Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(trr @ 2011 02 10, 22:23)
faina thumbup.gif . o kad pagalvėlės minkštos matosi iš kart, aš irgi kažkur dariau, tai į jas ne tiek žiūrėti kiek čiupinėti smagu  biggrin.gif  o galima apipynimą iš arčiau pafotkinti.  ax.gif nematau ar paprastas apsukimas ar su kokia pynute.  4u.gif

aciu smile.gif cia paprastas apsukimas virvute mirksiukas.gif kartais dar mazgiukais perrisu, bet reikia paieskot foto
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2011 01 31, 19:48)
jei čia tai, ką aš įsivaizduoju, tai vien įpjauti nepakaks, vienam gale tas juosteles reiks nukirpti, antraip neišeis pinti. bet tada žinoma kaselės galas negražiai atrodys, nepritvirtintas.

nebūtinai.
neseniai radau keletą knygų rusų ior anglų kalbomis. vienoje iš jų parodyti pynimai, kuriems nereikia nukirpti galų. o pinama perkišant galą per skukarpytas juosteles smile.gif
dabar jų neturiu po ranka. kai tik prieisiu prie namų PC, įmesiu nuorodą.
čia rasite daug:
Koža
dar koža smile.gif
reikia eiti į nurodytus psl., tačiau prieš tai reikėtų atsisiųsti programėlę, kuri leistų skaityti tokio formato failus. ją rasite prie instrukcijų kaip siųstis.
mano kosmetinė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 11 vasario 2011 - 08:58
QUOTE(pinciuke @ 2011 02 11, 09:46)
nebūtinai.
neseniai radau keletą knygų rusų ior anglų kalbomis. vienoje iš jų parodyti pynimai, kuriems nereikia nukirpti galų. o pinama perkišant galą per skukarpytas juosteles smile.gif
dabar jų neturiu po ranka. kai tik prieisiu prie namų PC, įmesiu nuorodą.

galą ko? kitos atskiros juostelės? g.gif lauksim nuorodos rolleyes.gif ax.gif nors aš kažką lyg ir irgi mačiau kažkur, tik ten pynutė kitokia gaunas.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 vasario 2011 - 12:22
QUOTE(trr @ 2011 02 11, 13:21)
galą ko? kitos atskiros juostelės?  g.gif lauksim nuorodos  rolleyes.gif  ax.gif nors aš kažką lyg ir irgi mačiau kažkur, tik ten pynutė kitokia gaunas..  g.gif

vidurinis variantas
user posted image
kažkurioje kitoje knygoje apie odos dirbinius iš to paties puslapiuko radau daugiau ir variantų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 11 vasario 2011 - 12:39
QUOTE(pinciuke @ 2011 02 11, 13:38)
vidurinis variantas

kažkurioje kitoje knygoje apie odos dirbinius iš to paties puslapiuko radau daugiau ir variantų.

prisiminiau, esu mačius youtubėj, eisiu paieškot, bet ten išeina taip tik su juostele, nes gale perneri kaip žagarėliai daromi, bet tas nepavyks ant kosmetinės, kaip mergina norėjo, t.y. ant didelio ploto neišeis, tik ant juostelės. g.gif

va radau va čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 vasario 2011 - 13:17
QUOTE(trr @ 2011 02 11, 14:12)
prisiminiau, esu mačius youtubėj, eisiu paieškot, bet ten išeina taip tik su juostele, nes gale perneri kaip žagarėliai daromi, bet tas nepavyks ant kosmetinės, kaip mergina norėjo, t.y. ant didelio ploto neišeis, tik ant juostelės.   g.gif 
va radau va čia

user posted image
yra labai daug įvairių pynimo variantų, kuriuos galima būtų
panaudoti ištisiniam odos gabalui perpynimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 11 vasario 2011 - 15:15
QUOTE(pinciuke @ 2011 02 11, 16:13)
yra labai daug įvairių pynimo variantų, kuriuos galima būtų
panaudoti ištisiniam odos gabalui perpynimams.

tai čia matau tik apyrankes g.gif kalbu apie pynutę didesnio gabalo vidury. tarkim odinės striukės nugaroj išpintą juostelę (nenaudojant papildomu medžiagų ir palaidų galu) biggrin.gif g.gif (neišeina man parsisiūst tų knygų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 vasario 2011 - 16:21
QUOTE(trr @ 2011 02 11, 17:20)
tai čia matau tik apyrankes  g.gif  kalbu apie pynutę didesnio gabalo vidury. tarkim odinės striukės nugaroj išpintą juostelę (nenaudojant papildomu medžiagų ir palaidų galu)  biggrin.gif  g.gif (neišeina man parsisiūst tų knygų)

jau aukščiau rašiau, kad reikia atsisųsti ir susinstaliuoti tokią programėlę (kaip tai padaryti - skaityti puslapio instrukcijose
"kaip siųstis knygas":
djvu formato failus, su kuo perziuret?
Failu perziurai galit parsisiusti nemokama nedidele WinDjView programele, suderinama su visais Windows, yra ir Mac versija:
http://windjview.sourceforge.net/

pynimas čia parodytas įvairiais variantais, panaudojant vieną papildomą juostelę.
sudėtinga aprašyti - todėl susidomėjusioms teks siųstis.

jei kam nepavyksta, parasykite i a.z. savo skype - permesiu.
Atsakyti
Mergaitės, o kuom galima tapyti ant odos? Kad dažas įsigertų ir netrupėtų?

Reikalas tas, kad vaikai tušinukais "ištapė" mano šviesios odinės sofos šonus. Nenusivalo. Nebent acetonu kartu su sofos odos dazais biggrin.gif

Tad pamaniau, kad galima būtų kokiais odos dažais nutapyti kokius ornamentus, kad uzdengčiau tušinukinį grožį smile.gif

Dėkui visoms, kas ką pasiūlysite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2011 02 13, 14:55)

Reikalas tas, kad vaikai tušinukais "ištapė" mano šviesios odinės sofos šonus. Nenusivalo. Nebent acetonu kartu su sofos odos dazais biggrin.gif

Tad pamaniau, kad galima būtų kokiais odos dažais nutapyti kokius ornamentus, kad uzdengčiau tušinukinį grožį smile.gif

tai galima toliau tušinuku ir ornamentuoti, galima ir vaikam palikti pabaigti. biggrin.gif
o jei rimtai tai nebent akriliniais dažais pabandykit. jei matysit, kad trūkinėja, tada truputį skieskite juos vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2011 02 13, 14:55)

tušinuko dėmes puikiai išvalo LOCas. cia iš amerikietiškos valiklių serijos amway
jis išima ir kramtomą gumą - pati išbandžiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2011 02 13, 18:17)
tušinuko dėmes puikiai išvalo LOCas. cia iš amerikietiškos valiklių serijos amway
jis išima ir kramtomą gumą  - pati išbandžiau thumbup.gif

Na bet man gaila ta Loc'a pirkti bile koki kieki uz bile kiek pinigu, o jei dar neisims demiu ? As nesizaviu Amway. Kazkada mama buvo pasinesui, viska ismeginom, stebuklu nepamatem.
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2011 02 13, 14:25)
tai galima toliau tušinuku ir ornamentuoti, galima ir vaikam palikti pabaigti.  biggrin.gif
o jei rimtai tai nebent akriliniais dažais pabandykit. jei matysit, kad trūkinėja, tada truputį skieskite juos vandeniu.

Akriliniais? Kazi kur ju buna mazais kiekiais? Kokiuose rankdarbiu salonuose?
Atsakyti