va, atsiprašau už tokį skubotą variantą ir baisią nuotraukos kokybę taip, kampuose reikia suapvalinti, užtenka tiesiog nukirpi kampuko galą. ir į kampinę skylutę reikia verti du kartus.
dar kadangi skylutė mažesnė už juostelės plotį, tai juostelė veriama skylutėje susiriečia, reikia būtinai žiūrėti, kad ji riestusi tik į blogają vidinę pusę, kad tie plaukeliai visi pasislėptų (nežinau ar aiškiai susakiau), žodžiu pynimo juostelėje irgi turi kuo mažiau matytis to "žalio" krašto. (čia mano pavyzdy kaip tik matosi trečioj skylutėj vienas toks juostelės kraštelis atvipęs )
[quote=trr,2010 03 19, 16:38]
dedu ir aš vieną, odinis takelis ar servetėlė stalui, komodai ar pioninui papuošti
vau koks grožis Ir kaip čia ir daroma
dedu ir aš vieną, odinis takelis ar servetėlė stalui, komodai ar pioninui papuošti
vau koks grožis Ir kaip čia ir daroma
sveikos odos gerbėjos
o aš ne į temą visai parašysiu , bet aš ieškau odos siuvėjos kuri man pasiūtų tašytę gerai būtų Vilniuje
jei kuri siuvėjėlė sutiktų parašykit į AZ. lauksiu
o aš ne į temą visai parašysiu , bet aš ieškau odos siuvėjos kuri man pasiūtų tašytę gerai būtų Vilniuje
jei kuri siuvėjėlė sutiktų parašykit į AZ. lauksiu
QUOTE(trr @ 2010 03 19, 16:38)
nu labai labai gražu
kadangi aš db sėdžiu namie truamuota koja, šiek tiek pasėdėjau prie siuvimo.
tiesa, nesu patenkinta savo darbu, nes reikia kitaip siūti kraštines siūles.... nes su šiomis neišgaunama forma.
kitą kai siūsiu - pagrindines siūles darysiu išorėje apsiūtas, kaip kad tik ką matėme
trr nuotraukytėje.
tokios siūlės padeda išformuoti ir palaikyti norimą formą.
Sveikos, menininkės
Turiu nemažai odos gabalų ir noriu pasidaryti mobiliam telefonui dėkliuką. Gal pasidalintumėte idėjomis Turiu įrankį skylutėms išmušti ir peiliuką odai Gal galėtumėte padėti naujokei
Turiu nemažai odos gabalų ir noriu pasidaryti mobiliam telefonui dėkliuką. Gal pasidalintumėte idėjomis Turiu įrankį skylutėms išmušti ir peiliuką odai Gal galėtumėte padėti naujokei
QUOTE(*LADA* @ 2010 03 23, 10:11)
Sveikos, menininkės
aš tai tiesiog dedu ant telefonu, apgaubiu jį, žymiuosi išmatavimus....
tada siūles suklijuoju, kad nesiklaipytų, tada žymiu, kur turi būti skylutės, jas prakalu ir apsiūnu dekoratyvine siūle,nors suprantu, kad iki tokio pavadinimo manosioms dar toli gražu
jei noriu kokio užsegimo - apgalvoju iš anksto, nes tada reikia prieš susiūnant įdėti ar prisiūti tuos dalykus - lipukus ar knopkę.... ar dar ką nors.
QUOTE(trr @ 2010 03 23, 11:47)
o koks tas peiliukas odai, gal foto galima
Vienkartinės geležtės dedasi
QUOTE(*LADA* @ 2010 03 23, 16:55)
Vienkartinės geležtės dedasi
ai, tokios įvairių formų? ar čia tiesiog tas ištraukiamas peiliukas? aš kaip tik intarsijai, išpjaustymui ieškau kažko rimtesnio ir patogesnio..
QUOTE(trr @ 2010 03 23, 17:11)
ai, tokios įvairių formų? ar čia tiesiog tas ištraukiamas peiliukas? aš kaip tik intarsijai, išpjaustymui ieškau kažko rimtesnio ir patogesnio..
aš vis galvoju - gal odos krašto nuploninimui galima panaudoti pedikiūro peiliukus su laikikliu...jis neleistų įpjauti per giliai......
nebandėte?
intarsijai - kas tai yra????