QUOTE(_BG_ @ 2010 11 03, 17:22)
Na mane domina kur Kaune ir netoli jo galima butu nusipirkti atraižų šiek tiek didesnių, nes pirkti visą lapą odos yra pakankamai brangu... Bei pirmą katą perkant tokį kiekį būtų šiek tiek baisu dėl kokybės...
Aš prieš pora dienų skelbimuose radau. Užklausiau, tai atrašė, kad ten minkštos odos atraižos, 1 kg - 10 Lt, bet reikia imti ne mažiau 3 kg. Man vienai per daug, nes dar nežinau, ar reikia . Galim susirašyt.
oo, odos akmuo super, iš jo visokių grožių galima išgauti nors nebandžiau. bet žiūrėti į jį man tikrai patinka. tik čia man gal dar viršūnėlės daugiau trūksta, kad viršuj beveik visai neliktų plokštumos , nes dabar pati technika tarsi "išsiduoda". nors gal tai ir skonio reikalas..
o knygos batika? labai gražios spalvos, gerai nuteikiančios
dar norėjau paklaust, ar jūs odos kraštus ploninat, nes tie užlenkimai man storoki atrodo, ar čia oda tokia stora? o gal taip atrodo, nes formatas mažas.. ir dar, ar gerai įžiūriu, ten lapai nuotraukoms dėti, tokie plastikiniai ane? jie prisiūti prie viršelio, ar tik priklijuoti? va kiek klausimų
o knygos batika? labai gražios spalvos, gerai nuteikiančios
dar norėjau paklaust, ar jūs odos kraštus ploninat, nes tie užlenkimai man storoki atrodo, ar čia oda tokia stora? o gal taip atrodo, nes formatas mažas.. ir dar, ar gerai įžiūriu, ten lapai nuotraukoms dėti, tokie plastikiniai ane? jie prisiūti prie viršelio, ar tik priklijuoti? va kiek klausimų
Sveikos,
ačiū už gražius žodžius.
Oda kartais ploninu, o kartais ne. Čia ploninau tik kampus. Taip man norėjosi. Mėgstu kartais padaryti ne kaip reikėtų, o kaip man norisi. Tą kartą norėjosi taip....
Lapai plastikiniai ir priklijuoti.
ačiū už gražius žodžius.
QUOTE(trr @ 2010 12 01, 00:05)
......... ar jūs odos kraštus ploninat, nes tie užlenkimai man storoki atrodo, ar čia oda tokia stora? o gal taip atrodo, nes formatas mažas.. ir dar, ar gerai įžiūriu, ten lapai nuotraukoms dėti, tokie plastikiniai ane? jie prisiūti prie viršelio, ar tik priklijuoti? va kiek klausimų
Oda kartais ploninu, o kartais ne. Čia ploninau tik kampus. Taip man norėjosi. Mėgstu kartais padaryti ne kaip reikėtų, o kaip man norisi. Tą kartą norėjosi taip....
QUOTE(auglina @ 2010 12 06, 20:37)
įdomu tada kaip viduj atrodo.. po priešlapiu tikriausiai matosi odos briaunos..
o paklijavimais nepasitikėčiau , nebent kokius super duper klijus naudojat?
QUOTE(auglina @ 2010 12 06, 22:38)
Klijai momentas ( rusiški). Dar nenuvylė.
ir aš tokiais klijuoju.
dabar išbandžiau ir kitokius - rožytes prie rankinės klijuoju UHU (čia tokie dviejų komponentų) bet labai brangūs, bjaurybės
jie būna dviejų rūšių - greito veikimo ir džiovinami apie parą. bėda ta, kad tūtelės laaaaaaaaba i jau mažos...............