Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

Kazkada siuvau is atraizu, ieskodavau tu pigiu striukiu rolleyes.gif Bet dabar noriu is naujos vientisos odos pasisiuti ax.gif
Atsakyti
Sveiki.. Ieškau kas pagamintų odinį pakabuką raktams su BMW logotipu. Kokia kaina būtų?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 06 04, 09:34)
Kazkada siuvau is atraizu, ieskodavau tu pigiu striukiu rolleyes.gif  Bet dabar noriu is naujos vientisos odos pasisiuti  ax.gif

vilniuj yra arenalis.com, bet ten jei gerai pamenu daugiausia drabužinė oda, rankinei per plona būtų g.gif o galanterinės odos galima nebent šiauliuose ieškoti.. g.gif dar kažkur raseinių rajone lyg ir, bet ten nebuvau, nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 05 birželio 2011 - 18:19
user posted imageMano sagės.
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2011 06 30, 18:10)
user posted imageMano sagės.

Įdomios sagės smile.gif
Atsakyti
Labai dideliu odos gabalu yra Vilniuje audiniu parduotuveje prie Kalvariju turgaus.
Atsakyti
user posted image Čia mano darbeliai
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2011 07 08, 20:56)
Čia mano darbeliai

labai grazus 4u.gif

kaip cia tylu g.gif negi niekas negamina is odos smile.gif
norejau paklausti kur jus gaminate savo rankdarbius? namuose? ar turite kokias dirbtuveles? g.gif as mastau issinuomuoti kokias mini patalpas kad namuose nedirbt g.gif labai jau sunku susikaupt namu aplinkoje doh.gif

o cia mano paskutinioji smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*sim* @ 2011 08 23, 15:17)
labai grazus  4u.gif

kaip cia tylu  g.gif  negi niekas negamina is odos  smile.gif
norejau paklausti kur jus gaminate savo rankdarbius? namuose? ar turite kokias dirbtuveles?  g.gif  as mastau issinuomuoti kokias mini patalpas kad namuose nedirbt  g.gif labai jau sunku susikaupt namu aplinkoje  doh.gif

jei tik turit galimybę turėti ir išlaikyti bent mažą patalpą dirbtuvėms, būtinai ją turėkit, visai kitas darbas, kai nereikia įrankių iš kampo į kampą nešioti, pašaliniai nesimaišo ir vietos pakankamai. aš deja namie dirbu, žiauriai nepatogu ir pusę būsto rakandai užima.. doh.gif verysad.gif

graži tašelė thumbup.gif nors tos šviesios juostelės mano nuomone gal kiek ir iškrenta iš konteksto, gal jų reikėjo dėti daugiau ir tankiau, būtų dar žaismingiau, arba visai nedėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2011 08 24, 18:48)
jei tik turit galimybę turėti ir išlaikyti bent mažą patalpą dirbtuvėms, būtinai ją turėkit, visai kitas darbas, kai nereikia įrankių iš kampo į kampą nešioti, pašaliniai nesimaišo ir vietos pakankamai. aš deja namie dirbu, žiauriai nepatogu ir pusę būsto rakandai užima..  doh.gif  verysad.gif

graži tašelė  thumbup.gif nors tos šviesios juostelės mano nuomone gal kiek ir iškrenta iš konteksto, gal jų reikėjo dėti daugiau ir tankiau, būtų dar žaismingiau, arba visai nedėti.  g.gif

tikrai drinks_cheers.gif vien dvi siuvimo masinos kiek vietos uzima doh.gif o kai slifuoju, tai visur odos dulkeles skraido doh.gif

Aciu smile.gif pamusalas geltonas viduje smile.gif vis man norisi kazka 'sumaklinti', zodziu ekpermentuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sim* @ 2011 08 25, 21:13)

Aciu smile.gif pamusalas geltonas viduje smile.gif

aa, tada kas kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sim* @ 2011 08 25, 21:13)
tikrai  drinks_cheers.gif vien dvi siuvimo masinos kiek vietos uzima  doh.gif  o kai slifuoju, tai visur odos dulkeles skraido doh.gif

dar papildysiu, kitos dvi priežastys dirbtuvėms užsiveisti, jei tuo užsiimsit įrankių/įnagių/įrangos skaičius tik augs biggrin.gif nenumaldomai dauginsis, o beto, kai kažkada atsiras mažų vaikų, namų erdvės dar labiau susiaurės biggrin.gif (nes viską teks kaišiot į neprieinamas spintas ar kelt į palubes, nors mano vaikis vistiek žirkles įvaldė anksčiau nei šakutę lotuliukas.gif )
Atsakyti