Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(extrasens @ 2011 10 19, 21:25)

Siauliuose yra berods dvaro gatveje parduotuvele, kurioje galima isigyt odos.

gal galima tiksliau.. ax.gif ax.gif 4u.gif

krita, gražios sagės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
krita tikrai labai fainos sagės.Ypač patiko prmoj eilej.wink.gif
Atsakyti
Gal galite kas rekomenduoti rankinį odos siuvimo įrankį, reikia vietomis pakeisti baldų odą, tais siuvimo nemažai nusimato ir su yla spėju ilgai tektų žaisti. Gal žinote kur galėčiau rasti daugaiu informacijos apie siūles, t.y., kaip jos daromos. Pradžiai reiktų tokiso siūlės, kur susiūta tamsi oda paveiksliuke
user posted image
Atsakyti
[quote=krita,2011 11 01, 15:53]

Grazios sages thumbup.gif , labiausiai man patiko paskutine 4u.gif
Atsakyti
SOS gal kas užmatė kur galėčiau rast pirkt LT pnš į tokį įrankį tik kokybiškiasnį nei select siūlo
user posted image
4u.gif
Atsakyti
man tokį draugė iš JAV atsiuntė, tačiau nelabai naudoju.
taip sakau ne todėl, kad noriu parduoti.
tikrai manau, kad naudosiu ateityje smile.gif
Atsakyti
Beja radau dar foto ko ieškau,gal kas kur matęs tokių :
user posted image arba pnš user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azraelis: 13 lapkričio 2011 - 14:28
QUOTE(pinciuke @ 2011 11 13, 14:22)
man tokį draugė iš JAV atsiuntė, tačiau nelabai naudoju.
taip sakau ne todėl, kad noriu parduoti.
tikrai manau, kad naudosiu ateityje smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi turiu, tėvas kažkada kažkur užsakė, ir nenaudoju, nelabai patogus jis man pasirodė, tas pats, kas dirbant rankom be jo g.gif , bet nežinau naudosiu ar ne, nors atsisveikint neskubu.. g.gif dėl kokybės nieko negaliu pasakyti, neturiu kaip įvertint. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 13 lapkričio 2011 - 16:11
QUOTE(trr @ 2011 11 13, 16:09)
drinks_cheers.gif aš irgi turiu, tėvas kažkada kažkur užsakė, ir nenaudoju, nelabai patogus jis man pasirodė, tas pats, kas dirbant rankom be jo  g.gif , bet nežinau naudosiu ar ne, nors atsisveikint neskubu..  g.gif  dėl kokybės nieko negaliu pasakyti, neturiu kaip įvertint.  biggrin.gif  ax.gif

na o man reikėjo kažkada tokius ale'viduramžių kamašiukus iš odos siūti spektakliukui,tai tuomet turėjau galimybę pasiskolint tokį gal net savadarbį, tarybinių laikų gimimo,tai buvo tikrai patogiau nei yla ir adata
Atsakyti
QUOTE(azraelis @ 2011 11 13, 18:34)
na o man reikėjo kažkada tokius ale'viduramžių kamašiukus iš odos siūti  spektakliukui,tai tuomet turėjau galimybę pasiskolint tokį gal net savadarbį, tarybinių laikų gimimo,tai buvo tikrai patogiau nei yla ir adata

aš išbandžiau - man skirtumo - jokio.
gal dar patogiau su dviem adatom pinti siūlę.......
čia jei į išmuštas skylutes siūti.
jei pradurinėti dar tuo pačiu reikia - gal ir patogu su šiuo įrankiu.
Atsakyti
Laba, sakykite prašau padėkite smile.gif Kur Kaune galėčiau įsigyti storos odos 0.5x0.5 m maždaug tokių gabalų.

LABAI LABAI AČIŪ.
Atsakyti