Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(extrasens @ 2010 11 10, 21:01)
na nezinau kokiam mieste tamsta gyvenat, bet manau jog galima rast betkuriame didesniame mieste, nes visur turi buti, kas isdirbineja... Reikia paziuret bent imoniu tada kataloge ir bus aiskiau...

QUOTE(extrasens @ 2011 01 16, 21:09)
Na gal ir juokingai as cia sulyginau oda su kazkokiu pakaitalu, bet man jau depresija prasideda vien del to, jog niekur negaliu gauti naturalios odos, tai ir uzduodu keistokus klausimus... Atsiprasau. Sakau gal galetumet pasakyt kur LT galima Genuine odos nusipirkt,  nes nelabai beturiu laiko ilgiau sedeti prie kompo ir uzsiimti paieskomis.

Dekui is anksto...

cool.gif he he hm, nu negaliu neprisiminti, kad dar visai neseniai teigėte, kad odos išdirbimo fabrikai ant kiekvieno kampo.. cool.gif biggrin.gif
aš žinau tik vilniuj ir šiauliuose. 4u.gif šiaulių asortimento nežinau, senai buvau, o va vilniuj tai daugiausia plona drabužinė oda (arenalis.com).. dar kažkur raseiniuose ar kėdainiuose (nete mačiau, bet pati nebuvau, jei reiks paieškosiu nuorodos..).

p.s. ir visai nebūtina naudoti gudrių žodžių (eko, genuine), kai ir lietuvių kalboje yra puikiausi atitikmenys.. biggrin.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 16 sausio 2011 - 21:03
Laba diena 4u.gif
noriu paklausti nuo ko reikia pradėti siuvant kosmetinę?
turiu odinį sijoną didelį, kurį ir žadu naudoti tam. Taip pat turiu ylą su kuria žadu durt skylutes ir siųti ją su batsiuvio adata. Perskaičius abi temas sutrikau: galbūt galima tik klijuoti, nereikia net siųt? blush2.gif
būčiau labai dėkinga už pagalbą, šitą darbelį jau seniai noriu atlikti, bet vis informacijos maža unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 31, 17:28)
Laba diena  4u.gif
noriu paklausti nuo ko reikia pradėti siuvant kosmetinę?
turiu odinį sijoną didelį, kurį ir žadu naudoti tam. Taip pat turiu ylą su kuria žadu durt skylutes ir siųti ją su batsiuvio adata. Perskaičius abi temas sutrikau: galbūt galima tik klijuoti, nereikia net siųt?  blush2.gif
būčiau labai dėkinga už pagalbą, šitą darbelį jau seniai noriu atlikti, bet vis informacijos maža  unsure.gif

klijavimo tikrai neužteks, anksčiau ar vėliau suplyš, būtinai siūkite, arba apipinkit odine juostele (bet tada skylamušio dar reiktų). išsikirpkit norimos formos iškarpas ir susiūkit (išverstą, kad siūlės paskui viduje liktų). dar galima prieš tai kokią aplikaciją prisiūti.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 31 sausio 2011 - 16:36
QUOTE(trr @ 2011 01 31, 16:35)
klijavimo tikrai neužteks, anksčiau ar vėliau suplyš, būtinai siūkite, arba apipinkit odine juostele (bet tada skylamušio dar reiktų). išsikirpkit norimos formos iškarpas ir susiūkit (išverstą, kad siūlės paskui viduje liktų). dar galima prieš tai kokią aplikaciją prisiūti..  4u.gif

labai ačiū 4u.gif odinėm juostelėm apipinimas man nepatinka, tad darysiu, kad viduje liktų siūlės. nemačiau per temas pavyzdžio tokio, jau buvau išsigandus kad neina paprastai to padaryt blush2.gif
aš planavau odą, pavyzdžiui, vyduryje supjaustyti į tris plonas juosteles ir "supinti" klijuojant, o po apačia (ir viduje) kokį gražų pamušalą, taip kad pro pynimo plyšelius matysis jis unsure.gif nežinau ar čia įmanoma ir ar aiškiai aprašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 31, 18:11)
labai ačiū  4u.gif  odinėm juostelėm apipinimas man nepatinka, tad darysiu, kad viduje liktų siūlės. nemačiau per temas pavyzdžio tokio, jau buvau išsigandus kad neina paprastai to padaryt  blush2.gif 

regis buvo tokių pavyzdžių.. g.gif

aš planavau odą, pavyzdžiui, vyduryje supjaustyti į tris plonas juosteles ir "supinti" klijuojant, o po apačia (ir viduje) kokį gražų pamušalą, taip kad pro pynimo plyšelius matysis jis  unsure.gif  nežinau ar čia įmanoma ir ar aiškiai aprašiau  blush2.gif

g.gif ne, ne visai aišku, čia kalba apie dekorą? norite daryti kažkokį pintą ažūrą? o pynimas "kasele"? gal turit kažkokių pavyzdžių, kad lengviau įsivaizduoti apie ką čia.. ax.gif jei čia tai, ką aš įsivaizduoju, tai vien įpjauti nepakaks, vienam gale tas juosteles reiks nukirpti, antraip neišeis pinti. bet tada žinoma kaselės galas negražiai atrodys, nepritvirtintas. bet lyg ir yra ten kažkoks kitoks būdas g.gif . dar pinti išeitų drobiniu būdu, na audimo principu, t.y. įpjovomis suformuoti vertikaliai juosteles, o perpinti horizontaliai visai atskira juostele (galima kitos spalvos). taip ir raštų visokių išgauti galima (tik gal plotas per mažas), bet čia jau aš ne specas.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 31 sausio 2011 - 18:50
na, gal kažkuri dėjo, tačiau neberodo jau beveik nė vienos foto pirmojoje temoje smile.gif
taip, pinti dekoracijai. Vienoje kosmetinės pusėje taip pinti. Vat taip:
user posted image
tik va dabar galvoju ar bus tų tarpelių, kad matytųsi pamušalas g.gif na, reiks daryt ir žiūrėt, noėra ko kalbėt dabar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 31, 20:51)
na, gal kažkuri dėjo, tačiau neberodo jau beveik nė vienos foto pirmojoje temoje  smile.gif
taip, pinti dekoracijai. Vienoje kosmetinės pusėje taip pinti. Vat taip:

tik va dabar galvoju ar bus tų tarpelių, kad matytųsi pamušalas  g.gif  na, reiks daryt ir žiūrėt, noėra ko kalbėt dabar  schmoll.gif

jo, šiaip toks dirželis pinamas tivrtai, kad neliktų plyšių. bet jo tikrai nepavyks išpinti tame pačiame odos gabale, iš kurio padaryta kosmetinė, nes reikia palaidų galų. išeitų nebent atskirai nupinti tokį dirželį ir pritvirtinti. tiesiog pasibandykit su audiniu ir bus aišku. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 31 sausio 2011 - 20:13
QUOTE(trr @ 2011 01 31, 20:12)
jo, šiaip  toks dirželis pinamas tivrtai, kad neliktų plyšių. bet jo tikrai nepavyks išpinti tame pačiame odos gabale, iš kurio padaryta kosmetinė, nes reikia palaidų galų. išeitų nebent atskirai nupinti tokį dirželį ir pritvirtinti. tiesiog pasibandykit su audiniu ir bus aišku.  4u.gif

aaa, aš pažiūrėjus į šitą nuotrauką susidariau tokią nuomonę doh.gif blush2.gif
ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 31, 21:23)
aaa, aš pažiūrėjus į šitą nuotrauką susidariau tokią nuomonę  doh.gif  blush2.gif
ačiū  blush2.gif

pabandykit pagooglint ir/ar payoutubint leather weaving arba leather braiding, gal rasit ką.. 4u.gif
Atsakyti
Dar keleta mano odiniu sagiu:user posted image

Pasirodykit ir kitos smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
I kosmetiniu tema ir as pasirodysiu ax.gif
user posted image
As vis dar mokausi.. bandau atrasi tai kas man mieliausia smile.gif
nors toks apipynimas man labai prie sirdies, rankines ir taip apipinu smile.gif
o aplikacijos issokusios 'pagalveles' smile.gif
Atsakyti
faina thumbup.gif . o kad pagalvėlės minkštos matosi iš kart, aš irgi kažkur dariau, tai į jas ne tiek žiūrėti kiek čiupinėti smagu biggrin.gif o galima apipynimą iš arčiau pafotkinti. ax.gif nematau ar paprastas apsukimas ar su kokia pynute. 4u.gif
Atsakyti