QUOTE(gvozde @ 2010 09 23, 11:52)
Tikrai idomios apyrankes, esu maciusi mugese visokiu, bet cia daig idomesnes jusiskes
O jas ant ko darote? Ant kartono? As galvoju pasidaryti kokia, tik niekaip nesumastau kaip padaryti ir ant ko, kad ji butu tvrita ir kaip graziai ja suriesti?
galima daryti tiesiog iš storos odos, galima tą storą odą aptraukti plonesne, o galima ir kartoną dėti (nestorą, tik jį riečiant reikia žiūrėti popieriaus krypti, kaip ir knygrišystėje). galima pritaikyti senas plastikines apyrankes ar bet kokį panašų daiktą iš aplinkos, arba tiesiog daryti minkštą, surišamą (susegamą, ir pan)..
Papildyta:
QUOTE(auglina @ 2010 09 23, 11:51)
Ta oda yra tamsiai ruda. Aš nežinau, kaip ji ten fabrike buvo dažoma, bet ją labai švelniai patrynus su labai labai smulkiu švitriniu popieriumi, pasirodo šviesiai rusva. (nuotraukoje yra gal ir atrodo raudona).
Esu turėjusi ir tamsiai vyšninės spalvos odos.Ją švelniai pašveitus, pasirodydavo ryški raudona. Vaizdas labai gražus.
aa, taip ir maniau, kad oda "kalta". vadinas ji ir šiaip natūraliai trinantis tokia pasidarytų
pabandykite dar patrinti su šiurkščia vilna, gal irgi suveiks (plius duos švelnumo, natūralaus blizgesio.. (galima ir po švitrinimo).
o tas fabrikas gamina (išdirba) odas ar gaminius iš odos?