QUOTE(extrasens @ 2010 11 10, 21:01)
na nezinau kokiam mieste tamsta gyvenat, bet manau jog galima rast betkuriame didesniame mieste, nes visur turi buti, kas isdirbineja... Reikia paziuret bent imoniu tada kataloge ir bus aiskiau...
QUOTE(extrasens @ 2011 01 16, 21:09)
Na gal ir juokingai as cia sulyginau oda su kazkokiu pakaitalu, bet man jau depresija prasideda vien del to, jog niekur negaliu gauti naturalios odos, tai ir uzduodu keistokus klausimus... Atsiprasau. Sakau gal galetumet pasakyt kur LT galima Genuine odos nusipirkt, nes nelabai beturiu laiko ilgiau sedeti prie kompo ir uzsiimti paieskomis.
Dekui is anksto...
Dekui is anksto...
he he hm, nu negaliu neprisiminti, kad dar visai neseniai teigėte, kad odos išdirbimo fabrikai ant kiekvieno kampo..
aš žinau tik vilniuj ir šiauliuose. šiaulių asortimento nežinau, senai buvau, o va vilniuj tai daugiausia plona drabužinė oda (arenalis.com).. dar kažkur raseiniuose ar kėdainiuose (nete mačiau, bet pati nebuvau, jei reiks paieškosiu nuorodos..).
p.s. ir visai nebūtina naudoti gudrių žodžių (eko, genuine), kai ir lietuvių kalboje yra puikiausi atitikmenys..