Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(krita @ 2010 04 02, 15:23)
[] Aplankalas iš odos.

thumbup.gif na dar dešiniau toj tuščioj vietoj man gal dar truksta kokios detalės atsvarai, o šiaip puikus daiktas. tik va a ko ten viršus pasibangavęs lens.gif ar nelygiai nukirpta oda ar pinant per daug suveržta, t.y. nepavyksta tolygiai įveržt? gal oda per minkšta? tokiais atvejais reikia iš blogosios pusės paklijuoti dar odinę juostelę ir tada skyluoti ir pinti per abi, tai sukietins, neleis raitytis tam kraštui ir gražiau atrodys. šiaip jei visai teisingai darant tai priklauso ir medžiaginis pamušalas (nors man jis neatrodo būtinas, nes leidžia matyti blogają pusę, t.y. matosi kad oda tikrai tikra, na nebent jis reikalingas kaip pakietintojas kai oda per plona), ir tos juostelės viršuj ir apačioj sutvirtinimui, ir dar tų kišenėlių kraštas, kuris nėra apipintas, turi būt nuplonintas, užlenktas ir persiūtas, nes kaip ir bet kuriam gaminy odos kraštas be siūlės ar kito sutvirtinimo su laiku išsitampo ir susibanguoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 02 balandžio 2010 - 15:32
Ačiū už kritiką. O tą apviniojimą po užbaigimo ar reikia truputi su plaktuku per medžiagą kokia pastuksent?
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2010 04 02, 18:12)
Ačiū už kritiką. O tą apviniojimą  po užbaigimo ar reikia truputi su  plaktuku per  medžiagą  kokia  pastuksent?

tą apipynimą? aha, verta pakalti, ypač jei stora oda. ir net nebūtinai per medžiagą. jis paplokštėja ir malonesnis pasidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 02 balandžio 2010 - 17:57
O ar galima paprastu metaliniu plaktuku.Ar tik guminiu reiktu ?????
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2010 04 02, 19:21)
O ar galima paprastu metaliniu plaktuku.Ar tik  guminiu reiktu ?????

oho, guminis tikrai nebūtinai, aš net poperiui metalinį naudoju, tai oda tikrai nenukentės 4u.gif (nu nebent kampu kapojant biggrin.gif ) dar ir ant metalo pasidėti galima. tiesa, jei tarkim plaktuko galas parūdijęs, kad nesusiteptu oda (ypač jei šviesi) galima švarų popieriaus lapą pasitiesti (tik ne laikraštį, nes gali raidės atsispausti)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 02 balandžio 2010 - 19:18
Ačiū
Atsakyti
Na ce lyg ir buvau kazkurei SM pazadejus ideti tuos papuošaliukus kaip gaminti.
Parsivežiau tuos žurnalus ir dar ten netik apie papuošalus yra. Kadangi skanerio nebera, teko fotografuoti, todel kai kuriuos puslapius dejau ir visus ir gabalais fotografuotus, kad butu galima kažka iskaityti. Tad iskart atsiprašau už kokybe.
Taigi viska sukroviau če.

http://public.fotki.com/dzenis/oda/

P.S. kažka bandžiau šendien pasiterlioti pagal ta papuošalu aprašyma. Įmanoma, bet reikia pasitreniruoti. Ir man kaip naujokiai su klijais atsargiau žaisti. biggrin.gif
Atsakyti
http://foto.mail.ru/...ccessories/3684
Atsakyti
keliu temą ir dedu naują dėžutę. ramunės biggrin.gif . reljefas, intarsija.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 28 balandžio 2010 - 14:24
[quote=trr,2010 04 28, 16:23]
keliu temą ir dedu naują dėžutę. ramunės biggrin.gif . reljefas, intarsija.

Labai kruopstu ir originalu, o cia forma ramuniu, gal modelino pagalba isgauta? g.gif
As prijaucianti odai, turiu darbeliu sumeistravus megejiskai zinoma smile.gif , o cia pas jus tokiuose groziuose akeles yra paganyti kur, sekmes visoms kuryboje.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 04 28, 16:29)
Labai kruopstu ir originalu, o cia forma ramuniu, gal modelino pagalba isgauta?  g.gif

dėkui. 4u.gif
ne, modelino čia nėra. tik oda. kartono reljefas aptrauktas oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 28 balandžio 2010 - 15:59
labai graži dėžutė wub.gif
Atsakyti