Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

aciu 4u.gif Dar vienas mano rankdarbis is odos: karoliai ir auskarai user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalina5: 06 lapkričio 2010 - 14:07
labai grazu, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
na nezinau kokiam mieste tamsta gyvenat, bet manau jog galima rast betkuriame didesniame mieste, nes visur turi buti, kas isdirbineja... Reikia paziuret bent imoniu tada kataloge ir bus aiskiau...
Atsakyti
toks jausmas kad jų kaip grybų.. vilnius domintų, katalogo neturiu, nete neradau. ir labai abejoju. smile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 10 lapkričio 2010 - 20:10
QUOTE(_BG_ @ 2010 11 03, 17:22)
Na mane domina kur Kaune ir netoli jo galima butu nusipirkti atraižų šiek tiek didesnių, nes pirkti visą lapą odos yra pakankamai brangu... Bei pirmą katą perkant tokį kiekį būtų šiek tiek baisu dėl kokybės...  ax.gif

Aš prieš pora dienų skelbimuose radau. Užklausiau, tai atrašė, kad ten minkštos odos atraižos, 1 kg - 10 Lt, bet reikia imti ne mažiau 3 kg. Man vienai per daug, nes dar nežinau, ar reikia smile.gif . Galim susirašyt.
Atsakyti
Sveikos,

ateinu parodyti savo naujausius darbelius ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
oo, odos akmuo biggrin.gif super, iš jo visokių grožių galima išgauti thumbup.gif nors nebandžiau. bet žiūrėti į jį man tikrai patinka. bigsmile.gif tik čia man gal dar viršūnėlės daugiau trūksta, kad viršuj beveik visai neliktų plokštumos g.gif , nes dabar pati technika tarsi "išsiduoda". nors gal tai ir skonio reikalas..
o knygos batika? labai gražios spalvos, gerai nuteikiančios biggrin.gif thumbup.gif
dar norėjau paklaust, ar jūs odos kraštus ploninat, nes tie užlenkimai man storoki atrodo, ar čia oda tokia stora? o gal taip atrodo, nes formatas mažas.. g.gif ir dar, ar gerai įžiūriu, ten lapai nuotraukoms dėti, tokie plastikiniai ane? jie prisiūti prie viršelio, ar tik priklijuoti? va kiek klausimų biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 30 lapkričio 2010 - 23:07
Sveikos,
ačiū už gražius žodžius.

QUOTE(trr @ 2010 12 01, 00:05)
......... ar jūs odos kraštus ploninat, nes tie užlenkimai man storoki atrodo, ar čia oda tokia stora?  o gal taip atrodo, nes formatas mažas..  g.gif  ir dar, ar gerai įžiūriu, ten lapai nuotraukoms dėti, tokie plastikiniai ane?  jie prisiūti prie viršelio, ar tik priklijuoti? va kiek klausimų  biggrin.gif  ax.gif

Oda kartais ploninu, o kartais ne. Čia ploninau tik kampus. Taip man norėjosi. Mėgstu kartais padaryti ne kaip reikėtų, o kaip man norisi. Tą kartą norėjosi taip.... biggrin.gif

Lapai plastikiniai ir priklijuoti.
Atsakyti
Parduodu odos atraizas spalvos ruda juoda balta raudona melyna pilka ir t.t plius atspalviai siu spalvu dydziai nuo 30x30 iki 100x40 ar net didesni TEL: 867586007 siunciu i visus miestus.
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2010 12 06, 20:37)
Oda kartais ploninu, o kartais ne. Čia ploninau tik kampus. Taip man norėjosi. Mėgstu kartais padaryti ne  kaip reikėtų, o  kaip man norisi. Tą kartą norėjosi taip....  biggrin.gif 

Lapai plastikiniai ir priklijuoti.

įdomu tada kaip viduj atrodo.. g.gif po priešlapiu tikriausiai matosi odos briaunos..
o paklijavimais nepasitikėčiau ax.gif , nebent kokius super duper klijus naudojat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 06 gruodžio 2010 - 20:58
QUOTE(trr @ 2010 12 06, 21:58)
įdomu tada kaip viduj atrodo..  g.gif po priešlapiu tikriausiai matosi odos briaunos..
o paklijavimais nepasitikėčiau  ax.gif , nebent kokius super duper klijus naudojat?  g.gif

Klijai momentas ( rusiški). Dar nenuvylė.
O čia albumo vidus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2010 12 06, 22:38)
Klijai  momentas ( rusiški). Dar nenuvylė.

ir aš tokiais klijuoju.
dabar išbandžiau ir kitokius - rožytes prie rankinės klijuoju UHU (čia tokie dviejų komponentų) bet labai brangūs, bjaurybės doh.gif
jie būna dviejų rūšių - greito veikimo ir džiovinami apie parą. bėda ta, kad tūtelės laaaaaaaaba i jau mažos...............
Atsakyti