Kazkada siuvau is atraizu, ieskodavau tu pigiu striukiu Bet dabar noriu is naujos vientisos odos pasisiuti
Sveiki.. Ieškau kas pagamintų odinį pakabuką raktams su BMW logotipu. Kokia kaina būtų?
QUOTE(naca @ 2011 06 04, 09:34)
Kazkada siuvau is atraizu, ieskodavau tu pigiu striukiu Bet dabar noriu is naujos vientisos odos pasisiuti
vilniuj yra arenalis.com, bet ten jei gerai pamenu daugiausia drabužinė oda, rankinei per plona būtų o galanterinės odos galima nebent šiauliuose ieškoti.. dar kažkur raseinių rajone lyg ir, bet ten nebuvau, nežinau.
Labai dideliu odos gabalu yra Vilniuje audiniu parduotuveje prie Kalvariju turgaus.
QUOTE(krita @ 2011 07 08, 20:56)
Čia mano darbeliai
labai grazus
kaip cia tylu negi niekas negamina is odos
norejau paklausti kur jus gaminate savo rankdarbius? namuose? ar turite kokias dirbtuveles? as mastau issinuomuoti kokias mini patalpas kad namuose nedirbt labai jau sunku susikaupt namu aplinkoje
o cia mano paskutinioji
QUOTE(*sim* @ 2011 08 23, 15:17)
labai grazus
norejau paklausti kur jus gaminate savo rankdarbius? namuose? ar turite kokias dirbtuveles? as mastau issinuomuoti kokias mini patalpas kad namuose nedirbt labai jau sunku susikaupt namu aplinkoje
jei tik turit galimybę turėti ir išlaikyti bent mažą patalpą dirbtuvėms, būtinai ją turėkit, visai kitas darbas, kai nereikia įrankių iš kampo į kampą nešioti, pašaliniai nesimaišo ir vietos pakankamai. aš deja namie dirbu, žiauriai nepatogu ir pusę būsto rakandai užima..
graži tašelė nors tos šviesios juostelės mano nuomone gal kiek ir iškrenta iš konteksto, gal jų reikėjo dėti daugiau ir tankiau, būtų dar žaismingiau, arba visai nedėti.
QUOTE(trr @ 2011 08 24, 18:48)
jei tik turit galimybę turėti ir išlaikyti bent mažą patalpą dirbtuvėms, būtinai ją turėkit, visai kitas darbas, kai nereikia įrankių iš kampo į kampą nešioti, pašaliniai nesimaišo ir vietos pakankamai. aš deja namie dirbu, žiauriai nepatogu ir pusę būsto rakandai užima..
graži tašelė nors tos šviesios juostelės mano nuomone gal kiek ir iškrenta iš konteksto, gal jų reikėjo dėti daugiau ir tankiau, būtų dar žaismingiau, arba visai nedėti.
tikrai vien dvi siuvimo masinos kiek vietos uzima o kai slifuoju, tai visur odos dulkeles skraido
Aciu pamusalas geltonas viduje vis man norisi kazka 'sumaklinti', zodziu ekpermentuoju
QUOTE(*sim* @ 2011 08 25, 21:13)
tikrai vien dvi siuvimo masinos kiek vietos uzima o kai slifuoju, tai visur odos dulkeles skraido
dar papildysiu, kitos dvi priežastys dirbtuvėms užsiveisti, jei tuo užsiimsit įrankių/įnagių/įrangos skaičius tik augs nenumaldomai dauginsis, o beto, kai kažkada atsiras mažų vaikų, namų erdvės dar labiau susiaurės (nes viską teks kaišiot į neprieinamas spintas ar kelt į palubes, nors mano vaikis vistiek žirkles įvaldė anksčiau nei šakutę )