Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

[quote=trr,2010 09 24, 00:36]
kažkaip manau, kad nuo odos vaškas paglamžius paprasčiausiai nutrupės, nes jis į odą taip neįsigeria, kaip į audinį. g.gif bet pabandyti aišku visada verta. aš tai lipalą naudoju, kadais bandžiau ir su vašku, bet man tas vaškuotas paviršius nepatiko, tai atsisakiau.

Aš bandžiau dažyti odą naudodama karštąją batiką ( dekoras kuriamas jį atitinkamai sulanksčius, surišus ir rezervavus vietas, kurias reikia palikti nenudažytas. Dažoma karštais dažais).Taip dažydama vaško nenaudoju.

Papildyta:

gal todėl, kad ryškesnės (ypač ten ta viena tirščiausia patiko), o gal todėl, kad šitoje spalvų derinys man kelia abejonių, na nelimpa tos spalvos tarpusavy.. g.gif

Kartais nuotraukose daiktai atrodo kitaip nei realybėje rolleyes.gif

o knygelė tik aptraukta ar ir pačios siūta?
[/quote]

Knygelė aptraukta
Atsakyti
(čia įspėjimas visiems dalyviams), nedraudžiu žinoma, bet jei pamatysiu dekupažą ant odos, užputosiu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

Trr, įdomu būtų stebėti užputojimo procesą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš už natūralumą, bet išbandyti naujas technologijas reikia, tiesiog būtina, ok.gif mirksiukas.gif kad žinotum apie ką žmonės šneka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 24 rugsėjo 2010 - 09:04
o man tai ir norisi kažką naujo išbandyti ant odos, ką nors naujo dar nedaryto biggrin.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Radau odinius grybus. kai pamačiau, galvojau, kad tikri iš miško. Patiko idėja. O gal ji jau žinoma, tik man naujiena ax.gif
user posted image
Atsakyti
aha, įdomiai.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 09 27, 12:02)
aha, įdomiai..  thumbup.gif

Geras cia thumbup.gif Liuksine ideja thumbup.gif O
Atsakyti
rusisškam tinklalapyje kažuriam yra ir kaip siūti, bet manau profėm nesudarys didelės problemos tą rudenišką grožį sukurti.........
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 08:25)
Radau odinius grybus.

jėginis variantas. tikrai pulčiau skinti miške pamačiusi smile.gif
Atsakyti
Laba diena. Noreciau vyrui padovanoti odine apyranke su savo ir dukros vardais. tik niekaip neisivaizduoju ar imanoma toki darba atlikti, dar klausiu jusu, gal kas mokat ir galetumet mane apsviest. gal kazkokios alternatyvos?
Atsakyti
QUOTE(Arbūzas @ 2010 10 10, 14:47)
Laba diena. Noreciau vyrui padovanoti odine apyranke su savo ir dukros vardais. tik niekaip neisivaizduoju ar imanoma toki darba atlikti, dar klausiu jusu, gal kas mokat ir galetumet mane apsviest. gal kazkokios alternatyvos?

jei norite amžinam prisiminimui tai gal geriau metalinė su graviruotais vardais biggrin.gif nes oda su laiku vistiek gali nusitrinti tie vardai.. g.gif
šiaip būdų daug, ir įmanoma, tik priklauso nuo to kokias priemones (bei žinias) jau turite.. biggrin.gif 4u.gif bent elementariausio skylamušio ar peilio gali prireikti, o jų paieškos gali užtrukti..
ir kaip jūs įsivaizduojat tą apyrankę? minkštą ar kietą, užmaunamą ar susegamą? labai menišką/išryškintą, plačią (kad vardai iš tolo šviestų biggrin.gif ) ar paprastą, siaurutę, "nepastebimą", kaip talismaną? o gal tiktų tiesiog dvi dailios metalinės plokštelės su graviruotais vardais, pritvirtintos prie odinio dirželio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 spalio 2010 - 00:53
QUOTE(trr @ 2010 10 11, 01:32)
jei norite amžinam prisiminimui tai gal geriau metalinė su graviruotais vardais  biggrin.gif nes oda su laiku vistiek gali nusitrinti tie vardai..  g.gif 
šiaip būdų daug,  o gal tiktų tiesiog dvi dailios metalinės plokštelės su graviruotais vardais, pritvirtintos prie odinio dirželio?  g.gif

taip taip ir aš manau,kad čia labiau tiktų metalas,pvz. sidabras
ir užrašas būtų ilgalaikis ir vaizdas tvarkingesnis
..odinei apyrankei labai sunku gražiai sutvarkyti užsegimą

Grybai nustebino thumbup.gif
Atsakyti
Na ir grožybės wub.gif wub.gif Aš apie tai nieko nenusimanau, tiesiog...gavau pluoštelį odos dovanų ir privalau kažką pasigamint. Ką patartumėte visiškai naujokei, kuri nei priemonių, nei skylamūšių, nei dar ko specialaus neturi? Gal kur galima būtų rasti video pamokėlių? Nežinau net nuo ko pradėt? Na, tokio pradžiamokslio reiktų, nes Jūs jau čia visos labai "užkoduotom" temom šnekatės.... ax.gif
Atsakyti