spalva nurodyta kataloge visiskai neatitinka spalvos tikroveje blink.gif tikroveje jinai tokia violetine, o kataloge ant raudonumo unsure.gif visiskas marazmas doh.gif
ar kas nors dar susidurete su siuo netiketumu?
Atsakyti