sveikos mergaite, kaip pas js grazu. Kazkada pas viena pazystama pamaciau toki darbeli
susigundziau prisirinkau tuntus senu rankiniu ir kazka panasaus kuriau. viena sau kita draugei. Maniskis taip ir nerado namuose tinkamos vietos todel dula dabar kazkur bet vat tos visos skiautys ir liko. Mane labai sudomino sages ir kiti papuosalai. Buvau zurnala radusi toki regis viskas aiskei parasyta, bet klaustuku lieka nors tu ka. o dar kaip tyce ir tas zurnalas pas mama i kaima iskelevo. noreciau junktis prie jusu gal ka pavyktu ir man pameistrauti.
sveika, džiaugiamės, kad mūsų ratelis plečiasi. jei klaustukų yra - vadinai, tu pasirengusi tobulėti klausk, jei tik galėsime - atsakymus gausi..... ką sukursi - rodyk - girsime, džiaugsimės ir, žinoma, kritikuosime, reikšime pastabas
As netobuleti pasirengus, as tik pradeti dar ruosiuosi Na se savaite sau duodu susirinkti truputi informacijos, o paskui ziuresim kaip ce bus. ( tikiuosi mama nepakureno krosnies tais zurnalais)
na, vaizdas labai liuks tik niekaip nesuprantu - iš ko ir kaip čia padarytas tas medis??? suprantu, kad turėtų būti iš odos.......... gerai būtų didesnio formato fofo