Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

Sveiko mamos.
Rasau, noredama Jus visas pagirti ir turedama klausimeli: gal kuri netycia siuna odineius batelius-tapkutes. Tokius mini mokasinus. Mano mazasis nevaiksto, bet i lauka tik su kojinytem nesinori lekti , nors ir sedint vezime. Gal kuri turi ka nors panasaus. Buciau labai dekinga uz info.
Kurybines sekmes smile.gif
Atsakyti
[quote=trr,2010 04 28, 15:23]
keliu temą ir dedu naują dėžutę. ramunės biggrin.gif . reljefas, intarsija.

Super. Man labai patiko.
Atsakyti
Mano nauji darbeliai.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nuostabus darbeliai wub.gif
turiu toki klausimeli,galkas turite nereikalingu odos atraizu? blush2.gif reikia nedaug..tinka mazi gabaliukai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 23, 20:22)
sveikos 4u.gif
nuostabus darbeliai wub.gif
turiu toki klausimeli,galkas turite nereikalingu odos atraizu? blush2.gif reikia nedaug..tinka mazi gabaliukai.. smile.gif

nereikalingų nebūna jei darai kažką biggrin.gif o kiek tas nedaug? ax.gif jei kokiam vienam papuošalui tai galiu pora skiaučių padovanoti.. 4u.gif

krita, gražios sagės, tvarkingai atliktos, tik nefotografuokit ant tokio ryškaus fono (ir dar kai spalva sutampa su papuošalo spalvomis.) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 25 gegužės 2010 - 14:39
QUOTE(trr @ 2010 05 25, 15:31)
nereikalingų nebūna jei darai kažką  biggrin.gif  o kiek tas nedaug?  ax.gif  jei kokiam vienam papuošalui tai galiu pora skiaučių padovanoti..  4u.gif

man auskaram...tai turbut daug nereikia rolleyes.gif ir dar,jus kai dirbat su oda,gal zinosit...man reiktu odoj skylutes ismusti (auskarams),kur toki prietaisa rast?kokia jo kaina?o gal kazkur galima nunest,kad ismust? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 25, 15:58)
man auskaram...tai turbut daug nereikia  rolleyes.gif ir dar,jus kai dirbat su oda,gal zinosit...man reiktu odoj skylutes ismusti (auskarams),kur toki prietaisa rast?kokia jo kaina?o gal kazkur galima nunest,kad ismust? g.gif

nu yra tokie repliniai skylamušiai (jau kalbėjau apie juos, gal ankstensnėje temoje, ir foto dėjau) mačiau jų pasitaiko ir siuvimo reikmenyse ir rankdarbių pardose, o dar būna kalami skylamušiai (šituos kur kas sunkiau gauti). bet vargu ar apsimoka pirkti dėl dviejų skylučių biggrin.gif o kur daro jas nepasakysiu, nes nežinau, gal pas kokį geranorišką batsiuvį užsukti biggrin.gif beje, kokios spalvos odos reiktų ir kokiam mieste esate?
aa, jau matau, kaunas, tai gal rasit žmogų, kuris mokosi kauno kolegijos vienožinskio menų fakultete odininkystę, priskyluos jums kiek tik reikia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 25 gegužės 2010 - 17:02
QUOTE(trr @ 2010 05 25, 17:59)
nu yra tokie repliniai skylamušiai (jau kalbėjau apie juos, gal ankstensnėje temoje, ir foto dėjau) mačiau jų pasitaiko ir siuvimo reikmenyse ir rankdarbių pardose, o dar būna kalami skylamušiai (šituos kur kas sunkiau gauti).  bet vargu ar apsimoka pirkti dėl dviejų skylučių  biggrin.gif o kur daro jas nepasakysiu, nes nežinau, gal pas kokį geranorišką batsiuvį užsukti  biggrin.gif beje, kokios spalvos odos reiktų ir kokiam mieste esate?
aa, jau matau, kaunas, tai gal rasit žmogų, kuris mokosi kauno kolegijos vienožinskio menų fakultete odininkystę, priskyluos jums kiek tik reikia.   smile.gif

aciu... 4u.gif pati ta fakulteta baigiau.. ax.gif teks pas odos destytoja gal keliaut.. rolleyes.gif
oodos tai gal juodos,violetines-nedideliu gabaliuku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 25 gegužės 2010 - 17:35
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 25, 18:35)
aciu... 4u.gif pati ta fakulteta baigiau.. ax.gif teks pas odos destytoja gal keliaut.. rolleyes.gif
oodos tai gal juodos,violetines-nedideliu gabaliuku..

bet spėju ne odą baigėte? bigsmile.gif tai žinoma nueikite dienos metu, paaiškinkit ko reikia manau tikrai išskyluos.. tik reiks pačio mažiausio diametro skylamušio, nes gaminys smulkus.
o odelių pabandysiu paieškoti, jeigu rasiu, vokelyje išsiūsiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 05 25, 17:59)
o dar būna kalami skylamušiai (šituos kur kas sunkiau gauti). 

Jei galima įsiterpsiu blush2.gif
Kalamų skylamušių prieš pora mėnesių MB pirko Akropolio Ermitaže, kaina buvo apie 20lt jei gerai atsimenu.
Na ir jei reikia oldskūlinių lotuliukas.gif , vienas drūtas barzdotas diedukas Kalvarijų blusturgyje pardavinėjo komplektą už rods 40-60 Lt (sėdi priešais įėjimą į Kalvarijų turgų link drabužių).
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 05 25, 19:46)
bet spėju ne odą baigėte?  bigsmile.gif  tai žinoma nueikite dienos metu, paaiškinkit ko reikia manau tikrai išskyluos.. tik reiks pačio mažiausio diametro skylamušio, nes gaminys smulkus.
o odelių pabandysiu paieškoti, jeigu rasiu, vokelyje išsiūsiu.  biggrin.gif

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(ataraxia @ 2010 05 25, 20:11)
Jei galima įsiterpsiu blush2.gif 
Kalamų skylamušių prieš pora mėnesių MB pirko Akropolio Ermitaže, kaina buvo apie 20lt jei gerai atsimenu.
Na ir jei reikia oldskūlinių lotuliukas.gif , vienas drūtas barzdotas diedukas Kalvarijų blusturgyje pardavinėjo komplektą už rods 40-60 Lt (sėdi priešais įėjimą į Kalvarijų turgų link drabužių).

aciuks.gif
Atsakyti
Noriu parodyti savo knygute smile.gif .
user posted image
Atsakyti